Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Nikolov i Novak uste li se povredeni?
Velkoski nema da igra na prvata spord MK Sport, za drugite ne se znae, ali 90 posto site se spremni!!
Kaj Malme pored Rozenberg, nema da igraat 2 standardni stoperi. plus im se povredi i denes kapitenot 4-kata skoro pa sigurno izglea nema da igra mislam lozata ja sjeba. 11-kata isto krivese celi 10 minuti, nemaa pravo na izmeni Malme vise. Zamalce i golmanot da nastrada mu vleze eden so klizaci, za nesrekja nisto ne mu bese.:D
Ja mislam treba se ide na golovi u Malme, da se trtne edno golce, a bogami i 2-3. Posle na nivata u strumica ke se igra na takticki na rezultat. Tamu 1-1 ili 0-2 za Vardar, Doma 1-0 ili 0-0. Uplakajte use od sea.:cool:

Јас незнам зошто но мислам дека со Малме утакмицата ќе биде како со Бате,голови од двете страни во Шведска и ќе се одлучува во тесна утакмица во Струмица

надежта да ги поминеме Малме се сведува на тоа сите играчи да си ја скршат кичмата, па дај ако не да се молиме да им се сруши авионот!

Gluposti. Pokvalitetni sme pominuvame. Ste se usrale od skijaci. Za rakometot isto, do tolku da se nema verba vo sebe ej...

Nemame igra za oko ama sme nezgoden tim, neka se otvorat i neka probaat da igraat pa ke se cudat sto gi snaslo.

надежта да ги поминеме Малме се сведува на тоа сите играчи да си ја скршат кичмата, па дај ако не да се молиме да им се сруши авионот!
Ili da mu ja skrshime na igrachite na Malme na koj ne mu e dokrshena ?:cool:

Ц ц ц.. да донесоа некој јак шпиц и да брцневме барем еден гол таму, скоро па сигурно ќе поминавме... вака и со 3 повредени пак ништо не се знае и они имаат поквалитетен тим. Барем да не примаме.

Ц ц ц.. да донесоа некој јак шпиц и да брцневме барем еден гол таму, скоро па сигурно ќе поминавме... вака и со 3 повредени пак ништо не се знае и они имаат поквалитетен тим. Барем да не примаме.

Vrz baza na sto imaat pokvaliteten tim? Mesi da ne igra tamu... Daj be ne go tupite imame brzi napagaci za kontri, imame dobri izediteli na slobodni i odlicna odbrana. Neka se otvorat da dadat gol poveke pa ke vidime.

Gluposti. Pokvalitetni sme pominuvame. Ste se usrale od skijaci. Za rakometot isto, do tolku da se nema verba vo sebe ej...

Nemame igra za oko ama sme nezgoden tim, neka se otvorat i neka probaat da igraat pa ke se cudat sto gi snaslo.
За кого незгоден,Шкупи,Пелистер и Шкендија?
Не памтам некој да има кошмари од Вардар у Европа во последно време.

Само во Малме живеат околу 7-8 илјади Македонци. Ако не ја наполнат гостинската трибина, арам да им е. :D Секако дека тука треба и Вардар како клуб да исконтактираат со нив, да има обострана организација, можеби некаква фан зона на денот на натпреварот, да направат некој пакет дрес-шал-знаме, ем клубот ќе заработи ем нема нашинците да изгледаат ко фаланга-циркузанти. И секако дека управата нема ништо од ова да превземе, нит да мрднат со тоа прстињата нивни "лепливи" но не е лошо човек да мечтае....

Малме ги има обезбедено сектор 17&18 од трибината позади гол за навивачите на Вардар.
Иначе досега 10 пати зборев со Вардар на тел да се организираме подобро и да бидеме сите заедно, но од таму со ништо не ни помогнаа.
Последно што ми кажаа е дека Вардар нема да има свои навивачи во Малме и ми рекоа сами да се организираме.
Досега се продадени околу 150 карти за сектор 17&18.
И ние очекувавме да може да купиме дресови или други реквизити од Вардар но такво нешто нема да се случи. Тоа значи дека нашите навивачи повеќето ќе бидат со национални обележја.

Ние сами тука порачавме големо знаме од Вардар да ни се направи кое во секој момент го очекуваме.

Тоа е таа мртва управа незаинтересирана. Убаво еден им напиша ко квалификацииве лш да им се терет и едвај чекаат да завршат.:tapp:

Малме ги има обезбедено сектор 17&18 од трибината позади гол за навивачите на Вардар.
Иначе досега 10 пати зборев со Вардар на тел да се организираме подобро и да бидеме сите заедно, но од таму со ништо не ни помогнаа.
Последно што ми кажаа е дека Вардар нема да има свои навивачи во Малме и ми рекоа сами да се организираме.
Досега се продадени околу 150 карти за сектор 17&18.
И ние очекувавме да може да купиме дресови или други реквизити од Вардар но такво нешто нема да се случи. Тоа значи дека нашите навивачи повеќето ќе бидат со национални обележја.

Ние сами тука порачавме големо знаме од Вардар да ни се направи кое во секој момент го очекуваме.

Toa e toa sto go zborev, idioti nezainteresirani. Prepusteni ste sami na sebe, sekoja chest i srekjno tamu.

Комити треба да имаат барем 2000 активни членови кои ќе плаќаат годишна членарина од 20€ и со тоа е решен проблемот. Со 40.000€ ќе има и за гостувања и за кореографии, за пиро и трансови и се останато. Вака треба да се смилува управата и да плати пат, смештај и карти за 300-400 луѓе и со тоа ќе бидат задоволни само тие, а бројката на трибини ќе опаѓа ради тоа што стално ќе одат истите. Од овие и слични работи се растури запад. На одредени ликови само личниот интерес им е битен и не се замараат со развојот на групата.
Жалосно е што вистински ултраси има се помалку да не речам пред истребување се. Сакавме силен Вардар, добивме, а изгубивме силна и голема навивачка група.
Во Малме ќе нема Комити, а за Струмица останува да видиме.

Vrz baza na sto imaat pokvaliteten tim? Mesi da ne igra tamu... Daj be ne go tupite imame brzi napagaci za kontri, imame dobri izediteli na slobodni i odlicna odbrana. Neka se otvorat da dadat gol poveke pa ke vidime.
А врз основа на што ти го базираш твојот оптимизам?! Звучиш бетер од Сител и Канал 5 за време на владеењето на тврдокорните “патриоти“. Кога те чита човек, ќе си помисли дека којзнае колку е моќен Вардар. Ало, неаме 13 години победа во Европа, а Малмо за тоа време има 3 учества во групна фаза од ЛШ и ЛЕ, од кои 2 се во задњите 3 години.
И уште викаш Малмо еден кошмар што бил?! Па за екипа од наш калибар, можам да ти кажам и дека е кошмар. Дај боже да изненадиме, ама мислам дека нема потреба од стварање погрешна слика за можности. Контрапродуктивно е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom