Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам како се палите на 2000-3000 продадени карти, тоа е мизерија бе едина европска утакмица е па требаше да е тепачка за 5000 карти а не на 3 дена уште едвај пола се продедени. Ете и блокот кај што планираат Комити да бидеме едвај 50 карти има продадено до денес. Катастрофа!

Кај Малме засега нема повреди, само голови.:LOL:

Шо е со Новак гледам Велковски и Џиагури не се спремни

На Новак му излегло рамото (и се гледаше дека беше стварно во болки) но му го наместиле уште на лице место (по натпреварот) и сега се било ред со него и немал никакви проблеми, така да ќе игра.

Едино останува исто да се види и Спировски дали е фит оти и него го извадија од игра оти се жалеше на повреда, јес да не делуваше дека беше нешто сериозно.

Ни петковски и стојков нема да бидат за следната утакмица ....Само Боарето ќе биде напад :DАко се повреди....:angel:
Го забораваш Барсегјан, иако не е он прав напаѓач него и во лигата претежно како шпиц го играа.

Полани со Апоел најисутрен беше Шиле ако не се лажам,на оваа утакмица е побитна одбраната оти и таму сме доста тенки недај боже да се повреде еден од Грне и Новак ке се потпираме на Муслиу.

Го забораваш Барсегјан, иако не е он прав напаѓач него и во лигата претежно како шпиц го играа.
Ама многу лош е,далеку до израз игра на крило .....Пак се сопнува управата и им се удира од глава за несериозноста со засилувањата ....Сега да имаше соодветно засилување,ќе нема паника и експерименти од вакви ситуации.Скоро напаѓачите освен Боарето се недостапни.За малме реваншот сум песимист и сигурно ќе не дупат со голови

Барегјан беше тој што се сплетка со топката, уште ми е криво за та контра .цццц
Малмо кркна 3 комада на домашен терен од Сириус. :D
А како само играа и имаа 2-0:eek:
Да не не залажува ова ипаак имаат солидна предност у првенство сигурно само Вардар им е у мислите, за два дена и ноќна мора ќе им стане.:icon_mrgr:

А како само играа и имаа 2-0:eek:
Да не не залажува ова ипаак имаат солидна предност у првенство сигурно само Вардар им е у мислите, за два дена и ноќна мора ќе им стане.:icon_mrgr:

Можно е бе и Малмо да ги гледаш?:pos:..ти и мене ме заеба да ти ебам коцкарот :D

Можно е бе и Малмо да ги гледаш?:pos:..ти и мене ме заеба да ти ебам коцкарот :D
Хаха се откажав на 2-0, иначе ги обожавам малме, а и овие јаки скандинавци како нив Розенборг, Молде, сеа почна и данско првенство да ги лупам на корнери у живо кога бркаат резултат. Таму е кешот Џонка паѓаат корнери ко лисја у есен.

Работи денес (недела) билетарата у Јане?
Во случај да не работи, ако купам од TicketsPlus треба да го мењам после тоа копираното за карта или со него се влага?

Работи денес (недела) билетарата у Јане?
Во случај да не работи, ако купам од TicketsPlus треба да го мењам после тоа копираното за карта или со него се влага?
Не треба, може и со тоа.

Инфо за карти: Според TicketsPlus има уште 1640 карти. Вардар нема да игра пред празни трибини, повеќето нема да бидат скопјани и од таа причина сум сигурен дека не одат дека го мрзат Вардар туку напротив дека се за Вардар ама не признаваат :vozbud:
На денот на натпреварот сигурно ќе се продадат барем 500 карти и за мене е сосема ок бројката од 4-5000 гледачи. Иначе времето залади и нема да биде 40+ во вторник, што на некој начин им одговара на швеѓаните.

Малме ќе има поддршка во Струмица, би требало да има 100+ навивачи, инфото е од овој линк http://mffsupport.com/nyheter/samlingspub-i-strumica/
Најјако е што си го резервирале Маф-Маф како зборно место :cujte:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom