- Член од
- 8 декември 2008
- Мислења
- 643
- Поени од реакции
- 41
Фала ти боже, вечер дополнително славје на кале!!!!!!!!!!!!!!! Гелзенкирхен-Скопје о оооо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да разбрав за тоа наводно им понудил 100.000 илјади евра и дека наредна сезона ке им ги пушти на пАлистер сите утакмици у купот:pos2:da ve prasam nesto dali se raduvate na kupena pobeda na vardar????i sto sakate poveke da igraat fudbalerite od srce makar da se 3ta liga ili da igraat mesteni utakmici i se 1 liga iskren odgovor sakam????
btw:ako e nekoj poubaten braco bese vo vtornikot bitola i ja kupi utakmicata kazano e uste od vtornikot od igrac na pelister
ne e nikakva provokacija ne me svakajte pogresno ali ako ima nekoj poupaten moze da go potvrdi toa pozz
Па што не го напиша ова во вторникот ако знаеше, или, како по обичај, после војна сите се генерали. Убаво пиша Долрокс , се прогнозери и големи познавачи на фудбалот има на форумов, а едно информација не се покажа како точна.da ve prasam nesto dali se raduvate na kupena pobeda na vardar????i sto sakate poveke da igraat fudbalerite od srce makar da se 3ta liga ili da igraat mesteni utakmici i se 1 liga iskren odgovor sakam????
btw:ako e nekoj poubaten braco bese vo vtornikot bitola i ja kupi utakmicata kazano e uste od vtornikot od igrac na pelister
ne e nikakva provokacija ne me svakajte pogresno ali ako ima nekoj poupaten moze da go potvrdi toa pozz