Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
treba da go prevzeme vardar posto kako sto gledam kamcev komanduva tamu vo nedela on kego organizira sobranieto a zaveden e kako tehnicki sponzor

Од денеска повторно е вратен Марио Вујовиќ за прв тренер откако беше безразложно сменет без да го води клубот на ниту една утакмица. Ова потврдува дека луѓето што моментално го водат Вардар се без компас. Како инаку би било логичното објаснување на секојдневните назначувања и отпуштања во Вардар

WTF IS HAPPENING...марко дај брат да влеземе у просториите да отвориме све од ќутек...ти ке си газда поарно ке биде... :D

овие од кои губите се 1000 пати поорганизирани и поспремни од вас и можат во секое време да ве растурат без разлика каде ќе се игра!:hump:
ХАХА во секое време ХАХА сеа ме насмеа кој тим сте вие бе во 2 лига играте појаки од нас глеате дека ситуацијата ние катасрофа нема пари во клубот нема ништо а вие се палите како цигани на водно.Глејте го тутунот таму не ви се оштети па после глејте си го клубот во 2 лига!!!

WTF IS HAPPENING...марко дај брат да влеземе у просториите да отвориме све од ќутек...ти ке си газда поарно ке биде... :D
Ja ako sum gazda samo med i mleko ke tece be:pos2::pos2:
Sala na strana, situacijata vo vardar vo momentov e katastrofalna mnogu katastrofalna. Imame sreka sto uste e pocetok na prvenstvo i uste moze da se popravat nekoi raboti:toe:

vo momentov vo vardar treba mnogu raboti da se popravat taka da poradi gomnoto kamcev jas mislam deka zatoa nikoj ne vlaga vo vardar

Momentalno sum vo kanada i osven rezultatite i natprevarite koi sto gi sledam na internet navistina nemam predstava sto se slucuva so i vo klubot (verojatno ni samite lugje vo rakovodnite strukturi nemaat idea sto da pravat).
Megjutoa daleku od toa deka mozam da bidam ramnodusen na site skoresni zbidnuvanja. Vinata lezi vo site nas... site nie bevme inicijativniot odbor za spas na klubot (nekoi formalno i so clenski, a ostanatite ideoloski) i zastanavme zad mototo "VARDAR TOA SME NIE", ... i zaslepeni od nasite iluzii go dovedovme nasiot milenik na rabot od bezdnata.
Premnogu...premnogu organizaciski previranja.Najprvin go izbrkavme braco za da srkame 9-ka vo kumanovo od motelski klub, potoa na "neroden petko" mu kroevme kapa za vo liga na sampioni megjutoa ljubovta so trifun traese kratko, za sega sekoj den da menuvame treneri pretsedateli i ostanati klubski funkcioneri, i po kogo sega da vikame "UPRAVA PEDERI"!!!??? (Mislam deka nema bide loso site ovie sapunici da im gi prodademe na SKY, veruvam deka ke im posluzat kako idealno scenario za novata sezona od Harchesteroviot "Dream Team" i deka bi platile solidna suma za edna vakva isprepletena storija).
Fudbalerite... kakvi se, takvi se, ama nasi se... fakt e deka sostavot e prosecen megjutoa na natprevarot protiv Teteks momcite pokazaa deka znaat da igraat fudbal i deka se kompetentni dostojno da gi branat boite na klubot vo predstojnata sezona...arno ama vo edna vakva bolna atmosfera so tolku mnogu peripetii i previranja nemoze da se baraat cuda, nikoj ne bi mozel da razmisluva za fudbal, ednostavno ne postojat uslovi za natprevaruvacki duh i pobednicki mentalitet!
Za kraj samo mi preostanuva da ispratam iskreni prekuokeanski zelbi za triumf vo nedela protiv Pobeda ...eve denes e golema Bogorodica pa da i se pomolime i na nea kako zastitnicka na nasiot grad za podobri denovi na nasta zaednicka gordost, naseto sveto ime Vardar!!!

da da deneska vancho balevski-zmija e otpusten od trenerskoto mesto no ostanuva vo vardar kako sovetnik
Какви совети ќе дели само не ми е јасно кога човекот е скроз за никаде. За тие што не знаат, Балевски и во деновите на неговиот најголем подем во кариерата, крадел од тезгите на пазарчето во Буњаковец (лично татко ми ми го има потврдено ова). Таков клошар не ни треба во Вардар

Од денеска повторно е вратен Марио Вујовиќ за прв тренер откако беше безразложно сменет без да го води клубот на ниту една утакмица. Ова потврдува дека луѓето што моментално го водат Вардар се без компас. Како инаку би било логичното објаснување на секојдневните назначувања и отпуштања во Вардар
Gokso дека подобро ги знаеш работите, кој ја им донесено одлуката да се смени Марио Вујовиќ а на негово место да се стави Балевски.

ХАХА во секое време ХАХА сеа ме насмеа кој тим сте вие бе во 2 лига играте појаки од нас глеате дека ситуацијата ние катасрофа нема пари во клубот нема ништо а вие се палите како цигани на водно.Глејте го тутунот таму не ви се оштети па после глејте си го клубот во 2 лига!!!

е па ако ситуацијата во клубот ви е катастрофална не туку ми прпај, туку согледај ја реалноста и признај дека клубот во овој момент ви е воопшто неспремен, нема ниту денар пари во касата (за разлика од 11 октомври кој има јак спонзор и пари), губи од кого ќе стаса, го водат тотално неспособни луѓе и можи да изгуби и од прпарими. не важи то само за вардар, то истото го велам и за ПОБЕДА, милано, па и слога.
а победата на 11 Октомври можам да ја величам колку сакам, оти ја гледав утакмицата и можам да кажам дека вардар беше ЧИСТА 0 и освен провокациите после поразот од страна на вашите "играчи", друго и не видовме, туку бидете среќни шо изгубивте само со 2 разлика, оти да искористеја 11 барем пола од шансите, немаше да биде 3:0, туку барем 5 или 6:0.

Gokso дека подобро ги знаеш работите, кој ја им донесено одлуката да се смени Марио Вујовиќ а на негово место да се стави Балевски.
Не сум баш најдобро упатен пошто деновиве не бев во Скопје, ама мислам дека Захариев има донесено таква одлука без да консултира со Сетинов. Барем според изјавите на Сетин. Двајцата и не се поднесувале многу во последно време, а враќањето на Марио се надевам дека значи останување на Сетинов во структурите на клубот и отстранување на ликови како ЗАхариев и Бучук Комета од Вардар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom