Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
уште 4 минути. аууууу невројатно е ова мислам ќе повратам...
кој сака нека повели во Вирус компјутерница во охрид ( кај гимназијата :D )

Pustete nekoj strim sto raboti .. kako ne zaebaa ovie od MTV ccc,ne sum vo Makedonija,zedov slobodno vreme za da ja gledam utakmicata i na kraj mi udrija tapata,ako najdete nekoj strim sto ne secka pratete .. pozdrav

Симнете си сопкаст, откако ќе го симнете логирајте се и горе во адресата напишете 122061 стиснете на стрелката и уживајте (y). Стримов работи и плус сликата е одлична.

Channel - 122061

Кој има сопкаст, нека го пише ова горе у адресата и нека ужива :)

Ај со среќа нека ви редно време е и еден македонски претставник да игра во групна фаза на ЛШ.
Ни тргна со куглањето па ватерполото па кошарката па ракометот па редно време е и во фудбалот.
Супер шанса има Вардар нешто да направи сезонава

4000 lugje momentalno gledat preku mizeren strim... kako be nemalo interes.. Komunjari!

може некако фул скрин на сопкаст ?

Ауууф алал да му е на нигеријчево ама ова беше огромен кикс на голманов!
Сите кои ме убедуваа дека бил добар голман пред некој половина месец... нека го примети што како прави :tapp:
Ајде, не се ништо посебни!
Само што се приметува класата и се приметува повлеченост кај нашите ... строгата и агресивна игра ни одговара..само да ги косиме, ама по чисто не како Вајс без топка за картони...тоа е штетно :/
Се што се чека по се изгледа е ... доминација при нафлена топка од прекин најверојатно...друго ќе се пушти противникот сполајки да си води топка..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom