Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене не ми се верува да е наместена, ама едно е сигруно годинава играат како пички на гости само една победа имаме, во Турново и Боговиње мора да победиме по секоја цена.Јас не верувам дека била наместена...
Да бидам искрен,шпиц и не ни треба до толку.Напаѓачите даваат голови,а не зависиме толку од 1 играч како лани....Све што ви треба е нов тренер (и тоа под итно), класа шпиц за нашава лига и барем уште едно крило.
Не треба кривицата за лошите резултат да ја бараме во бековите.Па лигата е појака од лани, нормално е тоа...
Плус лани имавме повеќе среќа во натпреварите, и кога игравме очајно подогувавме во 90-та минута.
Според мене овој состав е посилен од оној во ланската втора полусезона, а и играта е подобра од втората полусезона.
Фалат само бекови и друга песна ќе се пее.
Само да не заостануваме многу до полусезона, а ако влеземе во пол позиција тогаш сигурно освојуваме титула.
Мечот во Турново ќе реши многу работи.
Добар е Костовски, и лани Фичо уткаше шанси, сигурно имаат слична реализација...Не треба кривицата за лошите резултат да ја бараме во бековите.
Што се они криви,што Гаго,Јове,Борче,Петров,кога ќе излезат еден да еден со голман,промашуваат?
Слабо ги реализираме шансите,таму треба да се реши проблемот.
Одбраната на почеток на сезона делуваше раштимано,но веќе е тоа решено,и дефанзивноте задачи се извршваат како што треба.![]()
Задњи везниИнаку теренот во тетово беше добар за игра, иако кога шутираше Георгиев од 100% шанса, изгледаше како да му отскокна топката малку.
Сепак неможе никој да ме убеди дека не беше наместен мечот.
Секогаш негирам и несакам да верувам дека некои мечеви се местени, ама за ова толку шпекулации имаше уште кога тргавме, се мислев и дали да одам, а тоа што го видов на теренот само ме увери во шпекулациите.
Следува меч со Ренова. Секогаш незгоден противник, незнам што да очекувам...
Мада се мислам дека годинава три пати ќе ги тепаме, колку имаат да враќаат од минатото ехехехе
Следниве четири меча со навидум тапа противници ама сите се незгодни у пм...
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 23:43 ---
Добар е Костовски, и лани Фичо уткаше шанси, сигурно имаат слична реализација...
Лани не правевме толку шанси затоа и процентуално реализацијата беше подобра.
Тоа што го имавме лани а сега ни фали е Оса
Сметам дека со Оса како DM (како се вика бре оваа позиција на Македонски, некои пивот викаат?), Ранѓеловиќ и Стјепановиќ средњаци далеку подобро ќе изиграме.
Ех да се врати само Оса у форма,све живо и диво ќе ебе.Инаку теренот во тетово беше добар за игра, иако кога шутираше Георгиев од 100% шанса, изгледаше како да му отскокна топката малку.
Сепак неможе никој да ме убеди дека не беше наместен мечот.
Секогаш негирам и несакам да верувам дека некои мечеви се местени, ама за ова толку шпекулации имаше уште кога тргавме, се мислев и дали да одам, а тоа што го видов на теренот само ме увери во шпекулациите.
Следува меч со Ренова. Секогаш незгоден противник, незнам што да очекувам...
Мада се мислам дека годинава три пати ќе ги тепаме, колку имаат да враќаат од минатото ехехехе
Следниве четири меча со навидум тапа противници ама сите се незгодни у пм...
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 23:43 ---
Добар е Костовски, и лани Фичо уткаше шанси, сигурно имаат слична реализација...
Лани не правевме толку шанси затоа и процентуално реализацијата беше подобра.
Тоа што го имавме лани а сега ни фали е Оса
Сметам дека со Оса како DM (како се вика бре оваа позиција на Македонски, некои пивот викаат?), Ранѓеловиќ и Стјепановиќ средњаци далеку подобро ќе изиграме.
Да, последен играч за врска, ама некако ми е многу долго, затоа пивот си го викамЗадњи везни
Последен играч за врска, барем според мене![]()
Колку дајвови (ни ова не е Македонски, да речеме фрлања т.е. глумења во празно) направи Игор во ТетовоИ така немаме корист ни од Борче,ни од Игор,тој па,ветренце да дувне,одма после повреден е.Така да може да си дремат на клупа и двајцата...
Абе види вака,Борче не е лош играч,непревидлив е,како што викаш,добро се позиционира.Да, последен играч за врска, ама некако ми е многу долго, затоа пивот си го викам
Златен менаџер, DM...
Во маало кога коментираме и сите DM-то, DM-то, и еден другар се курчи што е тоа DM??? И како да му објасниш, абе DM бе глуп...
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 23:52 ---
Колку дајвови (ни ова не е Македонски, да речеме фрлања т.е. глумења во празно) направи Игор во Тетово
Сакаше да изнуди фаули, само се џиткаше, и неколку пати Вајс мораше да коси позади за да спасува контри
Маневски слаба страна му е тоа што незнае да реализира шанси, а и лаком гз е, не додава. Али ко за иант добро се позиционира и често влегува во шанси, ама напразно кога промашува и уште толку му замераваат сите![]()