Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Локомотива утнале зицер во 88ма минута 1 на 1 со голман, ќе беше тоа добар почеток на сезоната.

Последно уредено:
Јас го гледав натпреварот и не знам како го утна тоа, сам пред голман. Гостивар паднаа ептен во последните 20 25 од второ полувреме и искрено не се којзнае што. На крај се ќе зависи ние како ќе одиграме сите натпревари.

Читам извештај од натпреварот на страната на Арсими. Според нив, во прво полувреме се играло изедначено, а во второ сме повеле, па они целосно доминирале. Имале поништен гол од офсајд и Гача им фатил неколку добри шанси.
Значи врвка била работата.

Ви реков уште пред извесно време дека од стручниот штаб се задоволни од ангажманот на Десниќ и доста надеж полагаат во него. И ете се покажа како клучен фактор во вакви тврди гостински утакмици, каде што најчесто одлучува само еден гол. А не Фичо Петковски да ми билда статистики против Велешта и Кадино...
Читам извештај од натпреварот на страната на Арсими. Според нив, во прво полувреме се играло изедначено, а во второ сме повеле, па они целосно доминирале. Имале поништен гол од офсајд и Гача им фатил неколку добри шанси.
Значи врвка била работата.
Ја колку што разбрав, Гача фатил изгледна шанса пред крај, а ова дека целосно не доминирале... шио ми га ѓура. Кој што сака може да пише на своја фан страна, битни се трите бода на крај од денот.

Како може бе да даваш премија од 20 000 евра а должиш плати. Имаш пари за премија а немаш пари да им ги подмириш заостанатите плати на вработените, тренерите и играчите.

Како може бе да даваш премија од 20 000 евра а должиш плати. Имаш пари за премија а немаш пари да им ги подмириш заостанатите плати на вработените, тренерите и играчите.
Сега ќе имаат пари, 125.000€ од Бешикташ и 25.000€ од Серафимов, сега нека ги подмират играчите да не се замараат цела година…

Сега ќе имаат пари, 125.000€ од Бешикташ и 25.000€ од Серафимов, сега нека ги подмират играчите да не се замараат цела година…
Од каде тие 125.000€ од Бешикташ?
Гуџуфи?

И од тоа голманчето треба да земеме 20-30к. Се на се околу 200к би земале само од тренинг компензација летово. Со овие пари се надевам ќе затворат дел од долговите.
Иначе следен викенд сепак нема да играме на градски, работнички ќе игра дома на 28ми, а они имаат приоритет. Дај веќе нека испаднат тие и нека пропаднат засекогаш, една од поглупите екипи во мак фудбалов.

И од тоа голманчето треба да земеме 20-30к. Се на се околу 200к би земале само од тренинг компензација летово. Со овие пари се надевам ќе затворат дел од долговите.
Иначе следен викенд сепак нема да играме на градски, работнички ќе игра дома на 28ми, а они имаат приоритет. Дај веќе нека испаднат тие и нека пропаднат засекогаш, една од поглупите екипи во мак фудбалов.
Македончето место да посакува да пропаднат Шкендија,Шкупи Струга они сакаат Работнички да пропадне и цела лига албанска да биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom