Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А врз основа на што ти го базираш твојот оптимизам?! Звучиш бетер од Сител и Канал 5 за време на владеењето на тврдокорните “патриоти“. Кога те чита човек, ќе си помисли дека којзнае колку е моќен Вардар. Ало, неаме 13 години победа во Европа, а Малмо за тоа време има 3 учества во групна фаза од ЛШ и ЛЕ, од кои 2 се во задњите 3 години.
И уште викаш Малмо еден кошмар што бил?! Па за екипа од наш калибар, можам да ти кажам и дека е кошмар. Дај боже да изненадиме, ама мислам дека нема потреба од стварање погрешна слика за можности. Контрапродуктивно е.

Normalno deka ke bidam optimist, i oni se luge od krv i meso i nie sme. Nemaat imaat bog znae kakvi igraci da kazes ej stvarno otskoknuvaat sme gubele da ali sme se nosele so pojaki od niv.

Istorija e istorija i nemam nikakva vrska so sega. Mesi I ronaldo da gi kupevme pak ovie 13 god oni ke imale toa a nie nisto. Toa nema nikakva vrska, glup muabet e, gledaj strikno momentalna situacija. Momentalno oni imaat pobrza igra, otvoreno igraat sto ni odgovara, i ke se trudat da ne zgazat za miren revans. Ako odbranata izdrzi nie imame dovolno brzi i nezgodni napagaci da im napravime problemi. Da trebase prvata doma da ja igravme ke bese potesko ali vaka sve e mozno.

Многу повредени во Малме, плус вчера раскинале договор на битен играч за нив според статистиката. Доста се ослабени без тие фудбалери, иако и така сеуште се големи фаворити. Но мора таму да извадиме позитивен резултат, мора да тргнат храбро и да идат на победа, од бранење нема фајде, ќе не растурат таму. Пологично е таму да се иде на позитивен резултат, а да калкулираат на реваншот, пошто секако нема да им биде лесно на тие горештини на нивата во Струмица.

Damn! I live in Sweden and read and write in Malmö's various forums. They are so damn assured that they gona beat Vardar. They are so happy about their audience and they think they'll be peeing on Vardar. I pray to all gods that we crush them and close their mouths !! Lets fuck them all!

Уште еднаш! За која трибина Комити купуваат карти во Струмица, Север или Југ. Утре треба да земам 8 па појма немам за каде, и дали ќе има гостински навивачи и каде би биле они сместени.

Петар Петковски воопшто не го пријавиле за првото коло, не дека ќе играше ама сепак малце чудно оти мислев пак ќе го земат да биде во комбинација во случај да им притреба како резерва, не е дека 30 фудбалери имаат па толку да нема место за него.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Предтохдните страни прочитав не сме биле незгодна екипа, не сме имале квалитет, абе да ич не сме незгодни затоа не растури и Апоел, и Динамо, Бате Борисов сите екипи за почит а стравува да не примат гол и да испаднат од што "не" сме незгодни.. Ова е фудбал со мала доза на среќа ќе го исфрлиме Малме, но мене повеќе ме мачи тоа што не шетат по стадионите низ Македонија, и тоа што една група која значеше моќ, сила сега служи за потсмев. Но надежта последна умира! Идеме у трето коло со вкупен резултат 2-1. (1-1 таму) 1-0 дома. Поздрав!

Според мене, јасно дека Малме е фаворит но посебно по повредиве и откажувањата на 3-4 стандардни играчи кај Швеѓаниве, искрено стварно не гледам зошто не би можеле да ги поминеме. Не викам дека дефинитивно тепаме, далеку од тоа, но едноставно не мислам дека сме без шанси и мислам дека реално може да се поминат. Кога можевме со Динамо Загреб, Апоел и Бате Борисов да се носиме и бидеме изедначени не гледам зошто да не може со Малме да немаме шанси кога они ќе играат без неколку првотимци.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Ке бидат згазени шведските копилиња не се секирајте, него мене ме загрижува дали некоја домашна ТВ ке дава пренос?!?!

Не си прајте бајрам на умот дека "за маалку" ќе сме ги елиминирале Бате, апоел, Динамо, дека сме биле многу близу ама сме немале к'смет, дрн, дрн. Може резултатски изгледаше така, "само" еден гол негатива во двомечевите, но на терен разликата беше светлосни години.
Исто ко што задниве две-три сезони Минчолург мисли дека за малце ќе му ја земал титулата или купот на Вардар, ама реалноста е дека се работи за различни класи без разлика на тесните резултати.[DOUBLEPOST=1499731523][/DOUBLEPOST]
Ке бидат згазени шведските копилиња не се секирајте, него мене ме загрижува дали некоја домашна ТВ ке дава пренос?!?!

Мислам не.[DOUBLEPOST=1499734274][/DOUBLEPOST]Иначе во третото пред коло играме со Марибор или Зрински. :D

Последно уредено:
Не си прајте бајрам на умот дека "за маалку" ќе сме ги елиминирале Бате, апоел, Динамо, дека сме биле многу близу ама сме немале к'смет, дрн, дрн. Може резултатски изгледаше така, "само" еден гол негатива во двомечевите, но на терен разликата беше светлосни години.
Исто ко што задниве две-три сезони Минчолург мисли дека за малце ќе му ја земал титулата или купот на Вардар, ама реалноста е дека се работи за различни класи без разлика на тесните резултати.[DOUBLEPOST=1499731523][/DOUBLEPOST]

Мислам не.[DOUBLEPOST=1499734274][/DOUBLEPOST]Иначе во третото пред коло играме со Марибор или Зрински. :D
Со Динамо никад не беа блиску, Со Апоел и поготово Бато не делеше само голче.

Ќе има ждреб за трето коло после утакмицата со Малме. У петок мислам дека е ждребот.

Ќе има ждреб за трето коло после утакмицата со Малме. У петок мислам дека е ждребот.
Да, да, лошо сум прочитал, моја грешка.

Баш така, друже. К'смет може да немаш у ждрепка, за што може да се согласам, ама да се повикуваш на факторот среќа како причина за елиминација во неколку последователни наши изданија во ЛШ, не држи вода. Не за џабе рекле толку блиску, а толку далеку, што баш се поистоветува со Вардар, односно пре би рекол дека ни фалеше поголем квалитет, а не повеќе среќа, за да поминеме некоја препрека. За жал, сите сме сведоци дека ни ова лето, од клубот не се потрудија да го променат тој ноторен факт.

Според мене против Динамо пруживме најсилен отпор, иако резултатот говори друго. Според играта многу поблиску бевме да го елиминираме Динамо, отколку Апоел или Бате.

Апоел и Бате ни ја криеа топката, ама имавме расположени голмани, а против Бате се покажавме добри во контранападите. Со Динамо ние бевме тие кои ја имавме играта, за жал одбраната потфрли максимално.[DOUBLEPOST=1499766100][/DOUBLEPOST]
Уште еднаш! За која трибина Комити купуваат карти во Струмица, Север или Југ. Утре треба да земам 8 па појма немам за каде, и дали ќе има гостински навивачи и каде би биле они сместени.
За никоја, не постоиме.

Според мене против Динамо пруживме најсилен отпор, иако резултатот говори друго. Според играта многу поблиску бевме да го елиминираме Динамо, отколку Апоел или Бате.

Апоел и Бате ни ја криеа топката, ама имавме расположени голмани, а против Бате се покажавме добри во контранападите. Со Динамо ние бевме тие кои ја имавме играта, за жал одбраната потфрли максимално.[DOUBLEPOST=1499766100][/DOUBLEPOST]
За никоја, не постоиме.
A zamisli istata godina vo faza na grupi liga na shampioni Bate go tepa Bayern so 3-1 koj pred taa sezona igrashe vo finale so Celzi, a istata sezona ja osvoja titulata vo LS..sho igrachi imaa Belorusite ? 90 % nivni domashni igrachi, 4-5 dushi mozhda od reprezentacija i 1-2 brazilci ko vo slucajov so Vardar.. gore dolu ist budzet, isto plateni igrachi, daleku pogolemi uspesi .. Imame i igrachi i pari, i uprava so :drk: vrace za zhal, dur ne sjojt Sedlo nema da imame pogolem uspeh na evropsko nivo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom