DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Не ми е јасно како сега успеаа да договорат пријателски со вакви екипи, а не успеваа години наназад кога имавме стабилен клуб и мн поголем буџет...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ни можеме да бидеме "гласни", се' уште имаме забрана за трансфери. Не верувам дека ќе ни ја отстранат, а не ми ни личи дека вложуваме напори да се укине суспензијата. За нас е најважно да не останеме без некој играч.Другите клубови почнаа со трансфери, наш Вардар тивок... Дали тоа значи дека ништо од укинување на забраната? Има некој инфо.
Ама најверојатно остануваме со истиот тим што секако е еден голем плус за нас.Не ни можеме да бидеме "гласни", се' уште имаме забрана за трансфери. Не верувам дека ќе ни ја отстранат, а не ми ни личи дека вложуваме напори да се укине суспензијата. За нас е најважно да не останеме без некој играч.
go donesoa dallku, mislam deka toj e podobar stoper od bejtulai, samo da vlezi vo forma.Заминувањето на Бејтулаи е удар за Шкендија, но останативе кои ги избркаа немаа некаков учинок. Хусмани играше многу послабо од очекуваното.
Очекувам да се засилат со играчи на ниво на оној кој го донесоа. Ќе бидат посилни во вториот дел, за жал.
Не беше официјален трансферот мислам. Но, верувам дека во пролетната полусезона ќе бидат уште посилни.go donesoa dallku, mislam deka toj e podobar stoper od bejtulai, samo da vlezi vo forma.
mislam oficijalen e, samo tek od od sega ima pravo da igra.Не беше официјален трансферот мислам. Но, верувам дека во пролетната полусезона ќе бидат уште посилни.
toj e vo Shkendija uste pred 4 - 5 meseci, samo shto nemal pravo da igra.mislam oficijalen e, samo tek od od sega ima pravo da igra.