Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
can't.talk.damn'.smoke.bombs.

за навивањето-можевме каде каде подобро ама нема да биде посакуваното се додека се делат одредени момци од толпата.
немаше нешо многу шанси ама 10 минути поред крај убао ги издриблаа у нивен шеснаестерец и го пашнаа. можеше боље.ме боли глаa!

Само што се враќам од стадион и можам да кажам дека беше одлично навивањето,особено од кога влегоа Чкембари,тогаш имаше првокациски песни од двете страни,но се помина добро и без инциденти.. и да не заборавам нека ни е честито победата.. Вардар:vozbud::vozbud:

Леле 2 полувреме беше закон:vozbud:,цело време се пееше и плус со димните стана лудило,чкембарите не се слушнаа затоа што ги натепавме тотално:toe:.Иначе saber rider нема врска дека голот беше пацерски,мајсторски беше затоа што го смота 2 пати и шутна во стил на Роналдињо ко со Челзи:toe:.Уште еднаш честитки до сите и на крај заедно со фудбалерите ја славевме победата

Солидно навивање од Комити, поготово второ полувреме со димовите. Кореото ви беше дознаено ден унапред, али среќа по вас дека Чкембари се малоумни па не знаат да напраат контра парола подобра од онаа денес. Искрено не ми се свиѓаше кореото, мешање на најлон и платно едноставно не треба да се практикува.
Не знам само Сајбер кај ги преброја тие 800 души кога преку сила имаше дупло помалце.
Чкембари не ги гибам, нема што да се збори за нив. Едноставно број 1:tv:

Честитки за победата на Вардар, солидно попладне денес во Скопје.

Едвај се спасив од пиротехниката ќе загинев за малко.:pos:

Честито победа !!! Кој го даде голот ??? :smir:

Солидно навивање од Комити, поготово второ полувреме со димовите. Кореото ви беше дознаено ден унапред, али среќа по вас дека Чкембари се малоумни па не знаат да напраат контра парола подобра од онаа денес. Искрено не ми се свиѓаше кореото, мешање на најлон и платно едноставно не треба да се практикува.
Не знам само Сајбер кај ги преброја тие 800 души кога преку сила имаше дупло помалце.

Имаше бе брат 800 :) Ако броиме од почетното позиционирање и ако ги броиме сите групои кои беа за жал раштркани секаде. За второ полувреме па ептен се испораштркавме али се на се солидно :)
За жал немаше способен воџа кој ќе не води сите, туку владееше поделбата...:)

Честито победа !!! Кој го даде голот ??? :smir:

Симеон Христов:smir:

Леле 2 полувреме беше закон:vozbud:,цело време се пееше и плус со димните стана лудило,чкембарите не се слушнаа затоа што ги натепавме тотално:toe:.Иначе saber rider нема врска дека голот беше пацерски,мајсторски беше затоа што го смота 2 пати и шутна во стил на Роналдињо ко со Челзи:toe:.Уште еднаш честитки до сите и на крај заедно со фудбалерите ја славевме победата

Абе беше мајсторија ама многу ми беше смешен. Одеше наназад, наназад, и кога му ја запллеска со шпиц :pos:

Eejjj kaj be duplo pomalce od 800 ne zbori bez veze so rabotnicki imase negde 500 a sea imase skoro duplo poise taka da ne si u pravo inace navivanjeto ne bese bas konstantno toa e krivica na vodzite koi se izgubij totalno vo prvo poluvreme

Не можеш да ме убедиш дека бевте 800. Не ми е мерак да пребројувам некого, поготово не вас али ќе ги видиш сликите па ќе праиме муабет после. 500 максимум, тоа не е лоша бројка ;)

Фемилијанец друже близу е Кисела Вода, имаш болница за лечење од хероин, запали кола пријави се за твое добро.
Или фати точки ставај на сликите за да изброиш колку има.
Јас сум сигурен дека имаше над 800 што беа во нашата коцка што стоеа и навиваа!слабото навивање во еден период се должеше на расправиите со полицијата.
Нека ПАТАТ ги скинавме денес.

Марче смири живци:back:

Честитки за победата...:helou:

Не можеш да ме убедиш дека бевте 800. Не ми е мерак да пребројувам некого, поготово не вас али ќе ги видиш сликите па ќе праиме муабет после. 500 максимум, тоа не е лоша бројка ;)
Имаше повеќе од 500,само многу бевме разделени.А многу ме изнервираа тие што си седеа горе,што не сакаа да се спуштат :tapp:

Брат гарантирам со глава дека бевме над 800.

Фемилијанец друже близу е Кисела Вода, имаш болница за лечење од хероин, запали кола пријави се за твое добро.
Или фати точки ставај на сликите за да изброиш колку има.
Јас сум сигурен дека имаше над 800 што беа во нашата коцка што стоеа и навиваа!слабото навивање во еден период се должеше на расправиите со полицијата.
Нека ПАТАТ ги скинавме денес.

Од кај хероин бе? Стрејт еџ сум ја :)
Ја реков дека нема да ве пребројувам, али ако ептен сакате тоа и ќе го добиете.

Deneska bev na stadion i ne se vooduseviv od navivanjeto na komiti. Iskreno ocekuvav mnogu poveke. Prvo i brojkata,ako so rabotnicki bea okolu 500 sega bea preku sila 700 luge, sto ako zemes predvid ubavoto vreme i dovaganjeto na bitolcani e stvarno mala brojka. Jas ocekuvav minimum 1000 luge. Drugo niedna pesna ne se cu dobro, osven onoj del (edinstven koj bese dobar) posle koreografijata, i toa pesnata lekcija po navivanje. Duri ni koga Vardar dade gol ne mozevte da se konsolidirate i da viknete nekoja pesna da grmne. Mnogu bevte podeleni po grupi i golem del od grupite sami se pocnuvaa pesna, na nekoj pesni ne pea itn. Koga ne odese so nekoja pesna se cini najdobro e da ja viknevte I da mi ja ponudat, edinstveno taa pesna ke ecese so vakvo slabo navivanje i mozebo ke podignese atmosvera. Sreka sto ckembari se daleku od navivaci, inaci ako ti dojde nekoja oraganizirana gostinska ekipa ke te posramoti so vakvo navivanje (za zal vo Makedonija mnogu malku ima takvi, Family aerodrom se takvi ali oni se vo kosarka).

Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom