Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Од вторник пак ке се искачи температурата, само на тренинзите ке им одговара ;)

На ТВ Нова да не има пренос?

Attachments

• Screenshot_2017-07-16-13-49-25-1.png
    Screenshot_2017-07-16-13-49-25-1.png
    91,2 KB · Прегледи: 71
Можно ли е нигде да нема пренос?
МТВ ја пренесуваа Пелистер-Лех од Струмица и ако немаше резултаско значење

Можно ли е нигде да нема пренос?
МТВ ја пренесуваа Пелистер-Лех од Струмица и ако немаше резултаско значење
Можно е. Ко што знам немало ни пренос од Градски Вардар - Динамо. Ако Вардар не сака ( не му платат колку што бара) нема да има пренос.

Само ненормален може да оди во Струмица на стадион( од било кој град ) и да навива против Вардар.
Ако можеше цела Македонија да навива и да се радува за РК Вардар,исти случај е и со ФК,ама пошто не сме крем на европски фудбал не е ист случајот.
Ја навивам за сите македонски клубови во Европа,па и за Шкендија,ама на прво место ми е Вардар.[DOUBLEPOST=1500233154][/DOUBLEPOST]

Karti ke ima li na stadion u Stumica,dali znae nekoj?
Stigam od Frankfurt vtornik sabajle i sakam direkt da dojdam na utakmica pa sakam da znam kako da dojdam do karta,ako nekoj znae dali ke ima na stadion neka pise!!

Мислам дека нема пред стадион. Има на кои продажни места да се купи, а моеш и онлајн да купиш. Како ќе има пред стадион коа даваат печатени ваучери

Само ненормален може да оди во Струмица на стадион( од било кој град ) и да навива против Вардар.
Ако можеше цела Македонија да навива и да се радува за РК Вардар,исти случај е и со ФК,ама пошто не сме крем на европски фудбал не е ист случајот.
Ја навивам за сите македонски клубови во Европа,па и за Шкендија,ама на прво место ми е Вардар.[DOUBLEPOST=1500233154][/DOUBLEPOST]
Ти си од оние најмизерните "навивачи", ороспии премачкани со сите бои, па дури накитен и со Индијански перја. Земи стрелата и копјето и стрелај си у нога, или уште подобро, у глава! :pusigo:

Квотата на Малме за реваншот првично беше во просек околу 2.30 , сега е 1.95. Веројатно голем удел во ова има наглата промена на температурата, нешто што им оди во полза на гостите.

Јас сум македонец и секој успех на спортски план ме прави горд.

А ти што си сељаче,искомплексирано и глупо тоа си е твоја работа.
Баш македонец ќе го прави горд успех на Шкендија.:pos:
Квотата на Малме за реваншот првично беше во просек околу 2.30 , сега е 1.95. Веројатно голем удел во ова има наглата промена на температурата, нешто што им оди во полза на гостите.
Се враќа Розенберг и уште еден у одбрана, какво време какви бакрачи.

Каков Македонец бре, ти и таквите ко тебе се едни обични Индијанци, мазохисти![DOUBLEPOST=1500255884][/DOUBLEPOST]А гледам Грне се бунел за теренот во Струмица дека катастрофа бил, демек ние тики-така играме. По мое треба и уште да го доизораат, пошто ако на некој му одговара таков терен, тоа сме ние.

Температурата во вторник ќе биде нормална, 25-6 степена, Малме се комплетираат, а ропакот Седло ако иде на катанаџо од прва минута, погинавме.
Ќе биде многу потешко од првиот меч, не би посакал сите 90 минути да бидат ко задните 30 од Малме.
Ќе мора да изиграат над своите можности.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom