Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По шо му пуштија по Карго сабота во 19:00
Пари на рака одма у автобус во пликоПо шо му пуштија по Карго сабота во 19:00))
Не пиши јавно , ќе ги застанат Желино , ќе ги опљачкатПари на рака одма у автобус во плико![]()
Ја колку што разбрав, Гача фатил изгледна шанса пред крај, а ова дека целосно не доминирале... шио ми га ѓура. Кој што сака може да пише на своја фан страна, битни се трите бода на крај од денот.Читам извештај од натпреварот на страната на Арсими. Според нив, во прво полувреме се играло изедначено, а во второ сме повеле, па они целосно доминирале. Имале поништен гол од офсајд и Гача им фатил неколку добри шанси.
Значи врвка била работата.
Сега ќе имаат пари, 125.000€ од Бешикташ и 25.000€ од Серафимов, сега нека ги подмират играчите да не се замараат цела година…Како може бе да даваш премија од 20 000 евра а должиш плати. Имаш пари за премија а немаш пари да им ги подмириш заостанатите плати на вработените, тренерите и играчите.
Од каде тие 125.000€ од Бешикташ?Сега ќе имаат пари, 125.000€ од Бешикташ и 25.000€ од Серафимов, сега нека ги подмират играчите да не се замараат цела година…
Да да, тренинг компензација.Од каде тие 125.000€ од Бешикташ?
Гуџуфи?
Македончето место да посакува да пропаднат Шкендија,Шкупи Струга они сакаат Работнички да пропадне и цела лига албанска да бидеИ од тоа голманчето треба да земеме 20-30к. Се на се околу 200к би земале само од тренинг компензација летово. Со овие пари се надевам ќе затворат дел од долговите.
Иначе следен викенд сепак нема да играме на градски, работнички ќе игра дома на 28ми, а они имаат приоритет. Дај веќе нека испаднат тие и нека пропаднат засекогаш, една од поглупите екипи во мак фудбалов.