Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Има најдобар продор еден на еден,меѓу чекор,само ретко го користи,а тоа и е главно оружје.

Незнаев дека ЖРК Вардар има своја младинска школа и во Неготино.Знае ли некој нешто повеќе околу ова,дали можеби има и во други градови или ова е само случајност со исти дресови и име ко Вардар?:)
Прегледај го приврзокот 92173
Мислам дека со влегувањето на Самсоненко се отворија и машки и женски ракометни школи во Неготино. За машката школа сум сигурен дека е од Самсоненко отворена.

Лазовиќ од Будуќност повредена, 3 месеца аут. Можеби СД Вардар нема некоја среќа ама па затоа кармава работи во три смени :icon_lol: Уште да му падне клавир над главата на тренерот нивни и топ ќе биде.

Тата има висина, агилност, талент, и фали само концентрација и да порасне малце во главата :) ко Горбиц ќе биде, реков :)

Гербиц можеби е претерано, ама искрено и јас слично размислувам. Очигледно е дека пред се и фали искуство и малку да созрее. И нормално да почне да игра на правилната позиција а не на десен бек. Реално таа заедно со Штериова и Кликовац се помладите и на некој начин иднината на Вардар. Сите останати главни играчи се барем 2-3 години постари од нив, а некои и многу повеќе.

Е ова стварно не го очекував...Буквално ниту една Македонка нема да има...И пред да ми се нафрлите, не, нема да ми смени тоа ништо, не ми значи ништо која ракометарка од каде е се додека играат со срце и даваат се од себе...Едноставно, мислев дека ќе остане барем она...

Е ова стварно не го очекував...Буквално ниту една Македонка нема да има...И пред да ми се нафрлите, не, нема да ми смени тоа ништо, не ми значи ништо која ракометарка од каде е се додека играат со срце и даваат се од себе...Едноставно, мислев дека ќе остане барем она...
Николиќ ќе биде уште една сезона, плус една од трите младинки ќе биде во составот и за во лш :D

Утре од 16:00h имаме нов натпревар, овој пат во супер лигата против ЖРК металург

Николиќ ќе биде уште една сезона, плус една од трите младинки ќе биде во составот и за во лш :D
Ни Николиќ не е Македонка.
Ама со оглед на понудата на играчи од домашниот пазар, логично е да нема Македонки, бар во наредните 3-4 години, ако не и повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom