Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uste ste vo svetot na bajkite osvestete se be, kolku imate bordz vi bega Fico vo Gostivar a vie zborate za klupa ne gledate deka ke odite 4 liga i bankrot tie uste se nadevaat deka ke padnat na bravot madinjata za greota @kano javi se be organiziraj nesto so dedo donco javete se vo Budimpesta
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Prijatele se cudam i Jovce kako go dogovorija, mng izvikan e Bajo ama ..Немаат капацитет за нешто големо, сем екс Вардарци да донесат.
Јашаровски, Абдула, Цикарски.. ги дупат у 5 до 12.
Немаат капацитет за нешто големо, сем екс Вардарци да донесат.
Uste ste vo svetot na bajkite osvestete se be, kolku imate bordz vi bega Fico vo Gostivar a vie zborate za klupa ne gledate deka ke odite 4 liga i bankrot tie uste se nadevaat deka ke padnat na bravot madinjata za greota @kano javi se be organiziraj nesto so dedo donco javete se vo Budimpesta
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
И тој малиот Божидар може да влезе во комбинација за стартен млад. Се чекаат некој ситни документи и да гу претстават со Десниќ.Јас не зборувам за нешто големо, туку за играчи што ќе пополнат места. Има млади играчи што може да покријат, не мора да се чека на "ѕвездиве" што не одјебуваат во 5 за 12.
Туку за во напад јас мислам дека ќе го форсираат овој дечково од младинците, Величковски, заедно со Симе.
Можно е и Парталко да игра некаде понапред.
Претпоставувам дека Јовче ќе игра десно крило, Давид Велковски како десен бел, а Симе и Парталко во нападот.
Лево Демир или Керим, со Глишиќ позади него.
Средина со Мицевски и Иванов или Јусуфи.
Одбраната ни е најслаба карика во моментов, пред се десна бековска (нема логика Јовче да го враќаат таму, кога офанзивно ни е еден од најдобрите), па потоа штоперите.
Само на Мишковски и Ристевски сме останати таму, со тоа што мене Ристевски ми е повеќе за десен бек.
Со ограничен буџет коj очекуваш да ти дојде во Втора лига. Сите прво си бараат друго чаре, па ќе го држат Вардар како опција у случај да не им упали ништо...Немаат капацитет за нешто големо, сем екс Вардарци да донесат.
Грне ќе си форсира формација со 4 назад во одбрана, во средина тројца и еден истурен шпиц со два крилни напаѓачи како поддршка. Така да напред по мое мислење ќе е Симе како класичен, а Демир и Попзлатанов/Парталко како крилни. Затоа викам дека не ја глеам поентата од Десниќ ако викате дека и тој е крилен напаѓач.Јас не зборувам за нешто големо, туку за играчи што ќе пополнат места. Има млади играчи што може да покријат, не мора да се чека на "ѕвездиве" што не одјебуваат во 5 за 12.
Туку за во напад јас мислам дека ќе го форсираат овој дечково од младинците, Величковски, заедно со Симе.
Можно е и Парталко да игра некаде понапред.
Претпоставувам дека Јовче ќе игра десно крило, Давид Велковски како десен бел, а Симе и Парталко во нападот.
Лево Демир или Керим, со Глишиќ позади него.
Средина со Мицевски и Иванов или Јусуфи.
Одбраната ни е најслаба карика во моментов, пред се десна бековска (нема логика Јовче да го враќаат таму, кога офанзивно ни е еден од најдобрите), па потоа штоперите.
Само на Мишковски и Ристевски сме останати таму, со тоа што мене Ристевски ми е повеќе за десен бек.
За одбрана, овој Абдула токму бил на барање на Грне зашто сака да има стопер со лева нога во тимот, а кој во исто време може да покрие и на лев бек, ама ете Сљога ни го собра пред нос. Ништо чудно „лепотаните“ и намерно да ја минирале целата работа само за да ни наштетат.
bozidar mitrevski e roden na 07.01.2001 i so toa vo novata sezona ne se racuna kako U21 igrac. sekako ako ne smenile nesto. poslednite godini klucen datum bese 15.06.xxxx, znaci za ovaja sezona treba da e 15.06.2001.И тој малиот Божидар може да влезе во комбинација за стартен млад. Се чекаат некој ситни документи и да гу претстават со Десниќ.
tesko mi se veruva deka velickovski vo novata sezona bi bil spremen da nosi pogolem tovar kaj vardar, fizicki se uste ne e dorasnat za toa. trebavte da go soberete damjan masevski od teteks, no nego go sobra sileks (koi imaat dobar skauting). masevski so mene e totalno potcenet, strasno e sto duri kaj teteks ne bese sekogas starter. treba da se vidi kolku golema sansa ke mu dadat kaj sileks, ama deteto spored mene bese eden od najdobrite igraci vo vtorite ligi i na vardar mnogu dobro ke mu odgovarase.Јас не зборувам за нешто големо, туку за играчи што ќе пополнат места. Има млади играчи што може да покријат, не мора да се чека на "ѕвездиве" што не одјебуваат во 5 за 12.
По критериум на Сејдини, за да не се изгуби една албанска екипа во прва лига.По кој критериум влегува Гостивар во прва лига ?