Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Пред малце ми кажаа дека Брацо му рекол на Хари ако не ја прошири лигата ке најави 10 наместени утакмици во кој Хари учествувал,понатаму и сами знаете дека лигата не се прошири! Дали на Хари му се бројат деновите ке видиме,јас сеа ништо не кажувам но очекувајте изненадување!Факт е дека позади Хари стои некој моќен,но ке падне кога тогаш!

Пред малце ми кажаа дека Брацо му рекол на Хари ако не ја прошири лигата ке најави 10 наместени утакмици во кој Хари учествувал,понатаму и сами знаете дека лигата не се прошири! Дали на Хари му се бројат деновите ке видиме,јас сеа ништо не кажувам но очекувајте изненадување!Факт е дека позади Хари стои некој моќен,но ке падне кога тогаш!
Во Управа на Вардар си ... ??? Со толку години ... ??? Браво, секоја чест ...:D!! Хари е поврзан со Платини другарче на него му се бројат деновите од Емил Божиновски наваму, па еве го си прави што сака... Гледам страници наназад си давал мислења дека сигурно ќе се проширела лигата ова она па те советувам за да не се зафркаваат со тебе прво нека ти бидат проверени информациите од проверени луѓе а не од ојлевци дојлевци... Ако ти е потврдена информацијава за Брацо и Хари секоја чест ...:) Позз

Зошо сега ја нема иконата : pos : кога највеќе треба ?!??!? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Dosta e spekulacii od kupot pa se do toa deka ke ja prosirat ligata i nisto od toa ne se ostvari taka da neka gledaat da napravat dobar tim za da mzoe ekspresno da se vratime vo prva liga

Ај доста ни е од вакви инсајдерски информации.Задњиве месеци ги имавме на тон,таквите проверени информации од кои ниту една,една не испадна точна......(n)

И ја слушнав нешто слично ко Кире али незнам колку е веродостојно ... абе неможе хари да си го игра курот со Брацо :ROFLMAO:

A Брацо Дева Марија, па нема наместено ниедна утакмица досега. Како што тој може да најде докази за некого дека местел утакмици, така и за него многу лесно може да најдат. Дај стварно престанете со вакви фуш муабети кои 1 % не држат вода.
Овој Влатче језда го сметав за прост, како и секој друг фудбалер, ама тој ептен да ти бил. Он отишол со причина во Работнички за да се врати таму каде што припаѓа!? Оф, море мајко. Абе трескање од земја сите, од прв до последен за да не им падне на памет повеќе да се заебаваат со луѓето. Ни двегодишни деца веќе не им веруваат на измислиците.

Here we go again...
Kire Inter ми го разубавуваш денов кога ќе уклучам Кајгана со твоиве задкулисни - масонско - темпларско - инсајдерски информации !!!

Зошто само мене ме напаѓате кога тие информации кои ги кажувам не се од мене туку од добри извори,сите сме едно и сите сакаме силен Вардар! Знам дека со мојата сигурна информација за проширувањето го навлеков вашиот гнев али имајте малце милост(и мене ме излажаа не само вас,само знам дека Хари заеба работа),бидете трпеливи па ке видиме кој бил во право! Немам намера да се карам со никого,уште еднаш ке кажам ако не ви се допаѓаат моите постови не морате да ги читате,ја сум Комита а не ваш непријател!

Зошто само мене ме напаѓате кога тие информации кои ги кажувам не се од мене туку од добри извори,сите сме едно и сите сакаме силен Вардар! Знам дека со мојата сигурна информација за проширувањето го навлеков вашиот гнев али имајте малце милост(и мене ме излажаа не само вас,само знам дека Хари заеба работа),бидете трпеливи па ке видиме кој бил во право! Немам намера да се карам со никого,уште еднаш ке кажам ако не ви се допаѓаат моите постови не морате да ги читате,ја сум Комита а не ваш непријател!
Јас му давам подршка на Кире :D
Нема ништо лошо во тоа што секој си дава свои известувања. Подобро би било некој да шпекулира нешто, отколку да бдееме ко мисири пошто и онака никој не не информира за ситуацијата во клубот. Сега што излегоа како невистина шпекулациите, тоа не е он крив :D
На крај краева на иста страна сме и сите му мислиме добро на Вардар :)

Јас му давам подршка на Кире :D
Нема ништо лошо во тоа што секој си дава свои известувања. Подобро би било некој да шпекулира нешто, отколку да бдееме ко мисири пошто и онака никој не не информира за ситуацијата во клубот. Сега што излегоа како невистина шпекулациите, тоа не е он крив :D
На крај краева на иста страна сме и сите му мислиме добро на Вардар :)
Фала ти што ме разбираш,само последната твоја реченица нека ја сфатат друго не барам!

Podrska za kire :D
Ostavete go deteto ne bese samo toj sto zboruvase za prosirvanje na ligata i kraj krave sto se bunite koga polovinata saksvte so krenati glavi da igrate vtora liga sega koga dojde jajceto na gazot kire vie krvi
prethodno isto i jas sekade pisuvav deka 100% kese prosiri ligata isto taka inforamcii do prva raka od nasiot klub i toa resno za vreme na finaleto do kupot bilo no za zal hari majmunot site gi zaeba so engovito upraven odbor toj majmunot kolku sto ne mrazi nas i vas nikogo drug ne mrazi i toa e celta rabota za inaet deka negoviot klub go jade strapot pa sega da stradame i nei odnsono imase veteno deka ke ja prosiri ligata pa nikoj ne probuvase da izbori plasman pogore za da se sapime i nie i vie podobor ni bese da mestime utakmici Taka da nadezta posledna umira i se ustre ima vrem do pocetokot na prvenstvoto se e mozno i se uste se nadevam deka pod protosok bilo kakov ke ja smenat odlukata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom