Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ma kakvi ungarci kakvi bakrachi... na muskuli da se istera sezonata. dobra volja od igracite i treba akcija za finansii od komiti.
Постојат унгарците, чекаат да добијат друг бизнис прво, таму е заглавена работата. Не доаѓаат за спортот они, тоа ќе биде пропратно. Ама сепак, шансите се мали по мене.

За вториот пасус, што мислиш како се собра тимот за вторава полусезона? :)

Постојат унгарците, чекаат да добијат друг бизнис прво, таму е заглавена работата. Не доаѓаат за спортот они, тоа ќе биде пропратно. Ама сепак, шансите се мали по мене.

За вториот пасус, што мислиш како се собра тимот за вторава полусезона? :)

ti seriozno mislis deka so ovaa vlada biznis ke dobie firma sto ke vlozi u vardar.... sosema fer i normalno e toa od nivna strana ama so gomnata u vlada nema nikad da se sluci toa.

jasno mi e, respekt za toa...

ti seriozno mislis deka so ovaa vlada biznis ke dobie firma sto ke vlozi u vardar.... sosema fer i normalno e toa od nivna strana ama so gomnata u vlada nema nikad da se sluci toa.

jasno mi e, respekt za toa...
Не мислам, знаеш дека сум песимистично реален од сам старт. Муабетот ми беше само дека стварно постојат унгарциве и вмешани се екс фудбалери на Вардар во нивното носење.

Не мислам, знаеш дека сум песимистично реален од сам старт. Муабетот ми беше само дека стварно постојат унгарциве и вмешани се екс фудбалери на Вардар во нивното носење.
Јовков за екс-фудбалер на Вардар го рачунаш? Како што сум запознаен, он е врската со Маџарите.

Јовков за екс-фудбалер на Вардар го рачунаш? Како што сум запознаен, он е врската со Маџарите.
Не знам зошто мислев дека за Гого Јовчев станува збор :D

Единствен начин да влезиме е вардар (читај Миравци) да не влези ради долгојте каде нема најави дека ќе се исплатат и така да не добие лиценца за прва лига.
poslednite meseci nekolku pati procitav takov muabet i se prasuvam dali navistina e taka. ne kazuvam deka ne e taka, no da prasam dali taja informacija e sigurna? znam deka dolgovi se problem za internacionalnite nastapi, ne moze da se dobie licenca od FFM koja se drzi na pravilata na UEFA, no ne sum siguren kako e za 1. MFL. ne mi e poznat slucaj od poslednite godini nekoj da ne vlegol zaradi dolgovi iako sekako i nemase klub zadolzen kako sega sto e vardar.

Не знам зошто мислев дека за Гого Јовчев станува збор :D
Другар, не си очекувал ваљда дека пропалица и идиот како Гого Јовчев е кадарен да донесе инвеститор во Вардар :LOL:
@Skopje Rossonera ајде кажи ти какво инфо имаш, дали ова со Унгарците е вистинско или е уште една бајка како со Катарците?
Па освен тоа дека Јовков е конекцијата и наводно работата била блиску пред реализација, немам никакво подетално инфо. А со оглед на тоа колку Јовков е близок со муртинецот, не верувам дека некој би му го кочел бизнисот.
poslednite meseci nekolku pati procitav takov muabet i se prasuvam dali navistina e taka. ne kazuvam deka ne e taka, no da prasam dali taja informacija e sigurna? znam deka dolgovi se problem za internacionalnite nastapi, ne moze da se dobie licenca od FFM koja se drzi na pravilata na UEFA, no ne sum siguren kako e za 1. MFL. ne mi e poznat slucaj od poslednite godini nekoj da ne vlegol zaradi dolgovi iako sekako i nemase klub zadolzen kako sega sto e vardar.
Ја сум прилично уверен дека не е така и се само некои рекла казала муабети. ФФМ нема лиценцен систем за домашните првенства. На кој клуб досега не му било дозволено да игра во Прва лига, под изговор дека не ги исполнува пропишаните услови?!

Заборавив дека денес играме пријателска со Работнички, ќе отидев да ги погледам...

Сме изгубиле 2-0, нема инфо со каков состав сме настапиле.
Инаку, да не не залажува триумфот со Тетекс, денес загубиле 5-1 од Беса.

Игравме со овој состав Гачевски - Серафимов, Вецески, Мишковски, Глишич - Митев, Јусуфи, Мицевски, Јаневски, Размоски- Десниќ. После 65 минута влегоа помладите, само Гача, Панта и Размоски ја изиграа цела утакмица, а не настапи Цветаноски.

Има ли инфо на кој стадион ќе ги играме домашните утакмици во вториот дел од сезоната???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom