Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А кој ви е газда? Цобе оној другар му на Захариев?

Дај кажи кој е Цобе. Мене ми е жива енигма, на интернет ништо не може да се најде за него.
Па чим му е или бил другар на Бојан Захариев што треба др да знаеме..?
Ортачки беа во Тетекс ама кратко им траеше..

Глеам Работнички на ФФМ ќе биде домаќин следното коло. Значи не се они причината што не сме на Градски...

Уште една лага од раководството? :D
Колку сме изненадени?

На Вардар му фали едно стадионче за во нашава лига до 10.000 гледачи
Знам имаше една статија дека ке се гради стадион во Аеродром , незнам што бидна со тоа ама реално Вардар треба да си има свој стадион а не вака те игра Работнички па репрезентација па селење секаде ..

Плус и така во лигата нема многу гледачи , а градски нека си биде само за Европски натпревари ..

На Вардар му фали едно стадионче за во нашава лига до 10.000 гледачи
Знам имаше една статија дека ке се гради стадион во Аеродром , незнам што бидна со тоа ама реално Вардар треба да си има свој стадион а не вака те игра Работнички па репрезентација па селење секаде ..

Плус и така во лигата нема многу гледачи , а градски нека си биде само за Европски натпревари ..
Научна фантастика е стадион во овој момент, а се' ми се чини и во некоја догледна иднина...

Каков стадион, да не си правиме бајрам на паметот. Се ми се чини дека за брзо ќе се вратиме у времето на Сетинов, кога бркавме луѓе да донираат за прашок и да се пратат играчите на гостување.

Сеа налетав на Highlights од Чегране.
Какви два наивни картони за симулирање на Десниќ... а меѓудругото не знам како 0:1 завршил резултатов, Арсими со многу многу поконкретни шанси од Вардар.

Сеа налетав на Highlights од Чегране.
Какви два наивни картони за симулирање на Десниќ... а меѓудругото не знам како 0:1 завршил резултатов, Арсими со многу многу поконкретни шанси од Вардар.
Zosto Highligjts koga go ima cel natprevar?
Dobri bevte prvoto a vtoroto Arisimi bea podobri

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom