Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Портјанко ај бе пензија :D

Браво Барби е вака да продужиш!

лелее на Лаола гледам, тренеров нивни урла на тајмаут се дере Хитлер вода да носи, дрнда за Пенезиќ, ваљда фластер ќе и играат.

Нека не јаде гомна коментаторов уште одма.
Преку кур ако сменил одлука судијата.

Не ми е јасно како може на куров цело време само судиски одлуки да коментираат....

Не ми е јасно како може на куров цело време само судиски одлуки да коментираат....
Па друго и не знае му ебам тоа умрениот.

Оваа Надгорнаја ни ебе матер, ама скока ќе удри со глава у плафон. :D

Оваа Краузе е втора голманка на Германија :place: а ние во двете репрезентации даваме пасоши, натурализираме, мажиме, жениме, молиме :icon_lol:

Не е само Краузе.Германија имаат едно 3-4 добри голманки кои би и парирале на Волтеринг, и би ја седнале одма на клупа.

Дај да ја однесеме Јованка кај некои врачови или кај Исцелителон ова не се трпи веќе.
Николиќ на 30 и кусур години женана влага у сендвич помеѓу два играча, оваа ладнокрвно си промашува зицери :facepalm:
Или нека тера спортски или нека тера сексуален живот нека одлучи сама.
Или сакаш да освоиш уште пехари(читај ЛШ) или си задоволна со еден па сега играј си тука курот со нас.
И без неа ќе тепаме не дека нема, но зима огромна плата и лошо влијае врз другите девојки.Па уште се дрзнува да ги повикува и Комитите да дојдат да навиваат :facepalm:
По 2-3 играчи навлекуваат и Пенезиќ и Барби, колку простор имаат крилава и пак не искористуваат :tapp:

лелее на Лаола гледам, тренеров нивни урла на тајмаут се дере Хитлер вода да носи, дрнда за Пенезиќ, ваљда фластер ќе и играат.

истото го имаат и инвалидиве од алфа, режисеров катастрофа пола голови на Вардар не ги видов :D

Се навикнав во сала да ги гледам и сеа ми е чудно :D

Се навикнав во сала да ги гледам и сеа ми е чудно :D
исто, ко друга екипа да игра :ROFLMAO:

Имаат контрола врз утакмицава ама Вардар без Лекиќ не е тоа тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom