Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Португалецов има некој континуитет, играл стандардно и во Докса лани и во клубов од втора лига во кој играл сезонава.
Ми стана интересно се фрлив во истражувачка мисија така да еве ви едно интервју ама преведено со гугл транслејт од Грчки на Англиски, така да нормално што има грешки, али горе доле ќе сватите што сакал писателот да каже :D
The interview ...
1. What music do you like? All kinds of music
2. Favorite song? Many and various
3. Favorite food? Portuguese food
4. Your favorite drink; Ice tea
5. What car do you like; Peugeot 307
6. Favourite holiday destination; Dominican Republic (Punta Cana)
7. Your Hobby; Poker
8. Are you free? Got kids? Compared without children.
9. Favourite actress; Denzel Washinton
10. Favorite Movie; Blood Diamond
11. Your favorite color? Red (Benfica)
12. How do you spend your free time? Watching movies and surfing the Internet.
13. At what position you play; Striker
14. Favorite footballer; Cristiano Ronaldo
15. Your favorite team; Benfica
16. Are you superstitious? Got something as luck before each game? Yeah .. I cut my hair last the race.
17. Your dedication never scored or a game on a specific person and what? Usually my whole family.
18. If you were not a footballer what would you be? Physical Education Teacher or Trainer Academies.
19. Are your personal goals for this year is who? Is to be able to play good football in the Renaissance, to accomplish several goals and help my team to ride in first class.
20. Your Wishes for the new season? Together with my teammates to play good football, to do their fans to come to the stadium and at the end of the season to celebrate the rise of the group in the first category.

Ете Skopje Rossonera пишал колку голови има дадено :) Само да те поправам на официјалното интервју кога дошол во Анагениси Дерниас пишале дека за Докса имал одлична сезона постигнувајќи 8 гола во 25 меча во кои настапил.
Лани во Докса некој период бил повреден имал некаква си контузија.
Го опишуваат како брз, дрзок и агресивен :)

Бил најдобар стрелец во подготвителниот период за Анагениси па насловот на статијата е демек разликата која ја прави Бонифачио :)

И уште нешто интересно денес е излезена вест на нивниот сајт дека повеќе нема да се натпреварува во Кипар и побарал (или му бил дозволен) раскин на договорот.
Уште немаат идеја дека е додјен кај нас :D
http://www.kerkida.net/anagennisi-derinias/item/69418-φεύγει-ο-μπονιφάτσιο

:pos: Гугл транслејт

Ехее, за Ганецот овој е премија бе, и така ни треба брз и агресивен напаѓач, пишав и порано дека повеќе ми се допаѓа таков напаѓач отколку Костовски стајл на напаѓач.

Али Ганецот бе, како го потпишале без ниту еден изигран натпревар последниве години и без проба :pos:

:pos: Гугл транслејт

Ехее, за Ганецот овој е премија бе, и така ни треба брз и агресивен напаѓач, пишав и порано дека повеќе ми се допаѓа таков напаѓач отколку Костовски стајл на напаѓач.

Али Ганецот бе, како го потпишале без ниту еден изигран натпревар последниве години и без проба :pos:

Da se isperat pari be :D pa koa ke mi tekne onie legendite na Braco ne bea do volku rezili u pm :D

Абе и тоа да го правиш пак ќе имаш осет како да го направиш во ера на интернет бе :pos: Се надевам дека сме грешка, т.е. се молам да сме грешка, зашто пак ќе се вратиме назад кај што бевме наместо да одиме напред.

