Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па самиот газда потврди дека се водат разговори , еве кај е дојде 10 Јануари ке се види , ако лаже највеќе на неговиот углед ке удри , така да според мене има вистина ..
Кој углед го има. Биди сериозен друже. 99,9 % од луѓето во Скопје нема чуено за човекот кога се појави како нов „газда“ на ФК Вардар. Да не збориме за лажните ветувања што досега ги има дадено. Што пред играчите, што пред цела јавност...

Вчера-вечер конечно изгласан и буџетот на Град Скопје, конечно ќе легнат и тие 250.000 евра.
На која сметка ќе легнат? Блокирана е сметката на ФКВ ако не се лажам.

Значи го сакам ВАРАДАР најмногу на свет ,
од дете сум за него, така сум научен од
татко ми , он од дедо ми ……….
Ај да не се лигавиме , од срце сакам ова за Маџарите да е вистина за да се спаси мојот сакан клуб …….
АМА ……….. НАЈМНОГУ ОД СЕ ……………
Само да можам да му ја видам фацата кисела , гадна , суратот одвратен на оној смрдливиот Артан Груби во моментот кога ќе слушне

Предвремени избори ќе има во 2023, бар такви се најавите... А при таква ситуација неизбежно е Вардар да биде вклучен во тие валкани игри на политичарите. Не ме чуди овие најави да се дел од такво сценарио.

Дека има контакт со Маџарите, има сигурно. Другарче им преведуваше ствари баш за оваа релација. Е сега колку е сериозно ова, Господ знае.. Се работи за MVM Group

Дека има контакт со Маџарите, има сигурно. Другарче им преведуваше ствари баш за оваа релација. Е сега колку е сериозно ова, Господ знае.. Се работи за MVM Group
И јас чујав дека наводно се работи за нив

Сериозни се тие за да се бламираат само башка вака купуваат и влијание после неуспешноста на газдите

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Последно уредено:
Вчера-вечер конечно изгласан и буџетот на Град Скопје, конечно ќе легнат и тие 250.000 евра.
Сигурен си во ова друже? Тие 250.000 беа планирани во ребалансот на буџетот за 2022 година, а ова што го гласале претпоставувам е буџет за 2023 година. Дали има предвидено средства за ФК Вардар?

Сигурен си во ова друже? Тие 250.000 беа планирани во ребалансот на буџетот за 2022 година, а ова што го гласале претпоставувам е буџет за 2023 година. Дали има предвидено средства за ФК Вардар?

Нема !!!

Инаку истиве овие имале инвестирано во Осијек и ТСЦ во Србија
Орбан, исто така, дава пари во други фудбалски тимови на други места во Европа каде што има значителна етничка унгарска заедница, вклучувајќи ги Дунајска Стреда (Словачка), НК Осиек (Хрватска) и Бачка Топола (Србија).

Орбан, исто така, дава пари во други фудбалски тимови на други места во Европа каде што има значителна етничка унгарска заедница, вклучувајќи ги Дунајска Стреда (Словачка), НК Осиек (Хрватска) и Бачка Топола (Србија).
Орбан инвестира само во места каде што има какво такво Унгарско малцинство, Словачка, Романија, Хрватска, Србија, Словенија... Само незнам по која логика би финансирал во Македонија каде што има само еден полу Унгарец и тоа во азил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom