Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
DM е задњи везни, или деструктивец :)

Ај ваљда ќе реагираат на полусезона, а колку играчи пропуштивме летоска леле мајко...

А тие луѓе на патарина ќе се преправат во духови?
Не се сеќавам кога последен пат на патарина барале пасоши, правеле проверки или тресења на бусови... у главном се плаќа тикет од 40 денари и идеш на даље

Не се сеќавам кога последен пат на патарина барале пасоши, правеле проверки или тресења на бусови... у главном се плаќа тикет од 40 денари и идеш на даље
Ај бе сиктер!Не пробувај нешто да ми објаснуваш,за кое што oчигледно немаш појма.

Во недела Вардар играат со Ренова, дали ке играат на Филип 2 ако знае некој да ми каже и каде се продаваат карти ? фала

Во недела Вардар играат со Ренова, дали ке играат на Филип 2 ако знае некој да ми каже и каде се продаваат карти ? фала
Да на Филип Втори ќе се игра.
Само уште не утврден точниот термин, или ќе биде од 13 часотво недела или пак ќе биде некој подоцен вечерен термин истотака во недела.
Карти на врата ќе најдеш, а може и во Тобако да си купиш.

Да на Филип Втори ќе се игра.
Само уште не утврден точниот термин, или ќе биде од 13 часотво недела или пак ќе биде некој подоцен вечерен термин истотака во недела.
Карти на врата ќе најдеш, а може и во Тобако да си купиш.

фала :)

Грозданоски во Скопје, само што го виделе пред Филип Втори има нешто ?

Momentalno e vo sk a dali ke dojde ili ne ne se znae toa, dogovorot mu e zavrsen i sea si e vo redniot grad , vo slucaj da dojde vo Vardar toa ke bide ohromno zasiluvanje , da ne recam i titulata e gotova , pa so uste 2-3 drugi kvalitetni igraci za LS da bideme bar dostojni protivnici na bilo koj protivnik :)

Сигурно веќе две недели е тука или колку и да поминаа од завршувањето на првенството во Кина.
Беше со нас на трибина на Вардар-Металург во ракомет, имаше скандирање Гроздановски Влатко во второто полувреме :)

Не се сомневам дека ако нашите го побараат и ако нема некоја понуда од богативе азиски клубови во меѓувреме, ќе заврши повторно кај нас.

Сигурно веќе две недели е тука или колку и да поминаа од завршувањето на првенството во Кина.
Беше со нас на трибина на Вардар-Металург во ракомет, имаше скандирање Гроздановски Влатко во второто полувреме :)

Не се сомневам дека ако нашите го побараат и ако нема некоја понуда од богативе азиски клубови во меѓувреме, ќе заврши повторно кај нас.
Кога имало бе скандирање за него?! Зашто јас не слушнав ништо :D
Иначе ова од некоj си неделник Република:
525576_473071559380141_1707017886_n.jpg

Кога имало бе скандирање за него?! Зашто јас не слушнав ништо :D
Имаше некаде на средината од второто полувреме.
Прво скандиравме Гроздановски Влатко, па после почнавме Столе Стоилов.
И пошто Пирати се напалија, почнавме Столе ви ги ебе сестрите :icon_mrgr:

Инаку никој не спомна, Стјепановиќ вчера дебитираше за Македонија.
Според мене имаше солидно деби, на неколку наврати одлично ги загради Словенечките фудбалери, играше агресивно, ми се допадна иако немаше некоја особена улога.
Георгиев изигра едвај 5 минути и немаше можност да покаже ништо...

Мечот со ренова најверојатно ќе биде од 16 часот во недела, пошто ноќниот термин 20 часот тешко дека ќе привлече публика пошто надвор е ѕивра во тоа време :)

Нашиве саделе дрва денеска во ОУ Коле Неделковски :icon_mrgr:
Стјепановиќ, Илиевски и Бојовиќ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom