Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што се однесува до навивањто ... па искрено кажано немам право да јадам г.... меѓутоа сум присуствувал на делеку побучни изданија на нашата навивачка група. Еве ќе ви кажам дека од централната ложа многу погласно се слушаа оние стотина Чкембари одошто ние, иако бевме далеку побројни! Меѓутоа нема цврста рака да ги стегне редовите, мегафонот не е доволен, ако треба ќе се делат и шамари како што тоа го правеше "стариот" добар Жаре!
:pos2:
во времето на бошко луди цела трибина пееше:smir:

Луѓе неможев да присуствувам имав хитна работа у Србија и неможев да дојдам:nerv::nerv::nerv:Мило ми е на победата на ВАРДАР и очекувам слики:helou:

Epa togas ne treba da mu prerecete nisto na Klint Istvud koa zborese za Komiti denes i Komiti nekogas, sega se se LIGUSHI!!!

sepak mislam deka denes barem sto se odnesuva na ovaa sezona komiti go dostignaa vrvot barem sto se odnesuva na brojkata sto i ne bese za potcenuvanje spored mene imase da ne preteram ama 1000 luge zboram samo komiti.a inace za igrata i ne moze premnogu da se ocekuva sepak e ova preku nok skrpen tim koj ako se zadrzi i so odredeni zasiluvanja za dogodina moze da se ocekuva mnogu poveke

Утакмицата беше просечна, со поголем посед на топката за Вардар.Немаше многу шанси освен неколку непрецизни шутеви(повеќето за Вардар) и шпицурлајката на Христов. По моја проценка вкупно имаше околу 3000 публика,а за комити одприлика беа околу 700-800(и јас го приметив двоењето и неорганизираноста во навивањето) иако во 2-ро полувреме со лекцијата за навивање грмеше:pos:

Во секој случај 1-0 и значајни 3 бода на конто.

ПС- пАлистер извини.

100 пати викнав да се симнат(јес да сум помлад член не можам да им наредувам) али барем тие помалите шо се нека се симнеа бе...ми изиграваат мангупи демек кој си ти да ми каеш, требаше 2-3 од воџиве да им се качеа горе па да го јадеа па да видеа после како ќе рикаат цела утакмица:salut:
Тоа уствари ме нервира на дерби утакмиците.Тогаш навивањето најчесто е најтапа.Најмногу луѓе се собираа,ама од нив пола само за да бидат видени и да можат да се фалат после е кај сум бил ја.Дерби навивачи,една песна не знаат,идат да се фалат ако се деси нешто демек ја се тепав со чекмбари...........Шминкери...:tapp:

Најсмешно беше на крај коа си идевме покрај кеј едно девојче кое се возеше со ролерки падна и сите се изнасмеавме:pos2:,девојчето се засрами нормлано и си продожи понатаму:toe:,иначе стварно чкембари се ништо за нас:toe:,чим само 100 души дојдоа се глеа дека се катасторфа.

Најсмешно беше на крај коа си идевме покрај кеј едно девојче кое се возеше со ролерки падна и сите се изнасмеавме:pos2:,девојчето се засрами нормлано и си продожи понатаму:toe:,иначе стварно чкембари се ништо за нас:toe:,чим само 100 души дојдоа се глеа дека се катасторфа.

Сепак не би јадел бурек за инат поради тоа што сум за Вардар али мислам дека беа ограничени.Само толку можеа да отидат.
Иначе и мене ми е криво што не отидов али важно важни 3 бода освоија.

Сепак не би јадел бурек за инат поради тоа што сум за Вардар али мислам дека беа ограничени.Само толку можеа да отидат.
Иначе и мене ми е криво што не отидов али важно важни 3 бода освоија.

На што биле ограничени!?

Upravata im pusti tolku busa taka da preku 150 nemozea da dojdat

Ебати навивачите што чекаат се од управата... Па карта повратна за воз е 200-250 денари, постојат автобуси и уште мал милион други работи за превоз, доколку се сака клубот овие пари не би требало да бидат никаков проблем :smir:

So voz da idat malku tesko ali sami da si platat neznam bas

Демек да можеа ке дошле повеќе:pos2:,али ај барем дојдоа 100 души не се толку за потценување:toe:,ние во Битола не идеме под 5 автобуса тоа е факт:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom