Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Од генерацијата 98/99 има добри девојчиња, и Индира ја слушнав како збори дека во нив има огромна надеж али си треба време и работа.

Него, некој да ми објасни што е работава со Крим? 200 различни приказни слушнав :unsure:[DOUBLEPOST=1399978283][/DOUBLEPOST]
Посмешни се Клики и дружината нејзина Црвенкоска кога дава интервју :pos:

Мислам дека со влегувањето на Самсоненко се отворија и машки и женски ракометни школи во Неготино. За машката школа сум сигурен дека е од Самсоненко отворена.
Не е баш така, ама ај мисли си дека е. :P

@Види Фотос Ме излажал тогаш. Лажов најголем :P:icon_lol:
Не е и он крив, така му кажале. :) Чаршиските муабети се страшна работа. Вистината е друга. Има можност наредна сезона Самс да спонзорира и таму, ама уште ништо не се знае точно. Оваа година не е спонзор. Кога ќе има нешто официјално, ќе ве известам. ;)

. Има можност наредна сезона Самс да спонзорира и таму, ама уште ништо не се знае точно. Оваа година не е спонзор.
;)
А зашто ондак носат дресови од Вардар,и то...:)[DOUBLEPOST=1399992550][/DOUBLEPOST]
Од генерацијата 98/99 има добри девојчиња, и Индира ја слушнав како збори дека во нив има огромна надеж али си треба време и работа.

Овие девојчиња ли беа сега на турнир во ЦГ,и што направија таму?А иначе ако од овие генерации не излезат бар две-три-четири екстра ракометарки за во иднина,тогаш навистина незнам.Имаат врвни услови за тренинг,уште ко деца се заедно и тренирани од Кастратовиќ,одат на силни турнири низ Европа.Сега имаат можност и чест да тренираат и со светски ракометни ѕвезди,па дури и да играат официјални натпревари со нив.Ретко кој има вакви услови и привилегии за тренинг во Европа,и после се ова ако немаме резултат од младинската школа,ја мислам треба да се стават катанци на истите и да се помириме со тоа дека сме спортски инвлиди без талент,и тренирање со било каков спорт на младите Македонци да биде казниво со драконски казни затвор под обвинение дека се дава лажна надеж за Мак спортот!:icon_lol:И градење на спортски клубови со играчи од Ex YU,практично ко што е и сега:(Се надевам дека нема да биде така,и ќе почнеме да вадиме наш кадар "made in Vardar" ама не сум преголем оптимист :rolleyes:

Последно уредено:
лаганица и ова денес :D

Ќе ставам некои слики од денес ...ама не се жалите на кваитетот пошо 2мп ми е камерата...[DOUBLEPOST=1399999654][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1400000284][/DOUBLEPOST]
SGdrsw5.jpg
qwz2uYW.jpg
EBUvMHs.jpg
a9KZ3ZF.jpg
gEzVNdu.jpg
CWOvLII.jpg
lrBMCa1.jpg
Cbi9ajW.jpg
MUjaBj5.jpg
AU12mrv.jpg
5lTmJEj.png
SrUtfFJ.jpg

Последно уредено од модератор:
@Castiel
Извини другар морав да ти позајмам една слика :)

Дали го препознавате ликов на сликата??

5zmt12.jpg

?????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????

2q1v1wg.jpg

Па тоа е нашиот ватрени навивач Жаренце од темната страна на градот :ROFLMAO:

Иначе мечот денес како што кажа и llumious беше лаганица.
Без Лекиќ буквално ги потопивме Металурките :D
Ги утепавме со контри денес.Костиукова која брзина ја има, за секунда е на противничката половина.
На Саидова да и ги врзеш очите со гаранција од прва ќе ја погоди Костиукова во контра.Би рекол најубиствениот тандем што постои во Европа ;)
Но и Суслина не заостанува во тој поглед.Денес и двете беа одлични.
Само на Клики не и одеше нешто во нападот.Го одлепи малтерот позади гол сигурно :)
Ја тресна една од Металург од земја и само крева раменици и пцуе нешто.Оди накај клупа и нешто и се правда на Инди, а оваа и вика не се буни чисти две минути ти беа седи тука да не си мрднала :pos:
Во четврток играме со Жито Прилеп најверојатно пак од 16:00

Иначе да надополнам дека Жаренце е со целосна поддршка за Лино.Носеше маица "Udruga Hrvata"
Колку ќутек лежи во човеков ни он не е свесен :D

Последно уредено:
Aма мечевска најфилм беше на крај на 10 разлика дава гол и се радува ко титула да земала....па уште последен напад наљутена фаца демек ќе прави пресврт...какво гревче....:pos::pos::pos:

Aма мечевска најфилм беше на крај на 10 разлика дава гол и се радува ко титула да земала....па уште последен напад наљутена фаца демек ќе прави пресврт...какво гревче....:pos::pos::pos:
Бајрамовска беше фацата денес. Зебиќ шутира пенали второ полувреме, таму кај што седев со Клипче се` се слушаше, ќе даде гол Зебиќ, Бајрамовска - „Ај у пичку матер“. Лејно си седна под нас со физиотерапевтката, си гледаше, си јадеше сникерс, срцка :D

Иначе стварно јака е Кликовац, за што глупости да направи оди накај клупа и и се правда на Индира, еднаш кога ја прекори Индира дури и рацете и се тресеа, прстите ги кршеше :D А Штериова еднаш фаца и направи, после ќе се чудиме зошто нема Македонки во тимовиве..... Мене величина како Индира да ме скара нешто ќе клекнам патиките ќе и ги бацам

п.с. у саботата Ѓокиќ и вика на Инди може ли да седам на ќош кај водава и така ќе и подавам на Саидова и да пијам јас зошто ептен топло ми е, Индира ја гледа и и вика, леле ај аман седнувај, не ме нервирај :pos:

Аииии овој цело време што го спомнувате Жаре си мислев некој млад дека е , а тој :гик:

@Castiel
Извини другар морав да ти позајмам една слика :)

Дали го препознавате ликов на сликата??

5zmt12.jpg

?????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????

2q1v1wg.jpg

Па тоа е нашиот ватрени навивач Жаренце од темната страна на градот :ROFLMAO:

Иначе мечот денес како што кажа и llumious беше лаганица.
Без Лекиќ буквално ги потопивме Металурките :D
Ги утепавме со контри денес.Костиукова која брзина ја има, за секунда е на противничката половина.
На Саидова да и ги врзеш очите со гаранција од прва ќе ја погоди Костиукова во контра.Би рекол најубиствениот тандем што постои во Европа ;)
Но и Суслина не заостанува во тој поглед.Денес и двете беа одлични.
Само на Клики не и одеше нешто во нападот.Го одлепи малтерот позади гол сигурно :)
Ја тресна една од Металург од земја и само крева раменици и пцуе нешто.Оди накај клупа и нешто и се правда на Инди, а оваа и вика не се буни чисти две минути ти беа седи тука да не си мрднала :pos:
Во четврток играме со Жито Прилеп најверојатно пак од 16:00

Иначе да надополнам дека Жаренце е со целосна поддршка за Лино.Носеше маица "Udruga Hrvata"
Колку ќутек лежи во човеков ни он не е свесен :D

Храбро СРЦЕ , Горд на Металург хахахахахаххаахахахахаха

На едната страна имаш фаци како Нацева, Медвед, Михајло, на другата страна имаш фаци како Гревче и Жаре :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom