Ќе наминам ваљда 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека бесплатен ќе е влезот.Od kolku saat se igra, i so pari e karta ?
Мислам дека бесплатен ќе е влезот.
Игра уште Ива бе или конечно стави крај на блескавата кариера?
Ааа 100 денари за мали деца да играат тешко дека некој ќе им даде. Утре е пресот да почекаме, ама ќе видат ќе не видат ќе намалат на 20-30 денари ако ништо друго.100-ка е карта мислам.
Ива е сега во модните води.Црнокрак ова она![]()
сигурно е бесплатно пошто ќе играат во СЦ " Јане Сандански". Натпреварот е од 17ч. ( 23.11.2014)Od kolku saat se igra, i so pari e karta ?
Ааа 100 денари за мали деца да играат тешко дека некој ќе им даде. Утре е пресот да почекаме, ама ќе видат ќе не видат ќе намалат на 20-30 денари ако ништо друго.
Ја гледам Ива на главна тука во ЃП кога ќе одам негде, шета едно куче. Како мисли некоја со онаква фигура ракометарка да биде не знам, половината и има сало да се подели на цела Македонија![]()
.
Ја гледам Ива на главна тука во ЃП кога ќе одам негде, шета едно куче. Како мисли некоја со онаква фигура ракометарка да биде не знам, половината и има сало да се подели на цела Македонија![]()
земала од топачине изглеа, мај месец највише се трошат тиеЛетоска ја видов по бикини и беше далеку од прелиена со сало, чак и сувогазеста беше. А не верувам дека бештија од нејзин калибар би си дозволила здебелување поготово не за период од три месеца
Да не речете не вежбала
битно не иде пешкиземала од топачине изглеа, мај месец највише се трошат тиеали битно у Ѓорче фаца е, секој втор ден ја качуе некој у кола
![]()