Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууф алал да му е на нигеријчево ама ова беше огромен кикс на голманов!
Сите кои ме убедуваа дека бил добар голман пред некој половина месец... нека го примети што како прави :tapp:
Ајде, не се ништо посебни!
Само што се приметува класата и се приметува повлеченост кај нашите ... строгата и агресивна игра ни одговара..само да ги косиме, ама по чисто не како Вајс без топка за картони...тоа е штетно :/
Се што се чека по се изгледа е ... доминација при нафлена топка од прекин најверојатно...друго ќе се пушти противникот сполајки да си води топка..
шо му фали на голманот бе ? па му зилезе позади грб на тој да му затвори аглите да се заврти . Кај беше Вајс на ситуацијава .. 3 кикса прави Захов ги брани за среќа.

Само што ми се пушти стримот... овие гол дават.

БЕМТИСРЕЌА аааааааааааааааа :mad:

Баш кога почнаа да играат малку подобро:facepalm:

Како засецка на голов бе неможев да го видам ти е*ам стримот глупав :mad:

Пуу да ти еам... Не смееја да го остават сам таму на нашата десна страна...

Него не сака да ми се вклучи преку сопкаст? Знае некој зошто не сака?
--- надополнето: 18 јули 2012 во 18:44 ---

Ако не сака преку каналот горе што го остаев, влези на следниов линк и над видеото ти пишуе сопкаст, стисни на него и ќе ти се укључи. Сликата е супер.

Ама ќе го пуштиш едно 2-3 минути пред да почне утакмицата, зошто му треба малку време да се напуни и после нема гајле, не кочи ич.

Еве ти го линкот: http://life-sport.org/load/onlajn/l...a_chempionov_2012_2013_hd_sopcast/61-1-0-7287

Katastrofalna igra u pm:(
Aj da go ebam, mnogu poveke ocekuvav... Pa i golov vo poloso vreme nemozevme da go primime...
Me kurci Ilco, sto e ova so najpickarska taktika izlegol... Fali igra po krila, ete golmanov nivni se potvrduva deka e letvica mozeme da dademe gol... Kostovski totazlno otsecen, Georgiev nekako nas losa poozicija mi e nemoze da se pokaze do kraj.
Docekavme Mozolevski da dade gol das go ebam, posle 3 meseci se vraka ccc

можеме да им дадеме гол на овие бе. 1-1 би бил предобар резултат. Ајде од кога го примивме голот се подобривме

1-0 и не е лош резултат, само да не не наполнат 3-0/4-0... со 1 разлика и полн ФИЛИП II идеме сигурно :D

Деструктивна игра без план!
Инаку за погоре... Вајс игра лошо на мигови, но и голманов не ми дава позитивни вибрации... само нигериецов по лева ми се допаѓа... игра со сета сила трча секаде... се тепка онака... другите се сите под просек... а ДОБРО ниту еден не ни игра за сега..
Сакам Хименес и Оса во второ од почеток да бидат влезени... и секако Хименез да упатува удари од далечина а кој друг има удар во тимов исто би сакал да прави зашто нивниов голман е лош искрено ... не се поставува баш голмански во ниту една од дадените ситуации за сега..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom