Колку ме нервираат вакви објави од ЦЦС, или кажувај имиња или ќути дур не објавиш имиња, не вака да не можам да спијам мирно

А и приказни од булеварот на фејсбук имаше статус, и делува прилично убеден за 2 нови засилувања кои треба да бидат бомба трансфери.. Ако има вистина у ова, сигурно еден од нив е македонец, за странец има место само за еден, иако не ја отфрлам можноста да си отиде некој од Новак и Балотели, евентуално и Којашевиќ, мада Балотели е прв за летање, другите се материјал за прв тим. Од македонци, тие што би биле стварно изненадување и што ги гледам како достапни, би ги издвоил Бабунски, Агим Ибраими, евентуално некој од Хасани-Ибраими од шкендија и Тричковски..
Сигурно не се однесуваше на него статусот

И екипа.мк има пишано, дека покрај него, се најавуваат и 2 квалитетни засилувања, мада тие веројатно нагаѓаат и препишуваат од македонски спорт и црвено-црно семејство.. Иначе, знам дека ти пратиш доста мак. фудбал, какво мислење имаш за Исени ? Искрено, не сум го гледал, знам дека е стандарден сезонава во Слога, некако многу помпа се крена за него пролетва, па дури и скаути од Арсенал дека го следеле против Вардар

За младиве репрезентации го нема многу, веројатно сега ќе влезе во у-21 новата генерација што ја спрема Боби.. И каков тип на играч е? Физички? Би можел да игра нешто подефанзивно, или е класика офанзивец како Барсегјан на пример .. ? У секој случај добро ќе ни дојде, само на Петковски сме како младинец, веројатно и Колевски ќе се форсира повеќе, за овој имам високо мислење, добар впечаток ми има оставено, а за младиве репрезентации е стандарден и редовен стрелец