Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Имавме готов тим, ни требаа најмногу уште 3 нови играчи, што е со куршлусов?

Ах бе Џиџи бе, ах бе главо голема...
Далеку бевме од готов тим, а и сега сме далеку од готов тим.

Ѓешо и Бошковски не се за Вардар. На нивно место еден португалец кој не го коментирам, и дефитивно подобар играч од Бошковски. Место Стојаковиќ дојде Жарко, не го знам Жарко али мене не ми се допаѓаше Стојаковиќ.

Ни фали десен бек место Мичка, пример Тодоровски, ни фали и уште еден крилен играч.

Далеку бевме од готов тим, а и сега сме далеку од готов тим.

Ѓешо и Бошковски не се за Вардар. На нивно место еден португалец кој не го коментирам, и дефитивно подобар играч од Бошковски. Место Стојаковиќ дојде Жарко, не го знам Жарко али мене не ми се допаѓаше Стојаковиќ.

Ни фали десен бек место Мичка, пример Тодоровски, ни фали и уште еден крилен играч.
Бевме готова екипа за во нашево првенство, за во Европа не коментирам, воздржан сум.:D

Тодоровски абер нема од враќање, изгледа на крило ќе го користат Дадар :facepalm:

И сега сме готова екипа за нашево првенство, ништо не е сменето. Стојаковиќ, Бошковски и Гешо не беа првотимци.

И сега сме готова екипа за нашево првенство, ништо не е сменето. Стојаковиќ, Бошковски и Гешо не беа првотимци.
Епа сеа ќе го заебат тоа, Џиџи ќе ги игра овие новите, а дур да се уиграат, ќе пцуеме.

Ако ни е! И треба да си играат мајтап. Нека знае цела јавност што донесе Вардар.
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 14:52 ---
Тричковски не беше избркан, јас колку што памтам му беше истечен договорот и на полусезона Работнички си го зема фино лепо...
Немаше шанси да им парираме финансиски, така да он самиот си избра да игра во тогаш подобриот клуб и клуб во кој можеше повеќе да просперира за да направи трансфер во странство.
Тричковски побара раскин на договорот зашто повеќе од 3 месеци не му плаќаа придонеси од Вардар и нормално го доби, а претходно беше суспендиран со Марковски и Глигоров зашто сите тројца заедно кењаа нешто против Панчев. Нема врска дека му бил истечен договорот.
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 14:55 ---
Бевме готова екипа за во нашево првенство, за во Европа не коментирам, воздржан сум.:D

Тодоровски абер нема од враќање, изгледа на крило ќе го користат Дадар :facepalm:
Тодоровски кога го прашал новинар од Полска за трансфер во Вардар, само прокоментирал нешто и се изнасмеал. Кај ти доаѓа тој да игра во Вардар, па уште во ситуација кога стандардно игра во Полска. Нема теорија!
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 14:59 ---
Нашиот моден дизајнер вчера прегорел на трениг, тоа и се очекуваше....
Јас сум сигурен дека овој нема ни да заигра. Исто како оној Адо ако ви текнува, а и еден Србин или Црногорец што не можеше да дише после 5 минути откако влезе во игра. И двајцата беа донесени во исто време.

Кај ќе го издржи тој тоа темпо, по 3 тренинга дневно, ќе го носат нашиве на душа...
А и бољи да не заигра, нека лажираат подобро повреди, отколку да се види срамот и на дело...

За тоа за Тодоровски ни беше пуштен класичен малски муабет.

само трици да се јадело еј...страшно...пошо сите сме експерти ни цвета спортот во македонија....

само трици да се јадело еј...страшно...пошо сите сме експерти ни цвета спортот во македонија....
Ние не сме екеперти, ама експерти не се ни тие што треба да бидат, на тие што им е работа тоа.;)

Тричковски побара раскин на договорот зашто повеќе од 3 месеци не му плаќаа придонеси од Вардар и нормално го доби, а претходно беше суспендиран со Марковски и Глигоров зашто сите тројца заедно кењаа нешто против Панчев. Нема врска дека му бил истечен договорот.
Да бе така беше, за марковски и Глигоров бев сигурен, ама не ми текнуваше дека и Триѓшковски беше последниот од нив што беше суспендиран. Не е битно, пак муабетот е дека не бил избркан пошто не го бивало туку друг беше проблемот.

Да бе така беше, за марковски и Глигоров бев сигурен, ама не ми текнуваше дека и Триѓшковски беше последниот од нив што беше суспендиран. Не е битно, пак муабетот е дека не бил избркан пошто не го бивало туку друг беше проблемот.
Јас само ти го наведов само како пример, а можам да ти набројам барем уште 10 такви, кај што во Вардар не биле доволно кадарни, а после кога ќе отиде, друга приказна.

Изгледај ја утакмицата пак со Бате на Градски, и ќе видиш дека Цикарсски и Таневски беа наши најдобри поединци.Детето имаше муда да изигра ко што треба, пред 30 илјадна публика.
Денес во модерниот фудбал, не се гледа дефанзивата на бекот туку офанзивата.;)

И шо фајде имаме ние од тоа што Гаго го носел сам Турново? Дечкото кај нас од 20 утакмици и повеќе изигра само 2, ејј 2 ебани добри утакмици.Талентот голем, кур се стресе у ладна вода.
Гаго ти е изгубен у свемирот.

Нека проба Џиџи нека ги мења на крило и двајцата па да видиш од кој играч ќе има повеќе корист екипата.Ама не бре, се работи за Драган Ѓеоргиев, дечкото играл у Маинц :facepalm:, за џабе не е вратен тука, ама ај кој смее да го седне на клупа талентот голем.
Абе не заебавај сега на негова страна бев поставен и убаво гледав како го моткаа.
Неговата задача не беше да прави пробиви, бекот првенствено треба да брани а не да лета напред. Види каква трагедија беше и за репрезентација а и за младинците не беше ништо подобар. Едноставно НЕ Е БЕК, незнае да игра одсбрана и никогаш нема да научи.
Незнам што натпревар сте гледале вие со Бате, али Near може да потврди колку го пцуев поради тоа како лесно го поминуваа. Може имал некој пробив што уште еднаш покажува дека е добар за понапред, ама одбрана беше ХАВАРИЈА. И лани немаше врска кога играше, му дава топка на Лико, Лико му дава дупли пас овој изгубен во просторот незнаеа кај да тргне за да го прими пасот. Шансата кога Захов одбрани со глава по чија страна ја направија? Убаво памтам една ситуација еден на еден му ја пикнаа низ нзое и лесно си го претрчаа по што едвај спаси некој од дефанзивцитете избивајќи во корнер. Немам време сега да го гледам цел меч, ама ќе седнам и ќе ви кажам на која точно минута му се грешките.

Незнам зошто воопшто го форсираат како бек, да го форсираа како крило може ќе покажеше нешто... Тотална утка на позиција.
И нема да се согласам дека бил подобар од Гаго. Гаго е мисир кој не се труди против сите противници со јака дисциплина ќе видите како ќе игра. Имаше бајаги асистенции полусезонава, 4 гола, ама сепак ќе остане запаметен дека утна 29837182973489б чисти шанси. Не е квалитетен за Мајнц, ама за нашава лига реално е добар играч.

Инаку го поздравувам купувањето на Жарко Симјановски. Нека го стават стартер, а тоа дизајнерот да не го видам во состав...
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 15:52 ---
Јас само ти го наведов само како пример, а можам да ти набројам барем уште 10 такви, кај што во Вардар не биле доволно кадарни, а после кога ќе отиде, друга приказна.
Па тоа ти викам, он и во Вардар беше кадарен, и самите знаеа дека е кадарен, али ете поради проблемите што ги имал со Панчев си отиде :icon_mrgr: Јас мислев ради договорот што му истекол, али тоа ради суспензијата било...

Сакав да кажам Цикарски и Тричко не се ист случај, слично како и со Бербатов.
Цикарски добива полна минутажа и никого не импресионирал досега.

Абе не заебавај сега на негова страна бев поставен и убаво гледав како го моткаа.
Неговата задача не беше да прави пробиви, бекот првенствено треба да брани а не да лета напред. Види каква трагедија беше и за репрезентација а и за младинците не беше ништо подобар. Едноставно НЕ Е БЕК, незнае да игра одсбрана и никогаш нема да научи.
Незнам што натпревар сте гледале вие со Бате, али Near може да потврди колку го пцуев поради тоа како лесно го поминуваа. Може имал некој пробив што уште еднаш покажува дека е добар за понапред, ама одбрана беше ХАВАРИЈА. И лани немаше врска кога играше, му дава топка на Лико, Лико му дава дупли пас овој изгубен во просторот незнаеа кај да тргне за да го прими пасот. Шансата кога Захов одбрани со глава по чија страна ја направија? Убаво памтам една ситуација еден на еден му ја пикнаа низ нзое и лесно си го претрчаа по што едвај спаси некој од дефанзивцитете избивајќи во корнер. Немам време сега да го гледам цел меч, ама ќе седнам и ќе ви кажам на која точно минута му се грешките.

