Ajde idam ja da go prevzemam Vardar. Ke vladee haos od sega:helou:Skautot erol demir deneska podnese ostavka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ajde idam ja da go prevzemam Vardar. Ke vladee haos od sega:helou:Skautot erol demir deneska podnese ostavka
ХАХА во секое време ХАХА сеа ме насмеа кој тим сте вие бе во 2 лига играте појаки од нас глеате дека ситуацијата ние катасрофа нема пари во клубот нема ништо а вие се палите како цигани на водно.Глејте го тутунот таму не ви се оштети па после глејте си го клубот во 2 лига!!!овие од кои губите се 1000 пати поорганизирани и поспремни од вас и можат во секое време да ве растурат без разлика каде ќе се игра!:hump:
Ja ako sum gazda samo med i mleko ke tece be:pos2::pos2:WTF IS HAPPENING...марко дај брат да влеземе у просториите да отвориме све од ќутек...ти ке си газда поарно ке биде...![]()
Какви совети ќе дели само не ми е јасно кога човекот е скроз за никаде. За тие што не знаат, Балевски и во деновите на неговиот најголем подем во кариерата, крадел од тезгите на пазарчето во Буњаковец (лично татко ми ми го има потврдено ова). Таков клошар не ни треба во Вардарda da deneska vancho balevski-zmija e otpusten od trenerskoto mesto no ostanuva vo vardar kako sovetnik
Gokso дека подобро ги знаеш работите, кој ја им донесено одлуката да се смени Марио Вујовиќ а на негово место да се стави Балевски.Од денеска повторно е вратен Марио Вујовиќ за прв тренер откако беше безразложно сменет без да го води клубот на ниту една утакмица. Ова потврдува дека луѓето што моментално го водат Вардар се без компас. Како инаку би било логичното објаснување на секојдневните назначувања и отпуштања во Вардар
ХАХА во секое време ХАХА сеа ме насмеа кој тим сте вие бе во 2 лига играте појаки од нас глеате дека ситуацијата ние катасрофа нема пари во клубот нема ништо а вие се палите како цигани на водно.Глејте го тутунот таму не ви се оштети па после глејте си го клубот во 2 лига!!!
Не сум баш најдобро упатен пошто деновиве не бев во Скопје, ама мислам дека Захариев има донесено таква одлука без да консултира со Сетинов. Барем според изјавите на Сетин. Двајцата и не се поднесувале многу во последно време, а враќањето на Марио се надевам дека значи останување на Сетинов во структурите на клубот и отстранување на ликови како ЗАхариев и Бучук Комета од ВардарGokso дека подобро ги знаеш работите, кој ја им донесено одлуката да се смени Марио Вујовиќ а на негово место да се стави Балевски.
Za kraj samo mi preostanuva da ispratam iskreni prekuokeanski zelbi za triumf vo nedela protiv Pobeda ...