Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е вистина, со среќа нека ви е. Ама ипак да си почекате официјално да биде, да не биде после...:)

Позитивен одговор даде агрокор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ајде честото ако е вистина! Очекувам во зимскиот преоден рок средување на тимот и борба за титула ако не биде предоцна:toe:

Дај Боже да е вистина.Ако е стварно и ако АГрокор влезе во Вардар,онда конечно можеме да се вратиме на старите патеки :vozbud: :)

Се договорија да се потпише али денес ништо од потипишивањето чим толку време не потпишуваат само одложуваат изгледа ништо и од нив...Договорот бил да потпшат на крајот на полусезоната а до тогаш ВАРДАР прашање е дали ке постој...Така да не е потпишано.:toe:

Позитивен одговор даде агрокор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te lazele bratce:):) Hmm ja doiznav segasnata situacija ali ne e za vo javnost. Mnogu raboti me iznenadija, mozam da kazam deka ne e se taka kako sto prestavuvaat so agrokor,. i deka ima uste firmi zainteresirani. Istotaka Kamcev vetil deka nema da preci pa slednava utakmica ja plakame nie i on po 5 000 evra za plati i avans za kirija:):) Ima i drugi novosti:):)

Saber ako bese na sostanokot i slusna so se zborese na kraj kuti nemora uste da se kazuva so kako koa ke bide oficijalno se ke se kaze

Орце повторно не го испочитува тоа што го ветил (5000 евра месечно) и играчите поради него нема да бидат денес исплатени. Спас за Вардар - Орце надвор од него

Да му е*ам матер...дај да го обесиме на плоштад, заради него Вардар во ваква ситуација е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom