- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.168
- Поени од реакции
- 16.911
Бивши ракометар на Повардарие.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тата има висина, агилност, талент, и фали само концентрација и да порасне малце во главата
ко Горбиц ќе биде, реков 
Мислам дека со влегувањето на Самсоненко се отворија и машки и женски ракометни школи во Неготино. За машката школа сум сигурен дека е од Самсоненко отворена.Незнаев дека ЖРК Вардар има своја младинска школа и во Неготино.Знае ли некој нешто повеќе околу ова,дали можеби има и во други градови или ова е само случајност со исти дресови и име ко Вардар?
Прегледај го приврзокот 92173
Тата има висина, агилност, талент, и фали само концентрација и да порасне малце во главатако Горбиц ќе биде, реков
![]()
Бивши ракометар на (за жал) бившото Повардарие.Бивши ракометар на Повардарие.

Во Турција ќе ја продолжела кариерата.Дмитровиќ нема да е дел од тимот за наредната сезона.
Николиќ ќе биде уште една сезона, плус една од трите младинки ќе биде во составот и за во лшЕ ова стварно не го очекував...Буквално ниту една Македонка нема да има...И пред да ми се нафрлите, не, нема да ми смени тоа ништо, не ми значи ништо која ракометарка од каде е се додека играат со срце и даваат се од себе...Едноставно, мислев дека ќе остане барем она...

Ни Николиќ не е Македонка.Николиќ ќе биде уште една сезона, плус една од трите младинки ќе биде во составот и за во лш![]()