Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
den%20na%20drvo%202%20golema.jpg

Личи на Гешоски :icon_lol:

Знае некој да ми каже каде е фан шопот на Вардар?? мислам читав дека е на ленинова но незнам каде точно да барам.. Барам некое шалче убаво да си земам не ми се купуваат оние скапаните од пазар..

Ф.К. Вардар нема свој фан шоп (!?), тој шоп е на Комити и се наоѓа до Ленинова т.е. на ул. Антоние Грубишиќ бр.1 или поточно, уличката помеѓу Ленинова и кружниот тек за накај парк.

Ф.К. Вардар нема свој фан шоп (!?), тој шоп е на Комити и се наоѓа до Ленинова т.е. на ул. Антоние Грубишиќ бр.1 или поточно, уличката помеѓу Ленинова и кружниот тек за накај парк.

фала друже

Слушнав дека имало мали недоразбирања на релација Милевски >>Маневски,Георгиев..Дали конечно ќе му се даде до знаење на детево да не лета у облаци.да се смири малце и да почне да се развива во вистински фудбалер.

Имам едно прашање до постарите навивачи на ФК Вардар или пак до било кој што е информиран околу ова. Мој колега од Хрватска работи на материјал поврзан со Југословенската лига. Ми достави е-маил, дали би можеле да се најдат некакви материјали за Вардар во Југословенската лига? Книги, записници и слично? Дали воопшто постојат тие некаде?

Еве го неговиот е-маил:
"Ja bi te zamolio za malu uslugu, ako možeš pomoći, naravno...ja sad trenutno radim izvještaje iz ex-yu lige vezane za dinamo (momčadi, sudac, strijelci, kartoni, gledatelji, datumi i slično) pa ako znaš možda neku internet stranicu, blog ili forum sa statistikama ili novinskim isječcima npr. Vardara iz ex-yu, javi mi...tražio sam malo po internetu onu šampionsku sezonu Vardara u osamdesetima, ali nisam ništa pronašao...ili ako imaš neku knjigu slučajno sa time, koristila bi mi slika da makar prepišem podatke. Hvala ti puno!"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom