Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Високи преставници на власта најавуваат бомба(во позитивна смисла) во ФК Вардар.Наводно се контактирани сите квалитетни играчи кои се повратници од странство,да почекаат со потписите за било кој клуб.Се ќе било познато наредната недела.
Ова е од нашата страна на facebook објавено е денес.

Високи преставници на власта најавуваат бомба(во позитивна смисла) во ФК Вардар.Наводно се контактирани сите квалитетни играчи кои се повратници од странство,да почекаат со потписите за било кој клуб.Се ќе било познато наредната недела.
Ова е од нашата страна на facebook објавено е денес.
Истово и во Мак.спорт денес беше објавено, баш ме интересира што е сега ова.

abe sve nesto se najavuva sve ekskluzivno bombasticno ama samo na hartija ova a realizacija nema od kazanoto

Бога ми на Вардар ќе му требаат,неколку БОМБИ ама баш бомби за да се врати на препознатливите патеки.

Дај боже да се случат.
--- надополнето: Jun 11, 2011 11:30 AM ---
Е а може да појасните кои се тие сите квалитетни играчи во странство кои се контактирани ?

Се ќе било познато наредната недела !!!

Ова е моментот.....:sleep:

Од мене само ке кажам дека се преговара со Џоко Хаџиевски да дојде,ке видиме што ке биде наредниов период!

Никој не те тера да ми веруваш,ја само дознав дека има преговори со него а дали ке излезе нешто ке видиме следните денови!

Не е финтата дали јас треба или не треба да ти верувам, само у прошли месец дена само пласираш невистини и шпекулации овде.
Не дека сакам да се карам и расправам со тебе, ама додека нешто бар од тоа што ти го дознаваш од "сигурни" извори не се оствари не не дави со чаршиски муабети овде.

Не е финтата дали јас треба или не треба да ти верувам, само у прошли месец дена само пласираш невистини и шпекулации овде.
Не дека сакам да се карам и расправам со тебе, ама додека нешто бар од тоа што ти го дознаваш од "сигурни" извори не се оствари не не дави со чаршиски муабети овде.
Абе друже јас тука за да пишам не барам од никого дозвола тоа нека ти биде јасно,секој си има свое право на мислење така и јас! Точно е дека прошлата информација не искочи како што пишав али не значи дека и понатаму ке биде така,мое е тука да пишам а ваше е дали ке ги читате и ке им верувате на моите мислења!

Абе друже јас тука за да пишам не барам од никого дозвола тоа нека ти биде јасно,секој си има свое право на мислење така и јас! Точно е дека прошлата информација не искочи како што пишав али не значи дека и понатаму ке биде така,мое е тука да пишам а ваше е дали ке ги читате и ке им верувате на моите мислења!

Legendo pisuvaj si, valjda tie info ne si gi izmisluvas sam, bolje neka se spodeli nesto pa sto bide bide , nemora lugjevo da si svatat zdravo za gotovo, ne e korektno od nivna strana taka da zborat, i produzi si ponatamu so informaciite sto gi dobivas

Legendo pisuvaj si, valjda tie info ne si gi izmisluvas sam, bolje neka se spodeli nesto pa sto bide bide , nemora lugjevo da si svatat zdravo za gotovo, ne e korektno od nivna strana taka da zborat, i produzi si ponatamu so informaciite sto gi dobivas
Само луд човек би требало да помисли дека сам ги измислувам информаците,тука сме сите за Вардар и секој кој има некаква информација слободно нека пише! Тоа што не се прошири лигата го направија луѓе кои сакаа да му наштетат на Вардар,само ке кажам дека над 15 клуба искочија во пресрет на Вардар за проширување на лигата али некој коа е толку моќен ништо не му можеш!

џабе и да ја проширea, пак ќе испаднеше следната година... :)

Зашто би ти верувале ?

Па во глобала дава добри информации. И кога ќе дадеше информација пример во вторник ќе се прошири лигата, на крајот испаѓаше дека навистина во вторник се собрале во ФФМ да имаат состанок, но немаше проширување. Така е и сега, да видиме што ќе испадне до наредна недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom