Прво коло во ЛШ за вас ке биде крајот летоска , Вардар со некој играч плус пак ке остане поише од Шкендија во куповитеko za informacija vtora e za 3 godini(Kup 2016)..se ima pocetok i kraj,samo sto za nas e pocetokot a za vas krajot

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво коло во ЛШ за вас ке биде крајот летоска , Вардар со некој играч плус пак ке остане поише од Шкендија во куповитеko za informacija vtora e za 3 godini(Kup 2016)..se ima pocetok i kraj,samo sto za nas e pocetokot a za vas krajot
koe krsenje!? Inventar!?i da,mnogu ne pogoduva to sto ne vikate pleme.HAHA..Nasol koj da vikaЏабе ви се и титули и све кога се однесувате како нецивилизирано племе. На што личи кршење на соблекувална? И после зашто ве викаме племе се чудите.
koe krsenje!? Inventar!?i da,mnogu ne pogoduva to sto ne vikate pleme.HAHA..Nasol koj da vikaPrijatelstvo
![]()
https://sport1.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/shkendija-pee-ajde-vardar-pushi-mi-go-k-video
Титулата заслужена но ваквото однсување покажува дека се индијанци![]()
Не, затоа што ме боли кур за вас. Ај мрш.Ne go opravduvam videovo, am dali eden od vas reagirashe koga igracite na Reprezentaciava vo rakomet peea " kletite... " vo Evropsko pred nekoi godini ?
Збориш на памет. Јадачки имало во рамките на дозволеното, но никогаш не пееле песни со навредлива содржина или па да кршат соблекувални! Ова однесување на играчите на Шкендија само потврдува дека не знаат ни достоинствено да прослават победа над Вардар.не пееја и вардарци лани слично? или бар по фб такви статуси имаше од играчи...
тоа секако не го оправдува однесувањето, али може да послужи како одговор.
Збориш на памет. Јадачки имало во рамките на дозволеното, но никогаш не пееле песни со навредлива содржина или па да кршат соблекувални! Ова однесување на играчите на Шкендија само потврдува дека не знаат ни достоинствено да прослават победа над Вардар.
Не пееа сите пееше само еден тоа беше Владимир Темелков од Велес и секоја му чест лично му имам честитано за тоа.Ne go opravduvam videovo, am dali eden od vas reagirashe koga igracite na Reprezentaciava vo rakomet peea " kletite... " vo Evropsko pred nekoi godini ?
Епа ќе се најде и од другата страна некоја будала што лично ќе му честита на Адили за пеењето што е во видеотоНе пееа сите пееше само еден тоа беше Владимир Темелков од Велес и секоја му чест лично му имам честитано за тоа.
За вас само така.Епа ќе се најде и од другата страна некоја будала што лично ќе му честита на Адили за пеењето што е во видеото
Има ли модератори овој форум? Некој избегал од санаториум, и мисли дека е некојси комитаЗа вас само така.
#АНТИСОЖИВОТ