@@@@@@
MAKEDONEC
- Член од
- 15 мај 2008
- Мислења
- 539
- Поени од реакции
- 33
Некој доказ дека е наместен натпреварот!? Тоа што си од Прилеп (градот на местењето) не мора да значи и дека ја кажуваш вистината... Лесно е да кажеш дека е наместен, а многу потешко да докажеш. И јас можам да кажам дека на полувреме некој анонимен човек близок до Пелистер нудел пари за да изгуби Вардар, па сакаш ти верувај, сакаш не... 90% од форумов знаевте дека Вардар ќе го освои купот, дека ги купил сите натпревари од купот, сега знаете дека со Пелистер е купена, што е следно се прашувам, можеби и трети ќе завршиме на крај од сезона...
Da ne bidime smesni, za da se namesti natprevar treba soglasnost od 2 ekipi.Vo eden takov slucaj se najde i Vardar protiv Pobeda.Znaci i pokraj kaznata od Lozana, da tvrdis deka samo "Прилеп (градот на местењето) " e mnooogu smesno!
--- надополнето ---
Абе мисир еден, ти ли најде да кажуваш за поткупување!? Хари и Ацуле ви ја однесоа Победа до пропаст, па не гледам дека им фали влакно на главата во родниот град. Што е најстрашно, си основаа нов клуб како ништо да не било. Кај сте да реагирате!?
Послаб тим сме имале од Пелистер!? Не знам од кај го заклучи ова искрено! Точно е дека сме слаби, ама барем нив не е проблем оваа сезона да ги добиеме.
П.С. Брацо не знам што барал во Битола. Тоа ти кажуваш! Го виде со свои очи или пак некои рекла-казала муабети пренесуваш. Можда бил во шопинг да земе некоја роба на екстра снижување. Сега и во Битола има трговски, не е како во почетокот на 90-тите кога мораа да доаѓаат на шопинг во Скопје![]()
Ispusteni se skoro site fudbalski brendovi vo drzavava i na nikoj ne mu fali nisto, a ne samo na acule i hari!