Ете Skopje Rossonera пишал колку голови има дадено :) Само да те поправам на официјалното интервју кога дошол во Анагениси Дерниас пишале дека за Докса имал одлична сезона постигнувајќи 8 гола во 25 меча во кои настапил.
Лани во Докса некој период бил повреден имал некаква си контузија.
Го опишуваат како брз, дрзок и агресивен :)

Бил најдобар стрелец во подготвителниот период за Анагениси па насловот на статијата е демек разликата која ја прави Бонифачио :)

И уште нешто интересно денес е излезена вест на нивниот сајт дека повеќе нема да се натпреварува во Кипар и побарал (или му бил дозволен) раскин на договорот.
Уште немаат идеја дека е додјен кај нас :D
http://www.kerkida.net/anagennisi-derinias/item/69418-φεύγει-ο-μπονιφάτσιο
За минатата сезона ти пишувам што кажува Football Manager 2013, а они обично не грешат :D За оваа сезона, еве ти информација од официјалниот сајт на неговиот досегашен клуб. Скорер сигурно е стрелец:
http://www.anagennisis1920.net/index.php?q=ςκορερ
За овој сигурен сум дека ќе биде добар, али азилантот... подобро да не коментирам.

За минатата сезона ти пишувам што кажува Football Manager 2013, а они обично не грешат :D За оваа сезона, еве ти информација од официјалниот сајт на неговиот досегашен клуб. Скорер сигурно е стрелец:
http://www.anagennisis1920.net/index.php?q=ςκορερ
За овој сигурен сум дека ќе биде добар, али азилантот... подобро да не коментирам.
Ту бе ја извештај по извештај читав по тоа керкида.нет а не ми текна освен ростерот да побарав во скорер :D
Иначе на интервјуто кога потпишал за Аганесини му викаат демек имаше одлична сезона во Доска 8 гола на 25 меча и го прашуваат што очекува во дресот на Аганесини :D
Како и да е, му давам преодна оценка :D
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 01:49 ---
Се врти муабет дека преварантон се пворедил уште на прв тренинг :pos:

Ту бе ја извештај по извештај читав по тоа керкида.нет а не ми текна освен ростерот да побарав во скорер :D
Иначе на интервјуто кога потпишал за Аганесини му викаат демек имаше одлична сезона во Доска 8 гола на 25 меча и го прашуваат што очекува во дресот на Аганесини :D
Како и да е, му давам преодна оценка :D
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 01:49 ---
Се врти муабет дека преварантон се пворедил уште на прв тренинг :pos:
А зошто мислиш дека оваа “повреда“ е случајна? :D Све си мислим дека тоа си е договорено уште пред време, демек ќе се повредиш, ќе си лапаш пари, ние исто така и на крај на сезона ќе заминеш поради честите повреди.
Чисто перење на пари, јасно како ден :D

Нека фрлат 200 000 евра и нека го носат одма :icon_mrgr:
Реално ДААААЛЕКУ е од лев бек Цикарски. За крило може ќе го биде, ама за бек нема иднина кај него. Само тогаш ние ќе треба и бек и крилце да земеме.
Исто ко што беа и Бербатов и Тричко и ред други далеку од квалитетни играчи, и на крај си останавме со прстот во уста, така?:)

Нашиот моден дизајнер вчера прегорел на трениг, тоа и се очекуваше....

Скопјанец 1978
Те нема да пишеш нешто, ти одговара изгледа да си кротиш како пиченце и да читаш само.
Вие сте поголеми аматери од аматертот што играл рекреативно фудбал т.е модниот дизајнер.;)

Исто ко што беа и Бербатов и Тричко и ред други далеку од квалитетни играчи, и на крај си останавме со прстот во уста, така?:)
Ама споредба направи... :D

Бербатов не ни бил наш член, немал утакмици за да се докаже...
Тричковски уште од тие малку минути што ги добиваше се гледаше дека е голем талент. Ние не го избркавме по наша волја, туку заиграа парите на Трифун и ни го лапнаа Работнички.
Цикарски веќе сезона и пол добива шанса да се покаже и реално никој не импресионирал досега. Особено не на позицијата на која го играат. Труп жив е за лев бек... Плус сега Рибар ќе игра така да Мите ќе грее клупа во годините кога треба да игра редовно. Подобро да им го позајмат на Тетекс на пример. И за крило нема којзнае каков потенцијал, ништо повеќе од просечен играч. А и да остане како крило пак ќе биде резерва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom