Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се више другари ))))А кој ви е газда? Цобе оној другар му на Захариев?
Дај кажи кој е Цобе. Мене ми е жива енигма, на интернет ништо не може да се најде за него.А кој ви е газда? Цобе оној другар му на Захариев?
Па чим му е или бил другар на Бојан Захариев што треба др да знаеме..?Дај кажи кој е Цобе. Мене ми е жива енигма, на интернет ништо не може да се најде за него.
Научна фантастика е стадион во овој момент, а се' ми се чини и во некоја догледна иднина...На Вардар му фали едно стадионче за во нашава лига до 10.000 гледачи
Знам имаше една статија дека ке се гради стадион во Аеродром , незнам што бидна со тоа ама реално Вардар треба да си има свој стадион а не вака те игра Работнички па репрезентација па селење секаде ..
Плус и така во лигата нема многу гледачи , а градски нека си биде само за Европски натпревари ..
Zosto Highligjts koga go ima cel natprevar?![]()
26K views · 218 reactions | LDFM / XHIROJA E PARË K.F ARSIMI ÇEGRAN 0 - 1 K.F VARDARI SHKUP RASTET DHE GOLI | TV GLOBI
LDFM / XHIROJA E PARË K.F ARSIMI ÇEGRAN 0 - 1 K.F VARDARI SHKUP RASTET DHE GOLI.fb.watch
Сеа налетав на Highlights од Чегране.
Какви два наивни картони за симулирање на Десниќ... а меѓудругото не знам како 0:1 завршил резултатов, Арсими со многу многу поконкретни шанси од Вардар.
Premijata da tepaat I treto kolo?