Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Добро игра Вардар за сега со оглед веќе и на лимитираниот играчки кадар сепак некако делуваат помотивирано од времето на Чеде..

Три порази по ред, веројатно единствен ваков случај од сезоната 2010/2011.

Почнувам да верувам дека не сакаат ни да играат во Европа наредна година и полека се ќе изгубат до крајот.

Прво, што курац играат во термин од 15 часот? Сите играат од 16, овие намерно во работен ден, во работно време почнуваат. Два натпревари промашувам од оваа причина.
Второ, што курац е со составиве што ги вадиме? Тотално без врска направен избор. Што е поентата со давање шанса на играчи кои немаат никаква иднина во клубот, како оној Реџепи? Кој е типот воопшто? ГО здрвеа курот со Алексовски, не ми е јасно зошто не брани Гача воопшто. Демек овој ќе се научи да брани? Дрво си е дрво. Бедна поставеност за голот, дечкото е далеку од тоа да биде голман во Вардар.
Ако не ги местат намерно утакмициве, тогаш стварно врска си немаат ни Чеде ни Бабунски.
Океј сфативме дека не бркаме прво место, ама тоа не значи дека треба сите натпревари да ги изгубиш до крај, во ситуација кога имаш посилен состав од останатите екипи под тебе на табелата. Да не е појак Силекс или Работнички со факинг Петковски во составот?
Гешо ги прави мајмуни, не се поместија цела утакмица. Се' ми оди дека се распродаваат бодови и Самс ги прави последните пари на сметка на Вардар пред да си замине преку местени натпревари.

Три порази по ред, веројатно единствен ваков случај од сезоната 2010/2011.

Почнувам да верувам дека не сакаат ни да играат во Европа наредна година и полека се ќе изгубат до крајот.

Прво, што курац играат во термин од 15 часот? Сите играат од 16, овие намерно во работен ден, во работно време почнуваат. Два натпревари промашувам од оваа причина.
Второ, што курац е со составиве што ги вадиме? Тотално без врска направен избор. Што е поентата со давање шанса на играчи кои немаат никаква иднина во клубот, како оној Реџепи? Кој е типот воопшто? ГО здрвеа курот со Алексовски, не ми е јасно зошто не брани Гача воопшто. Демек овој ќе се научи да брани? Дрво си е дрво. Бедна поставеност за голот, дечкото е далеку од тоа да биде голман во Вардар.
Ако не ги местат намерно утакмициве, тогаш стварно врска си немаат ни Чеде ни Бабунски.
Океј сфативме дека не бркаме прво место, ама тоа не значи дека треба сите натпревари да ги изгубиш до крај, во ситуација кога имаш посилен состав од останатите екипи под тебе на табелата. Да не е појак Силекс или Работнички со факинг Петковски во составот?
Гешо ги прави мајмуни, не се поместија цела утакмица. Се' ми оди дека се распродаваат бодови и Самс ги прави последните пари на сметка на Вардар пред да си замине преку местени натпревари.

Терминот е 15 часот ради ТВ пренос ако не се лажам, сите утакмици што идат директно на ТВ24 се од 15ч. Со другово целосно се сложувам, колку и да се распадна составот, никако не е послаб од останатава боранија у лигава. Иначе, Гача пред некоја утакмица се пожали на повреда ако не се лажам и тогаш застана Игор на гол, па можно е тоа да е сеуште причината, иначе дефинитивно Алексовски е далеку од тоа што се очекуваше..
А со младинциве стварно не знам што прават, кај е осакатен составот, уште толку претумбации, ротирања, мењање формации фалат, каша попара е. А баш дента кога кажаа Бабунски дека ќе води, другар ми спомна дека апла криминал праел со Панчев у младинските школи со шемите кој ќе плати - ќе игра, па ако има вистина во ова ништо чудно да се пресликува и во сениорскиов тим..

Добро како уште не сфаќате дека не е проблемот во тренерите?! Многу подлабоки се проблемите овде...
Терминот е 15 часот ради ТВ пренос ако не се лажам, сите утакмици што идат директно на ТВ24 се од 15ч. Со другово целосно се сложувам, колку и да се распадна составот, никако не е послаб од останатава боранија у лигава. Иначе, Гача пред некоја утакмица се пожали на повреда ако не се лажам и тогаш застана Игор на гол, па можно е тоа да е сеуште причината, иначе дефинитивно Алексовски е далеку од тоа што се очекуваше..
А со младинциве стварно не знам што прават, кај е осакатен составот, уште толку претумбации, ротирања, мењање формации фалат, каша попара е. А баш дента кога кажаа Бабунски дека ќе води, другар ми спомна дека апла криминал праел со Панчев у младинските школи со шемите кој ќе плати - ќе игра, па ако има вистина во ова ништо чудно да се пресликува и во сениорскиов тим..
Јас напоменав уште истиот ден кога беше назначен за прв тренер дека Бабунски е заглавен голема сума на пари кај Панчев и всушност претставува негова марионета.

Јас напоменав уште истиот ден кога беше назначен за прв тренер дека Бабунски е заглавен голема сума на пари кај Панчев и всушност претставува негова марионета.

