Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
za narednata sezona pokraj zasiluvanjata na piker ke bidat potrebni i uste eden klasa desen bek , ne soliden tuku KLASA...i po moznost uste eden centralen posto hmirova nekako mnogu mi zaostanuva se nadevam deka nema da i bidat potrebni uste 3 sezoni da se vrati vo starata forma...inaku najposakuvana rakometrka mi e alexandrina barbosa koja odlicno se snaoga na site 3 bekovski pozicii, moze da sutira so skok od site strani, znae da proigruva i da vleguva so finta na 6m

Многу ме плаши како ќе ни судат кај нив, имаат сала од 5500 публика фул ќе биде исполента, домаќини се на фајнал4..чим овде ни судеа контра нас... Секоја чест денеска до сите ракометарки играа во континуитет добро имаа ситни падови што се нормални и неколку утки што лесно можеа да бидат голови најчесто од страна.

Нека стои тука,да се знае кој ја реши,срцки се:love:
11082208_980256832006100_5123421147717949791_o.jpg
.

Последно уредено:
јаки се федерацииве овие и ехф и оваа за светско не знам како се вика, чим беше зацртано Катар во финале да игра и апла се виде дека ги прогураа, ако сакаат без око да им трепне можат да не елиминираат.

Инди е мајстор, тајм аут у право време. Плус ова овцава ја преведува со го овде со го онде а само нацисткава го разбира. Другиве у инди гледаат. Мамица скандинавска.

Инди е костурот, немој некој да помислил да ја тргне!
Мисли си дека Индира го побара тајм аут-от :D
Станува небитна. На последниот тајм аут беше у последен ред од кругот, ликот со научарите беше у центар и објаснуваше :)

Исто и цела утакмица, он збореше со сите девојки што беа на клупа, им објаснуваше а кога не збореше со нив, беше станат и паралелно со Инди објаснуеше или притисок на записничка.

Ја, ко лаик у ракомет мислам дека Инди ис аут оф д пикчр за следна сезона...

Мисли си дека Индира го побара тајм аут-от :D
Станува небитна. На последниот тајм аут беше у последен ред од кругот, ликот со научарите беше у центар и објаснуваше :)

Исто и цела утакмица, он збореше со сите девојки што беа на клупа, им објаснуваше а кога не збореше со нив, беше станат и паралелно со Инди објаснуеше или притисок на записничка.

Ја, ко лаик у ракомет мислам дека Инди ис аут оф д пикчр за следна сезона...
Единствено може да остане за да вика: Ајмо девојкееее.

јаки се федерацииве овие и ехф и оваа за светско не знам како се вика, чим беше зацртано Катар во финале да игра и апла се виде дека ги прогураа, ако сакаат без око да им трепне можат да не елиминираат.
neznam kako mislat ama Đer e domaćin na F4 ... loša rabota...

Смешно е Индира да се величи, кога таа e најголем виновник што наместо со послаб противник, ракометаркиве прво едвај обезбедија пласман, а второ играат против Ѓер, кој и покрај поразот од шест разлика, не треба да се потцени.

Не се зезајте, од авион се гледа влијанието на Питлик. Како прво нападот е далеку поразновиден, пред тоа се крстевме сите во Пенезич да извади некој шут од 10 метри. Има се повеќе акции за пикер, не можеше до толку лоша да биде Алтхаус ко што мислевме. Наметнува "советников" некој скандинавски стил на игра што многу одговара на овој тим на Вардар бидејќи најчесто се прави една измена одбрана/напад, а вчера ко што приметив првите 15тина минути играа без ниедна измена. Не им се дозволува на противниците да ја наместат одбраната. Порано се одеше на бавни напади, да се направат сите измени па после се тргнуваше. Сега се игра брз центар па ако нема ситуација за шут првите 15-20 секунди од нападот се прават измените па се тргнува во изработена акција.

Одбраната е тој дел каде што се приметува најголема разлика. За вчера што да се каже освен :cuc:. Ѓер се екипа што во просек постигнува 28 погодоци на утакмици од ЛШ, а вчера ги ограничија на 18. Да не збориме дека сигурно 5 од тие ги постигнаа од сомнителни пенали. Сега да, и голманите имаа висок процент на одбранети удари, ама сепак тоа е плод на добрата одбрана зошто ми се чини дека Ѓер не даде гол од 9 метри. Се беше пенал/крило/влез/пикер. Се што шутнаа од 9 метри беше изнудено и беше мачкина кашлица (да не се изразам срамотно :)) за Ина. Се примети подобрувањето уште против Динамо Синара ама таа Кочетова има топ у рака и сите топки и идеа у агол.

Се на се одлична игра вчера, се надевам нема да продолжат у стил топло-ладно да играат ... А за Индира, се гледа дека има уште многу што да научи така да ако се решат да ја сменат наредна сезона, би можеле да ја остават како помошник, а данецов да си преземе се во свои раце. И така Брегар веќе потпишал за главен тренер од наредна сезона за некој друг клуб. Не е ова никакво хејтање кон Индира. Може да успее како тренер но мора да има од кого да научи ...

Ако пројдеме сигурно пак ќе сме со Будуќност. Редно е после и тие да пропатат.

Ако пројдеме сигурно пак ќе сме со Будуќност. Редно е после и тие да пропатат.
Сигурно би биле со Будучност?Ја мислев ќе се ждреба.
Страв ми е ќе ни натепаат комплекси,sверотињи се моментално,ја би сакал некој од Ларвите или Динамо. :)

MRZIM PROŠLOST,VOLIM BUDUĆNOST! :D :D :D

Сигурно би биле со Будучност?Ја мислев ќе се ждреба.
Страв ми е ќе ни натепаат комплекси,sверотињи се моментално,ја би сакал некој од Ларвите или Динамо. :)

MRZIM PROŠLOST,VOLIM BUDUĆNOST! :D :D :D
Ќе има ждрепка ама не знам зашто осеќам пак со нив ќе сме :D Сеа не знам дали Ларвик би ни одговарале како екипа, тие може би ни одговарале како екипа, сезонава им е блескава ама не се по 150 кила :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom