- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
моментално имаме најдобра одбрана во лигава
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден од најдобрите леви бекови што играле во нашава лига, според мене ова е најдобриот странец, а и најголемото засилување за Вардар, едноставно човекот е звер!!! Одлично играше во МЃП, одлично изигра на неодамна завршениот Африкански Куп, па се надевам дека ќе продолжи со одличните игри и во ВАРДАР![]()
Ејјј да дојдеа сите овие барем малку порано.......За во Европа треба да стигнеме 15 бода заостаток.
И јас на тоа се надевамМоже некој клуб нема да добие лиценца за настап во Европа
Опстанокот е приоритет, се друго ќе биде еден голем плус![]()
Може некој клуб нема да добие лиценца за настап во Европа
Опстанокот е приоритет, се друго ќе биде еден голем плус![]()
Ne mi se veruva nekoj klub da ne dobie licenca posebno koa stanuva zbor za Vardar i sega Nikolovski kako glaven covek, plus toa da se zeme faktot deka Minco e povzrzan so Hari(znaeme za skandalot za otkazot na Dzidzi) taka da ocekuvam bar solidna sezona za Vardar i plasiranje vo prvata polovina na tabelata
Благоја и да е лопов нема што да украде од Вардар така да само може нешто добро да направи во Вардар . Работата е во тоа што човеков прави пари но никаква штета нема клубот , таква си има шема разработено да има и доволно за него и доволно за клуботБрацо vs Орце, Велија и Николовски
Лопови vs Лопови
Големо Зло vs Уште поголемо зло
...
Реалноста е дека случувањата во Вардар ќе мрднат од мртва точка, но искрен да бидам, овие тројца не ги сметам за ништо друго освен за лопови кои никогаш не се заситуваат од пари...
Благоја и да е лопов нема што да украде од Вардар така да само може нешто добро да направи во Вардар . Работата е во тоа што човеков прави пари но никаква штета нема клубот , таква си има шема разработено да има и доволно за него и доволно за клубот![]()
А кој рече дека го земал Вардарјеееееее............... вардар застана на ноза!!!!!!!!!!!!!!!! до кога????????
дур на лоповиве на кои шо до некни им каравте се по список не им текни да за нивни лични интереси решат да ја бојкотираат федерацијата и не изиграат уште еден натпревар... после шо???
каде ќе се пикате после??? мислите дека николоски го зема вардар од љубов???
па тој сака да ја продолжи работата од претходната полусезона и да продожи со притисоците врз хари... а по некој месец..оппп вардар во општинска лига...
тогаш да видам дали ќе се радувате или ќе пискате...
![]()