Ги баравме легендите, ги добивме... Потребни се луѓе што ќе си ја знаат и работат работата, потребна е добра организација, дисциплина и координација, да се знае кој што ќе работи и каква задача ќе има, и да има пред кого да сноси одговороност. Џабе ги баравме легендите, кога Панчев и Најдоски немаат никаква поврзаност со фудбалот од нивното пензионирање, и сега од нив очекуваш да водат клуб. Потребни се спортски образовани луѓе, луѓе кои се во тек, а не Самоил Симев или Дарко Панчев да ти водат клуб, притоа да имаат целосна слобода во работењето. Ама очигледно никој не се замара со ништо, не може јас и сите други овде на форумов да знаеме што се дешава со клубот и што прават мисириве во управа, а Самсоненко да е „изигран“ и да не знае, тие причи кај мене не проаѓаат, очигледно вака им одговара и си тераат некои бизниси на страна.

Ги баравме легендите, ги добивме... Потребни се луѓе што ќе си ја знаат и работат работата, потребна е добра организација, дисциплина и координација, да се знае кој што ќе работи и каква задача ќе има, и да има пред кого да сноси одговороност. Џабе ги баравме легендите, кога Панчев и Најдоски немаат никаква поврзаност со фудбалот од нивното пензионирање, и сега од нив очекуваш да водат клуб. Потребни се спортски образовани луѓе, луѓе кои се во тек, а не Самоил Симев или Дарко Панчев да ти водат клуб, притоа да имаат целосна слобода во работењето. Ама очигледно никој не се замара со ништо, не може јас и сите други овде на форумов да знаеме што се дешава со клубот и што прават мисириве во управа, а Самсоненко да е „изигран“ и да не знае, тие причи кај мене не проаѓаат, очигледно вака им одговара и си тераат некои бизниси на страна.
Панчев е личност што најмалку требаше да добие било каква функција во клубот, после две пропуштени прилики во прошлоста да го среди Вардар. Напротив направи уште поголем хаос пошто едноставно човекот е некадарен за да биде спортски работник. И Најдоски барабар со него...

Иначе ај да направиме анализа каков ќе биде резот по крајот на сезонава и кој се ќе си оди?
За Велковски, Стојчевски, Хамбарџумјан и Стојков е јасно, а со нив најверојатно ќе си одат Глишиќ, Глигоров и Блажевски. За други знаете дали им истекуваат договорите или кој ќе си оди?

Иначе ај да направиме анализа каков ќе биде резот по крајот на сезонава и кој се ќе си оди?
За Велковски, Стојчевски, Хамбарџумјан и Стојков е јасно, а со нив најверојатно ќе си одат Глишиќ, Глигоров и Блажевски. За други знаете дали им истекуваат договорите или кој ќе си оди?
Тигран многу веројатно.

Тогаш ќе се бориме за опстанок ич не е на добро работата штета што во моментов не функционира ниту една навивачка група на Вардар па да направи некој протест пред заспаната и неспособна управа да летне некој стол инекоја саксија..

ako ne dojde nova sportska uprava nisto cudna vardar da se bori za opstanok bidejki ako zaminat igraci kako grne, novak, blazevski i barseghyan togas aktuelnava uprava najverojatno ke donesi daleku poslabi igraci duri i da imaat povise pari na raspolaganje od pogolemiot del na drugite klubovi. problemot e sto klub koga se potpira samo na menageri tie voobicno nosat slabi igraci bidejki za dobrite veke ima interes i bez da bidat ponudeni. verojatno ke bide verzija pobeda prilep light. i tie nemaa sposobna uprava pa im nosea rezervisti od 3. srpska i 6. brazilska liga, pa posle se cudat sto se borat za opstanok.

najsvez primer e kriloto lucas jr na prilep koj stigna vo februar. najcesto brazilijancite koi doagaat vo makedonija se od cetvrtite ili pettite braziljanski ligi, takvite ako tamu se megu podobrite togas i se dobri igraci za 1. MFL (stenio junior, lucas, fernando, serginho, pa i juan felipe mislam pretezno vo treta i cetvrta ima igrano), ama pa cesto nosat i igraci koi doagaat od opstinskite ligi (toa doaga kako 5. liga i nadole, ima i razlika vo kvalitetot na opstinskite ligi) i tamu duri bile rezervisti, pa togas dobivas igraci kako lucas jr, azul i diego neres koi se na level na poslabite domasni igraci od 1. MFL, a dobivaat plati kako podobrite.

Денес седев во еден кафич и случајно на маса до мене ги гледам Чеде и Ѓоре на кафе муабет..На прашање дали Панчев му се има јавено на Чеде за и по одказот Чеде одговори НЕ на што Ѓоре кажа па нормален ли е тој добро му беше кога се сликаше до тебе по елиминацијата на Фенерахче и влезот во ЛЕ.Така да изгледа Панчев ќе излезе најголем гробар на ФК Вардар..

Koj im kur? Ova se kosi vekje so site logiki. Aj da reces razdavaat bodovi za dogodina ama ova na nisto ne lici. Skopje ke uspadne za koj kur gubat od niv...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Оној шампионскиот тим што го гледавме лани ова време, со овој тим, раководство во ова време е огромна разлика, во тоа што ова сезона сега сме можеби во најлош период од преземањето на Самсоненко, играме катастрофално лошо, не се знае какви се амбиците на клубот, што се прави, како се прави, за последиците не одговара никој итн.
Изгледа мора кај нас после добар период да има период кога ќе дојдат спасувачите и ќе го сјебат и она малку што функционираше во клубот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom