Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека неаме алтернативи за Симе во Десниќ, Кире, Демир (прашање е и тие дали ќе останат), ама поразувачки делува сево ова. Да дозволиш играчи да ти бегаат во Гостивар. Каква слика остава пред другите...
Почетокот на крајот?
Нема да е крај, колку пати сме го мислеле истото, ама на многумина им да одговара да опстојува ваквата состојба во Вардар. Уверен сум во тоа. Постојано се генерира вештачка криза во клубот.

Screenshot_20221227_193921_Facebook.jpg

Сепак имало вистина , се надевам ке се среди ова и ке добиеме стабилен спонзор

После се што се деси дали да се верува на овие изјави? Пак ќе кажам, ниедна странска компанија не финансира клуб од Македонија без притоа да има некој друг бенефит од некоја инвестиција во државата. Ова значи дека за да влезат, многу нешта ќе зависат од владата, што во превод значи многу тешко.

po sto zakluci deka imalo vistina? :pos:
Па самиот газда потврди дека се водат разговори , еве кај е дојде 10 Јануари ке се види , ако лаже највеќе на неговиот углед ке удри , така да според мене има вистина ..

Какви завршни преговори, какви бакрачи.
Никој не верува веќе во лагите. Кога ти бега еден од најдобрите играчи во директен ривал, а дете е на клубот, јасно е колку е саатот.

Само нема што многу да се направи, дури и во случај да си оди Цобе. Искрено се надевав дека малку ќе се добие на публицитет со нашата прослава, дека ќе се реши конечно нашиот проблем, ама ништо.

Па самиот газда потврди дека се водат разговори , еве кај е дојде 10 Јануари ке се види , ако лаже највеќе на неговиот углед ке удри , така да според мене има вистина ..
Хахахахахаха, ќе удрел на неговиот углед, хааааааааа, кој углед бе, овој пред да го земе Вардар никој не ни знаеше дека постои ликов, а и македонски газда и углед едноставно не идат у иста реченица, не можам да се изнасмеам на коментаров, Углед, ни една фаца у Мк нема никаков углед а не ни се замара да има углед сите си бркаат бизниси и лажат, ќе удрел на неговиот углед, хааааааааааахахаааааааа... ц ц ц

kako covek koj dolgo go prati nasiot fudbal bi trebal da znaes kolku vredat muabetite na ljuge vkluceni vo nasiot fudbal. najcesto e samo kupuvanje na vreme, zaradi toa najavite najcesto se vo pravec "za nekolku nedeli ke ima sredba, da pominat praznicite itn.". posebno vo situacija koga dolzat plati i se blizi transfer period (znaci igracite mozat da potpisat na drugo mesti) se pojavuvaat takvi muabeti. i uste sporedbite so drugi drzavi kako srbija i hrvatska deka i tamu vleguvale, kao demek istite predizpozicii gi imame deka nekogas sme bile del od ista drzava i deka nekoj vlozil vo srbija i hrvatska togas makedonija e slednata logicna destinacija. prikazni za mali deca i neupateni.

Хахахахахаха, ќе удрел на неговиот углед, хааааааааа, кој углед бе, овој пред да го земе Вардар никој не ни знаеше дека постои ликов, а и македонски газда и углед едноставно не идат у иста реченица, не можам да се изнасмеам на коментаров, Углед, ни една фаца у Мк нема никаков углед а не ни се замара да има углед сите си бркаат бизниси и лажат, ќе удрел на неговиот углед, хааааааааааахахаааааааа... ц ц ц
Што бизнис може моментално газдава да прави од Вардар во втора лига ?
Немаш никаква шанса за профит во втора лига , додека во прва со учество во Европа можеш ...

И сам вика во интервјуто дека финансиски неможе сам да издржи , преговара со компании да го купат Вардар , во тоа верувам..

А дали верувам дека ке не купат Унгарците тоа незнам ке видиме до 10 Јануари, проблем е долгот од 3 милиони евра тоа сите знаеме ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom