Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Македончето место да посакува да пропаднат Шкендија,Шкупи Струга они сакаат Работнички да пропадне и цела лига албанска да биде
Па такви екипи како Работнички, Брегалница ми се исти кур како албанските, гледаат по секоја цена да му наштетат на Вардар така да нека пропаднат ич да ги нема

Македончето место да посакува да пропаднат Шкендија,Шкупи Струга они сакаат Работнички да пропадне и цела лига албанска да биде
Кур ме заболе и за работнички и за металург и за ренова и за Струга. Од македонските екипи сакам да видам јаки (но не шампиони) тетекс, караорман, пелистер, Охрид, кожув, беласица, Брегалница, победа и слични.

Инаку момент кој сме го пропуштиле е дека Дарио Десниќ добил црвен картон против Арсими, во 60та минута.
Тоа значи нема да игра со Охрид, само не знам дали е директен или два жолти.
Што е со Демир, зошто не беше ни на клупа со Арсими? Суспензија имаше од жолти картони од претходно или повреден е?

Инаку момент кој сме го пропуштиле е дека Дарио Десниќ добил црвен картон против Арсими, во 60та минута.
Што е со Демир, зошто не беше ни на клупа со Арсими? Суспензија имаше од жолти картони од претходно или повреден е?
Десниќ доби два жолти , едниот го доби кога падна во 16 и судијата му даде жолт демек одглумил за пенал , така да ке паузира еден меч ..

Има проблем со ФК Скопје, треба прво да среди.

Оф, оф, тоа е голем проблем значи и може да се одолговлечи.
Ако Демир не игра во сабота, а Десниќ е суспендиран, остануваме само на Попзлатанов како крило и играчите од младинците.
Веројатно Парталко би покрил на некоја крилна позиција, а можеби Јусуфи би бил на клупа, на сметка на Јаневски.

Јас знам па поинаку дека после утакмицата со арсими уште во автобус им дал пари газдата.

Блиски ми се изворите, ако ме излажале и јас лажам :D
Со оглед на претходниве искуства со овие газди, не би бил изненаден.

Те излажале, парите веднаш им беа дадени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom