Clint Eastwood
I'm watching you!
- Член од
- 13 декември 2009
- Мислења
- 622
- Поени од реакции
- 211
@Kire Milan,ne se nerviraj bratce,teraj si go muabetot i ako imas bilo kakva informacija za dogodina od tipot dali vardar ke ide na gostuvanje so drita,korab,rinija,vlazrimi,rufeja!!!???,so dvospraten germanski avtobus so klima pisi da znaeme na vreme ,ako moze da se butneme so igracite u toj avtobus,oti tamu ke bide zesko!Епа мене така ми кажаа бе друже,што е до мене сите нека идат у курац више! Не мораш веќе да им веруваш на моите мислења,никој не те тера ни да ги читаш!
p.s. od sigurni izvori znam deka do pola tereni vo 2 liga ima asfalten pat,za drugata polovina uste nemam informacija,ali kako i da e,ne gi frlajte letovo starite patiki...ke se najdat...

--- надополнето: Jun 9, 2011 1:31 AM ---
taka e capiten...nisko nivo!Ако не друго, форумов барем е идеална можност за тие што немаат можност на друго место да ги лечат своите фрустрации и да го презентираат своето домашно воспитување.
Безизмерно сум благодарен што имам можност да дискутирам со толку интелигентна личност како тебе, што ме просветлуваш и ми делиш вакви фудбалски лекции.
Слободно живеј си во минатото и уживај си во градското дерби (следнава сезона за жал не) меѓу Вардар и Работнички. Најди ги Романтичари, Легија5 или било кои во црвено-бел дрес и интерактирај го со нив твоето ривалство кое што го чувствуваш кон нивниот клуб.
И не ми реплицирај повеќе, немам намера да комуницирам на толку ниско ниво.
jas sum isfrustriran
nemam domasno vospitanie
"intelegenten" sum
"prosvetitel" sum
ziveam vo minatoto vo koe na mecevite vardar-rabotnicki imalo po 15,20 000 publika
imam omraza kon fk rabotnicki,i cel mec mozam da pejam anti rabotnicki pesni,i da dokazuvam kako vardar e klubot za kogo navivaat "nevidlivite"skopjani sto polnat po minimum 1 tribina na domasen mec
i sakam da ti repliciram,zatoa sto moram nekade da go lecam mojov kompleks!
i neznam sto ke pravam sega vo 2 liga koga i tamu nema da mozam da gledam gradsko derbi so shkupi jugomagnat!