Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Samiot plasman vo play off (utakmicata so Kopenhagen) nosi golema para, vo slucaj da gi pomineme Kopenhagen, samata pobeda nosi €2m + €12m za participacija vo grupite, posle vo grupite sekoja pobeda = 1,5m evra, sekoj nereshen rezultat = 500 iljadi evra. Vo slucaj na eliminacija od Kopenhagen, eliminacijata ni nosi 3m evra i plasman vo 4to kolo vo Liga na evropa (so najverojatno atraktiven protivnik), pominvejne na 4toto kolo vo Liga na evropa nosi 2.6m evra, dodeka eliminacija od istoto nosi "samo" 245,000 evra, vikam "samo" vo sporedba so onie 3m evra od eventualna eleminacija od Kopenhagen.. Znachi ako go pominime Malme i od uprava ako ne odat All in letovo za transferi ke gi ebam u dupe site do eden, mora da se iskoristi ovaa sansa, ubavo imashe napishano CCS, ova e Vardarsko leto, VARDARSKA GODINA !

Добро секретаре. :D

Samiot plasman vo play off (utakmicata so Kopenhagen) nosi golema para, vo slucaj da gi pomineme Kopenhagen, samata pobeda nosi €2m + €12m za participacija vo grupite, posle vo grupite sekoja pobeda = 1,5m evra, sekoj nereshen rezultat = 500 iljadi evra. Vo slucaj na eliminacija od Kopenhagen, eliminacijata ni nosi 3m evra i plasman vo 4to kolo vo Liga na evropa (so najverojatno atraktiven protivnik), pominvejne na 4toto kolo vo Liga na evropa nosi 2.6m evra, dodeka eliminacija od istoto nosi "samo" 245,000 evra, vikam "samo" vo sporedba so onie 3m evra od eventualna eleminacija od Kopenhagen.. Znachi ako go pominime Malme i od uprava ako ne odat All in letovo za transferi ke gi ebam u dupe site do eden, mora da se iskoristi ovaa sansa, ubavo imashe napishano CCS, ova e Vardarsko leto, VARDARSKA GODINA !

Грешка си ...
После Копенхаген има уште едно коло , па следуваат групи ...

Mene ne mi e za da gi mineme FCK eli ne. Tuka istoto pak istoto sekoja godina e. Znaci, imame mladi igraci. 6 igraci sto igra vo polska, Juan Felipe i taka i taka. A od klubot ne e ubavo da ne investiras radi jak protivnik. Znaci, ela igraj samo MFL 1 fudbal. Pa ne sa budali mladivi eli "zvezdite" vo vardar. Ke idit nekoj den koga site ke razbirat. Zabe da se pobedi 1 liga vo mk. Kurot ne mi boli za FCK (ako se mine Malmö) tuko FK Vardar, pancev, gazda samsonenko da kokasvat deka sakat nesto za napret. Za publikata, igracite, sponzori

Можда боље вака, зашто ако паднеше Бате, а ние испаднеме од Малме, ќе збесневме од нервоза до наредно лето :D Прво да го пројдеме Малме, па ќе му ја мислиме, лошо е што утакмиците се играат за 7 дена па простор за нови играчи нема..

Можда боље вака, зашто ако паднеше Бате, а ние испаднеме од Малме, ќе збесневме од нервоза до наредно лето :D Прво да го пројдеме Малме, па ќе му ја мислиме, лошо е што утакмиците се играат за 7 дена па простор за нови играчи нема..
А демек нема да збеснеме ако не минеме пак.
Бате или Копенхаген не е битно, Вардар со кој и да игра има мали шанси не ради квалитетот, него што нема време ни да се одмори ни да се припреми после 2 тешки утакмиици против Малме.
Али затоа плеј офот се игра средина на август и ќе имаат 2 недели одмор.

А демек нема да збеснеме ако не минеме пак.
Бате или Копенхаген не е битно, Вардар со кој и да игра има мали шанси не ради квалитетот, него што нема време ни да се одмори ни да се припреми после 2 тешки утакмиици против Малме.
Али затоа плеј офот се игра средина на август и ќе имаат 2 недели одмор.

И тоа што викаш, вака бар плеј-оф за ЛЕ ќе видиме. Иначе, и тоа како има разлика од Бате до Копенхаген, воопшто не се јаки Бате, послаби се и од Малме, ја нив уште од старт ги сакав за 2ро коло, поготово што имаат висок коефициент и во 3то коло ќе бевме носители ние. Небитно е сега тоа како и да е, ако се пројде Малме дефинитивно треба да се ангажира барем уште еден играч, Копенхаген се прејаки, ама затоа после ќе не чека плеј-оф за ЛЕ и не знаеме каква екипа ќе падне таму

Дефинитивно Вардар нема среќа,од сите баш Копенхаген,ццц

Ne Se sekirajte Za Malmo ke gi pominete lesno...
Tie Nema da mozat da igrat vo nasi uslovi vi kazav od pocetok deka ovie ke gi pominete I pak ke vi Kazam deka ke gi pominete.

Според тикетплус останати се уште 2150 карти, значи во најмала рака ќе има околу 3500 публика.

Остајте го Копенхаген, рано е за нив... само да пројдеме. Сакам годинава да биде ко тоа лето 2003-то, нова историја да се испише и да прераскажуваме.

Секој што планира да иде со Комити, карта Јужна Б1 и во 13:00 пред Железничка. Каде што поаѓаме за секое гостовање!
*Секој што планира да иде со своја кола, организиран превоз нема.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom