Значи Лекиќ е играчиште, и кога не и иде шутот прави невозможни асистенции! Комплетен играч, гранитна у одбрана, разорен шут и широк репертоар на асистенции. Прав лидер на тимот.
Лекиќ е една од најдобрите ракометарки во светот,и по шутот и по асистенции.
добра партија одигра и Џокиќ.
Марија Лојпуртреба прва постава,појака е од Фернандез
колку стативи погодија значи,разликата ќе беше поубедлива.
На натпреварот недостасуваше само ова ракометарка http://www.telegraf.mk/wp-content/uploads/2013/07/06/iva-stojkovska_31.jpg она да играше цело скопје ќе го собереше хахахаа
Браво за Вардарки![]()
Во главната рунда цела сала ќе се полни,пошто натпреварот со Бера Бера не беше неизвесен,и не се добар тим.да се паднеме во група со Будуќност,Крим,Ѓер тогаш цела сала ќе се полни.познавам многу луѓе кои го пратат женскиот ракомет и денес не беа за Бера Бера,скоро сите ми рекоја со посилен противник кога ќе играме тогаш ќе одат. Малце треба и ЖРК Вардар СЦБТ да пуштат реклами ова она,да има интерес,на социјалните мрежи и на спортските портали се многу активни пред натпреварите,сепак му треба добар маркетинг.и во салата имаше транспарент Комити .Дај бе не заебавај и тиОк е Лојпур, ама пред Фернандез и Џокиќ нема шанси...
Инаку не ме воодушеви играта, едноставно не им беше денот на нашите...2 промашени седмерци и 5-6 пречки...Али добро, при победа со 10 гола разлика не може да се биде незадоволен...
И по којзнае кој пат, жалосно е што немаат вистинска поддршка од трибините. Жалосно е после утакмици во ЛШ сите тие ѕвезди да отидат на група мали девојчиња и со нив да ја прослават победата, затоа што нели, само тие девојчиња 60 минути не престанаа да навиваат и да скокаат зад гол...Имаше неколку Комити што неколку пати повлекоа цела сала да навива, ок беше тоа, али според мене не беше доволно...И немаше потреба да се пее против Металург. Демек загревање за во четврток, ок е тоа, разбирам, ама пак...ДЕВОЈКИТЕ ЗАСЛУЖУВААТ ПОВЕЌЕ ПУБЛИКА И ПОДОБРО НАВИВАЊЕ!
+1, да е до мене и државен шофер би им дала да ги носи до на тренинг секој денЛекиќ и Јоца треба доживотен договор да добијат.
Може и на Јоца доживотни третмани во најдобриот салон за убавина за да ми остане секси засекогаш.+1, да е до мене и државен шофер би им дала да ги носи до на тренинг секој ден
во салата имаше транспарент Комити .
Веројатно се работело за ,,Стара гарда Комити"![]()