Незнам зошто воопшто го форсираат како бек, да го форсираа како крило може ќе покажеше нешто... Тотална утка на позиција.
И нема да се согласам дека бил подобар од Гаго. Гаго е мисир кој не се труди против сите противници со јака дисциплина ќе видите како ќе игра. Имаше бајаги асистенции полусезонава, 4 гола, ама сепак ќе остане запаметен дека утна 29837182973489б чисти шанси. Не е квалитетен за Мајнц, ама за нашава лига реално е добар играч.

Инаку го поздравувам купувањето на Жарко Симјановски. Нека го стават стартер, а тоа дизајнерот да не го видам во состав...
Изгледаај ја утакмицата убаво.
Имаше утки да, 19 години има бре.За со Бате што не ги спомнеш, Остоја, Пеџа, топка не примија.За Гаго веќе не зборам, преисфорсиран играч од страна на Орце, газдата на Турново, а тој мислаам дека е длабоко навлезен во пртијата, па оттаму неговото форсирање.
Не е дека не се труди, толку му се можностите, пушти топка и трчај, така се играло пред 10 години, сега треба памет братее, а за фудбал Гаго памет нема.

За со Бате види каква грешка направи Вајс негде таму накај 10 минута, ама тоа не се спомнува.
Се идните исти ги имаш на тапет за критикување.

А Цикарски беше во тимот на месецот во Ноемрви, ипак покажал нешто така? :)

Изгледаај ја утакмицата убаво.
Имаше утки да, 19 години има бре.За со Бате што не ги спомнеш, Остоја, Пеџа, топка не примија.За Гаго веќе не зборам, преисфорсиран играч од страна на Орце, газдата на Турново, а тој мислаам дека е длабоко навлезен во пртијата, па оттаму неговото форсирање.
Не е дека не се труди, толку му се можностите, пушти топка и трчај, така се играло пред 10 години, сега треба памет братее, а за фудбал Гаго памет нема.

За со Бате види каква грешка направи Вајс негде таму накај 10 минута, ама тоа не се спомнува.
Се идните исти ги имаш на тапет за критикување.

А Цикарски беше во тимот на месецот во Ноемрви, ипак покажал нешто така? :)
Можда е префорсиран, јас не викам дека во Барса ќе го земат да игра, али за кај нас е квалитетен. Имаме некаков ќар од него.
Збориме конкретно за Цикарски, не пофалив никого од тој меч, ама дефанзивец не смее така да си дозволи да биде минуван.
Едноставно кога напаѓаат по негова страна срце ми застанува секогаш да не ни направат некоја шанса. Не ми се допаѓа, и во овие година и пол не гледам дека напредува. Мислам дури дека и ова му е максимумот за лев бек конкретно, за лево крило веројатно може повеќе. Искрен сум секогаш, не го сакам Цикарски за лев бек, не знае да игра одбрана и во година и пол не покажал никаков напредок. И тоа е во години кога највеќе треба да напредува.
Ќе повторам за лево крило е друга приказна. Паметно би му било да си иде во тим каде што редовно ќе игра како лево крило, пошто вака самиот си се упропастува на неприродна позиција за него. Крај Гаго нема шанси да биде стартер, а сега изџгуби стартно место и како лев бек што значи ќе се задоволи само како резерва и ќе чека повреда на Георгиев или на Рибар. Мада Георгиев да се пвореди попрво Петров ќе го стават него ли Цикарски, или како лани ќе го вратат Јове како лево крило...

Вардар не го избрка, туку он си побара раскин на договор на штета на клуб зашто имаш право на тоа ако 3 месеци не ти се платени придонеси кон државата. И нормално си го доби, како и Глигоров и Марковски.
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 17:35 ---
Кај го стави клипчево од португалецов, никогаш не би го земал со ваков клип...
Додај го за пријател. Има кај него на профил едно асално клипче.
Имавме готов тим, ни требаа најмногу уште 3 нови играчи, што е со куршлусов?

Ах бе Џиџи бе, ах бе главо голема...
Се ми се чини дека Џиџи е една голема грешка. Јас па уште со цел памет заслужил да добие шанса. Нека оди да си работи у Бангладеш. И онака и тоа му е многу.

Жаре ја прекина „верноста„ со Напредок значи а. :icon_mrgr:
Ново засилување на Вардарци капитенот од Кичево Жарко Симјаноски, ај да се надеваме дека добро ќе се снајде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom