Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ko za informacija vtora e za 3 godini(Kup 2016)..se ima pocetok i kraj,samo sto za nas e pocetokot a za vas krajot
Прво коло во ЛШ за вас ке биде крајот летоска , Вардар со некој играч плус пак ке остане поише од Шкендија во куповите :)

Џабе ви се и титули и све кога се однесувате како нецивилизирано племе. На што личи кршење на соблекувална? И после зашто ве викаме племе се чудите.
koe krsenje!? Inventar!?i da,mnogu ne pogoduva to sto ne vikate pleme.HAHA..Nasol koj da vika :) Prijatelstvo ;)

koe krsenje!? Inventar!?i da,mnogu ne pogoduva to sto ne vikate pleme.HAHA..Nasol koj da vika :) Prijatelstvo ;)

Па нормално е некој што е племе,да не се навредува кога го викаат племе...Се надевам Вардар ќе собере сили да се врати,жива срамота ќе биде овие да не претставуваат повеќе години...

Крајно непотребна провокација...ама тоа е, тие се фудбалери (после полицајци мислам дека се втори во категоријата на глупи луѓе), не академци, не им текнало нешто поинвентивно...како Расставание Самсоненко

https://sport1.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/shkendija-pee-ajde-vardar-pushi-mi-go-k-video
Титулата заслужена но ваквото однсување покажува дека се индијанци :tapp:

не пееја и вардарци лани слично? или бар по фб такви статуси имаше од играчи...

тоа секако не го оправдува однесувањето, али може да послужи како одговор.

Гачевски од Вардар на фб :bravobe:

"visar musliu" Te gledam na instagram stavas video Vardar Vardar pusi mi go pusi mi go k... Ne ti e sram, ti si eden golem sram covek bez dusa, ti zaboravi Vardar te napravi reprezentativec, ti koga dojde vo Vardar ne si postoel na mapa, sram golem za tebe so branis boi za reprezentacija...
GOSPOD e golem i Vardar e institucija - zapamti Vardar e Makedonija

Ne go opravduvam videovo, am dali eden od vas reagirashe koga igracite na Reprezentaciava vo rakomet peea " kletite... " vo Evropsko pred nekoi godini ?

Голем кур пееле против Вардар, нека си стават прст на чело играчиве и нека им вратат следната сезона со тоа што ќе изгазат у сите натпревари вклучувајќи и меѓусебени дуели и тоа е тоа.
Ne go opravduvam videovo, am dali eden od vas reagirashe koga igracite na Reprezentaciava vo rakomet peea " kletite... " vo Evropsko pred nekoi godini ?
Не, затоа што ме боли кур за вас. Ај мрш.

не пееја и вардарци лани слично? или бар по фб такви статуси имаше од играчи...

тоа секако не го оправдува однесувањето, али може да послужи како одговор.
Збориш на памет. Јадачки имало во рамките на дозволеното, но никогаш не пееле песни со навредлива содржина или па да кршат соблекувални! Ова однесување на играчите на Шкендија само потврдува дека не знаат ни достоинствено да прослават победа над Вардар.

Збориш на памет. Јадачки имало во рамките на дозволеното, но никогаш не пееле песни со навредлива содржина или па да кршат соблекувални! Ова однесување на играчите на Шкендија само потврдува дека не знаат ни достоинствено да прослават победа над Вардар.

Ne e vistina, kako prvo eden igrac pocna da pcue vo soblekuvallna i se glea deka ne mu se dopaga toa na mnozistvoto od igracive, samo 3 4 pozadi go prodolzuvat. Vtoro Musliu e na live video i ne znae koj sto ke pee.
I nemoj da kazes vo ramki na dozvolenoto e eden profesionalen reprezentativec da pee " Kletite Albanci ".

Не пееа сите пееше само еден тоа беше Владимир Темелков од Велес и секоја му чест лично му имам честитано за тоа.

Не пееа сите пееше само еден тоа беше Владимир Темелков од Велес и секоја му чест лично му имам честитано за тоа.
Епа ќе се најде и од другата страна некоја будала што лично ќе му честита на Адили за пеењето што е во видеото

Ова е форум за ФК Вардар и би ги замолил оние на кои Вардар не им е при срце да не коментираат и објавуваат постови.
Останатите би ги замолил да не влагаат во дискусија со погоре посочените.

Вардар е бренд, институција, најтрофеен клуб и никогаш нема да биде надминат од никого.

Ќе се реорганизираме и ќе се вратиме посилни... Еден е Вардар!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom