Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку , сите вработени во Академија ги одјавиле со 01.06.2020 ( а ниеден од академијата незнаеле дека биле одјавени , завчера имале состанок и Самоил се извинувал ова она , пичка у душа ) , тоа било на барање на бугарите , ако го земат клубот да нема вработени да биде чист .
Вчера имале состанок со бугарите , неам инфо што е дискутирано .
Значи се преговара , а што понатаму ќе видиме

Ќе биде нова фирма, на СС ќе му останат долговите. Зар мислите дека ќе плеснат 2-3 милиони евра у ветар.

Ќе биде нова фирма, на СС ќе му останат долговите. Зар мислите дека ќе плеснат 2-3 милиони евра у ветар.
Јас мислам нешто се имаат договорено со Кампот во Хиподром. +-

И втора година по ред ништо од лиценцата?

Бугаринов и самиот израз „источноевропски конзорциум“ изгледаат и премногу сомнително, али тоа што Тупан ја води целата работа ми дава надеж дека можеби и не е се така црно. Практично он ги носи тука, Бугаринов не ни знаел за клубов дур овој не му го претставил. Што знам, мене Тупан отсекогаш ми изгледал ко нормален и приземен лик, многу поразличен од досегашнава управа и разни други бивши фудбалери-сегашни менаџери кои мешетареле околу клубов, бар јас не знам некоја информација за него која би го оцрнила како лик и не верувам дека би влегувал во клубов за да му наштети за лична корист, напротив право Вардарово дете. Може па и он е наивен, али во секој случај многу подобра варијанта е клубот да добие и ваков газда, него ли да продолжи ова мачење од претходниве три сезони или не дај боже уште полоши сценарија. Тоа што е газдата Бугарин не верувам дека ќе биде искористено за политички пораки, посебно ако тие што би давале пари се Украинци, така да од таа страна воопшто не ми смета неговата националност. Се согласувам дека ова е краткорочно решение, али таква е судбината тука изгледа, најбитно е клубот да продолжи да живее нормално.

Бугаринов и самиот израз „источноевропски конзорциум“ изгледаат и премногу сомнително, али тоа што Тупан ја води целата работа ми дава надеж дека можеби и не е се така црно. Практично он ги носи тука, Бугаринов не ни знаел за клубов дур овој не му го претставил. Што знам, мене Тупан отсекогаш ми изгледал ко нормален и приземен лик, многу поразличен од досегашнава управа и разни други бивши фудбалери-сегашни менаџери кои мешетареле околу клубов, бар јас не знам некоја информација за него која би го оцрнила како лик и не верувам дека би влегувал во клубов за да му наштети за лична корист, напротив право Вардарово дете. Може па и он е наивен, али во секој случај многу подобра варијанта е клубот да добие и ваков газда, него ли да продолжи ова мачење од претходниве три сезони или не дај боже уште полоши сценарија. Тоа што е газдата Бугарин не верувам дека ќе биде искористено за политички пораки, посебно ако тие што би давале пари се Украинци, така да од таа страна воопшто не ми смета неговата националност. Се согласувам дека ова е краткорочно решение, али таква е судбината тука изгледа, најбитно е клубот да продолжи да живее нормално.
Човечки е да се надеваме. Тупан секако влева малку надеж дека нема да биде сѐ така црно. Но бугаринов посебно со таа своја појава како некој гангстер/пимп некако ја брише добрата слика од Тупан. Сепак да се надеваме дека ќе биде добро.

Бугаринот доста заработи во Русија како футбалер но сепак целата негова заработка не е ни како буџетот на Самс за една сезона.Сега со конзорциумот може ќе направат некој пристоен буџет и затоа ќе се воздржам од негатицни коментари се додека не видиме на каде сме.Сепак во блиска иднина нема да наидеме на спонзор како Самсоненко.Тоа што се случува последната година дена и повеќе не го оправдувам но и тој не е виновен пошто му се завртеа и сашо и заев и маме му еб**.

Заради милијарда тетоважи со Исус и крстови , нашиот спасител у Бугарија го викаат -
ЏИЗС :pos:

А без тие 2-3 милиони евра подмирени, како замислуваш Вардар да заигра некогаш повторно во Европа?!
Колку да се пише нешто. Во Вардар буквално ништо не се знае во моментов, а овие уште трансфер најавуваат...

Источен конзорциум бил на печалба мн време во Русија се претпоставуваше дека пак ќе бидеме Словенски тим :))

Тоа што е газдата Бугарин не верувам дека ќе биде искористено за политички пораки, посебно ако тие што би давале пари се Украинци, така да од таа страна воопшто не ми смета неговата националност.
Мене ми смета. Лош тајминг, чудно е Бугар да ми влегува во најголемиот македонски спортски бренд, поготово сега кога можно е да не уценуваат они и се друго. Страв ми е дека можат да го искористат клубот за политички цели и за да имаат они некое влијание тука. Многу почнаа да изводат и да се силат спрема нас во последниве 2 години они, така што, сомнително ми е ова и не ми се допаѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom