Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да,сега видов на една слика.Па можеја тука да се соберат едно 50-60 души .Тоа беше![]()
и да не се чудите од каде Саздовски во репрезентација,многу си блиски нејзините со Магдинчев.
Лекиќ и Јоца треба доживотен договор да добијат.
хахахахаха,Јока легендаКоа сме веќе таму, ко Јателе и Тителе се неразделни.
а вакви видеа уште нема од Вардар...
![]()
На страна многуте стативи, се глеаше дека на Јока и беше криво што се изнагреши..
А за публиката стварно не сфаќам како нема повеќе. Популарна цена (фактички 50ден.), гледано по имињата Вардар жени се доста појаки од Вардар мажи. За да го поддржиш тимот не мора да е јак противникот - ти секако ќе навиваш. Еве и вие што сте коментирале тука за време на утакмицата сте можеле да попуните уште неколку места барем..
Нз кој беше блиску до блок 3, ама ме утепа од смеење тој што и викаше Дебелка, Мортадела и Каѓате (Заќути) на голманкава на Бера Бера.![]()
Мислам дека Ана Џокич беше,рече људи дојдите како што идете на машки ракомет.Со самото тоа јасно е колку им значи да биде салата полна,и сигурен сум дека ќе играат дупло појако од ова штп го играат сега.Да доаѓаат комитите што идат на муживе и да има таква атмосвера мислам дека Девојкиве има да ја изораат цела сала ...се гледа дека имаат желба пред голема публика да играат и со подршка мислам дека на домашен терен нема да може никој да ги победи...
И по којзнае кој пат, жалосно е што немаат вистинска поддршка од трибините. Жалосно е после утакмици во ЛШ сите тие ѕвезди да отидат на група мали девојчиња и со нив да ја прослават победата, затоа што нели, само тие девојчиња 60 минути не престанаа да навиваат и да скокаат зад гол...Имаше неколку Комити што неколку пати повлекоа цела сала да навива, ок беше тоа, али според мене не беше доволно...И немаше потреба да се пее против Металург. Демек загревање за во четврток, ок е тоа, разбирам, ама пак...ДЕВОЈКИТЕ ЗАСЛУЖУВААТ ПОВЕЌЕ ПУБЛИКА И ПОДОБРО НАВИВАЊЕ!