Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Вардарки заслужува сега повеќе навивачи на трибините, па нека биде полна арена “Борис Трајковски“ со Бера Бера..:)

Mногу би сакал да има полна сала ама кога еден Ларвик не ја наполни тогаш чисто се сомневам за Бера Бера. Според мене дури во евентуално полуфинале/финале би имале горе-доле полна сала:(

Ја па баш мислам солидно дека ќе биде исполнета салата. Плус што и за овој натпревар ќе важи она плати 1 земи 2 карти.

Цитирајте ме ако видите дека има реприза, пошто не ја гледав утакмицата ...

Фернандез Молинос..АЈДЕ ВАРДАР!! :)
http://tempomk.mk/?p=1538

Кога читам како девојките се радуваат и се палат на секоја победа навистина ептен ми е криво што не добиваат еднаква подршка како мажите. Они имаат иста атмосфера ко што имавме до лани со Вујо. Некако оваа година осеќам како малку да падна тоа во машката екипа со смени на тренер плус нови играчи и Самс влагање во филм во последно време.

Замислете у сала да им се појавиме 1000 души на ракометаркиве и да згрмиме Ајде Ајде Вардареее... Ќе се подмочкаат од среќа :D

Изненадување по враќањето од Копривница

По убедливата победа во дуелот со Подравка, ракометарките на ЖРК Вардар СЦБТ попладнево се вратија во Скопје. По пристигнувањето ги чекаше изненадување, а тоа е новиот автобус наменет за нашиот женски ракометен шампион. (y)

Овие со контри и полуконтри ќе ги разнесеме. Гледам ставиле се на одбрана у напад се вртат како да се на погреб.
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 18:17 ---
Бооо втор пенал ни бранат. Није ни дн.

Овие со контри и полуконтри ќе ги разнесеме. Гледам ставиле се на одбрана у напад се вртат како да се на погреб.
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 18:17 ---
Бооо втор пенал ни бранат. Није ни дн.

Толку им беше :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom