Ф
Флеш
Гостин
Муарем Муарем си отиде од Карабак,ми мириса за следно засилување на Вардар,посоодветно нема од него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ја не го викам да биде стартер оти е некое играчиште, туку пошто мора еден младинец да има во почетниот состав, а во случајов кај Вардар се само двајца, значи или он или Исени ќе мора да стартува и во секој случај Петар ќе биде прилично редовен сезонава колку и да не е ништо посебно (освен ако не донесат некој друг младинец кој многу повеќе ќе им користи).Достате со тој Петковски, крш играч, не ми се верува дека не можат да најдат еден подобар од него во Мк, а сигурно има 10ици.
Го заборави и Николов, за кој не би ме чудело да стигне понуда по Европсково оти тој на хартија супер статистика си набилда. Кај Вардар иако не беше секогаш прва опција, на крај скоро сите натревари ги одигра (во лигата 34 од 36 натпревари, во купот 6 од 7, во Европа на 1 од 2), реално од нив само на 60% беше стартер, али што е битно кога на крај вака-така он пак цела сезона сите натпревари си ги одигра, а собра и 7 гола во лигата и 2 во купот, кај У21 е капитен а еве и во А репрезентација само што доби повик (и тоа за квалификациски меч) одма и таму гол бапна, а и претходно има добра позадина оти е излезен од Академијата на Ѓеорге Хаџи и тоа во Романија веќе со 18 години почна да игра во првата лига и беше прилично редовен и и таму доста гола бапна. Значи на хартија статистика и CV си има набилдано у п.м. ќе си речеш кој знае какво играчиште е, така да не би ме чудело лесно да се продаде летово после Европско.Засега ги имаме Велковски, Петковски, Демири, Исени, Алексовски и Муслиу.
Како бе може вакви играчи да ги носат па макар и на проба... нели гледаат дека последна утакмица му е 2015 год?Според Македонски Спорт на проба во Австрија ќе дојде Матеус Лима, бразилец кој и лани на полусезона беше врзуван со Вардар. Година дена има пауза пошто во Сантос не ни играл. Во 2016 играл во Албанија во Кукс и дал 7 гола. Според мене не ни треба овој, гарант не го бива.
Neka go nosat Elif Elmas ako mozhat, za koj imam slusnato deka navodno bil potpishan od Heerenveen neznam kolku e tocno, Toshevski od Pelister dobar e mesto Brdarovski, neznam dali imaat shansa so Bardi (valjda ke go baraat pogolemi klubovi posle evropskovo ako se pokazhi), 7-8 mladi igraci vo prv sostav, nadopolneti so 3-4 kvalitetni stranci (nekoj mladi brazilci neka ispazarat gi ima mnogu) e dobro reshenie za vo idnina ako sakame neshto pojke od ebeno prvo kolo vo LS. Samo morat da gi zemame najdobrite, od slednava generacija sho doagja, na prijatelskata so Crna Gora (koga tepavme 2-0) pak ke go spomnam poseben vpecatok mi ostavi Elif Elmas, i eden od dvata stoperi dali beshe Amanovic ili Cesmedziev, isto Dorian Babunski cvrst, dobar so glava, dobar shut samo nekako mn manekenski igrat me potsekjat na Mario GomezБез квалитетни домашни играчи не можеме да направиме успех. Имаме ограничување за странци и плус се скапи, така да мора да се направи солидна основа од домашни играчи, што и почнаа да го прават со У21 играчите.
Нема поента да се носи Тошевски кога договорот на Брда го продолжија до 2019 ( освен ако си иде Хоф ).
Елмаз освен ако не искешираме добра сума на Работнички не ти доаѓа, а прашање е и ако искешираме дали би дошол кај нас. Барди нема шанси.
Доријан Бабунски, озбилен си за овој ?
Ждрепката е утре, моја желба е Шериф, али знаејќи каква среќа имаме ќе ни се падне Салцбург или Лудогорец...
Zosho da ne? Ima samo 20 godini, skola na Real Madrid, ima dobra gradba i ushte 4 godini za napredok.Доријан Бабунски, озбилен си за овој ?![]()