- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
Имаш...али коа се разбуди креветот мокарИмам лиценца да ти шибам кеву!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш...али коа се разбуди креветот мокарИмам лиценца да ти шибам кеву!

The interview ...
1. What music do you like? All kinds of music
2. Favorite song? Many and various
3. Favorite food? Portuguese food
4. Your favorite drink; Ice tea
5. What car do you like; Peugeot 307
6. Favourite holiday destination; Dominican Republic (Punta Cana)
7. Your Hobby; Poker
8. Are you free? Got kids? Compared without children.
9. Favourite actress; Denzel Washinton
10. Favorite Movie; Blood Diamond
11. Your favorite color? Red (Benfica)
12. How do you spend your free time? Watching movies and surfing the Internet.
13. At what position you play; Striker
14. Favorite footballer; Cristiano Ronaldo
15. Your favorite team; Benfica
16. Are you superstitious? Got something as luck before each game? Yeah .. I cut my hair last the race.
17. Your dedication never scored or a game on a specific person and what? Usually my whole family.
18. If you were not a footballer what would you be? Physical Education Teacher or Trainer Academies.
19. Are your personal goals for this year is who? Is to be able to play good football in the Renaissance, to accomplish several goals and help my team to ride in first class.
20. Your Wishes for the new season? Together with my teammates to play good football, to do their fans to come to the stadium and at the end of the season to celebrate the rise of the group in the first category.
Само да те поправам на официјалното интервју кога дошол во Анагениси Дерниас пишале дека за Докса имал одлична сезона постигнувајќи 8 гола во 25 меча во кои настапил.

Гугл транслејт
9. Favourite actress; Denzel Washinton
Гугл транслејт
Ехее, за Ганецот овој е премија бе, и така ни треба брз и агресивен напаѓач, пишав и порано дека повеќе ми се допаѓа таков напаѓач отколку Костовски стајл на напаѓач.
Али Ганецот бе, како го потпишале без ниту еден изигран натпревар последниве години и без проба![]()
pa koa ke mi tekne onie legendite na Braco ne bea do volku rezili u pm 
За минатата сезона ти пишувам што кажува Football Manager 2013, а они обично не грешатЕте Skopje Rossonera пишал колку голови има даденоСамо да те поправам на официјалното интервју кога дошол во Анагениси Дерниас пишале дека за Докса имал одлична сезона постигнувајќи 8 гола во 25 меча во кои настапил.
Лани во Докса некој период бил повреден имал некаква си контузија.
Го опишуваат како брз, дрзок и агресивен
Бил најдобар стрелец во подготвителниот период за Анагениси па насловот на статијата е демек разликата која ја прави Бонифачио
И уште нешто интересно денес е излезена вест на нивниот сајт дека повеќе нема да се натпреварува во Кипар и побарал (или му бил дозволен) раскин на договорот.
Уште немаат идеја дека е додјен кај нас
http://www.kerkida.net/anagennisi-derinias/item/69418-φεύγει-ο-μπονιφάτσιο
За оваа сезона, еве ти информација од официјалниот сајт на неговиот досегашен клуб. Скорер сигурно е стрелец:
Ту бе ја извештај по извештај читав по тоа керкида.нет а не ми текна освен ростерот да побарав во скорерЗа минатата сезона ти пишувам што кажува Football Manager 2013, а они обично не грешатЗа оваа сезона, еве ти информација од официјалниот сајт на неговиот досегашен клуб. Скорер сигурно е стрелец:
http://www.anagennisis1920.net/index.php?q=ςκορερ
За овој сигурен сум дека ќе биде добар, али азилантот... подобро да не коментирам.

Се врти муабет дека преварантон се пворедил уште на прв тренинг![]()
А зошто мислиш дека оваа “повреда“ е случајна?Ту бе ја извештај по извештај читав по тоа керкида.нет а не ми текна освен ростерот да побарав во скорер
Иначе на интервјуто кога потпишал за Аганесини му викаат демек имаше одлична сезона во Доска 8 гола на 25 меча и го прашуваат што очекува во дресот на Аганесини
Како и да е, му давам преодна оценка
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 01:49 ---
Се врти муабет дека преварантон се пворедил уште на прв тренинг![]()
Све си мислим дека тоа си е договорено уште пред време, демек ќе се повредиш, ќе си лапаш пари, ние исто така и на крај на сезона ќе заминеш поради честите повреди.
Ako se pokaze portugalecot, odma edno Peugeot 307 od fabrika i moze da go dovedat vo Shkendija![]()
Исто ко што беа и Бербатов и Тричко и ред други далеку од квалитетни играчи, и на крај си останавме со прстот во уста, така?Нека фрлат 200 000 евра и нека го носат одма
Реално ДААААЛЕКУ е од лев бек Цикарски. За крило може ќе го биде, ама за бек нема иднина кај него. Само тогаш ние ќе треба и бек и крилце да земеме.

Ама споредба направи...Исто ко што беа и Бербатов и Тричко и ред други далеку од квалитетни играчи, и на крај си останавме со прстот во уста, така?![]()