Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Еден од најдобрите леви бекови што играле во нашава лига, според мене ова е најдобриот странец, а и најголемото засилување за Вардар, едноставно човекот е звер!!! Одлично играше во МЃП, одлично изигра на неодамна завршениот Африкански Куп, па се надевам дека ќе продолжи со одличните игри и во ВАРДАР :)

Дефинитивно најдобриот странец што играл во Македонија :) Каква одбрана имаме со него, Карчев, Најдоски, Милевски :vozbud: Симов на голот, е малце да се среди срединава со доаѓањето на Демири на пример, и готово е :) Ќе славиме титула :pos:

Ејјј да дојдеа сите овие барем малку порано.......За во Европа треба да стигнеме 15 бода заостаток.

Ејјј да дојдеа сите овие барем малку порано.......За во Европа треба да стигнеме 15 бода заостаток.

Може некој клуб нема да добие лиценца за настап во Европа :pos:

Опстанокот е приоритет, се друго ќе биде еден голем плус :)

Ova sto se desava so Vardar e super i nekako posle site spekulacii go prifakam rezervirano se dodeka ne pocne da funkcionira se kako sto treba, no ima edna mala ili da recam sitna spekulacija koja malce mi gi zamuti site slucuvanja so FK Vardar a toa e deka NIkolovski podmitil nekoj od povlijtelnite lugje vo Komiti i sto bea nositeli na kolektivnite clenovi a nekoj ne dobia nisto pa se suska podelenosta na tie sto dobile i tie sto ne dobile pari od NIkolovski i navodno ke se bojkotiralo sobranieto. Nekam da veruvam na ovie spekulacii posle site ovie dobri vesti ali ke ostavam sepak vremeto da pokaze

Брацо vs Орце, Велија и Николовски

Лопови vs Лопови

Големо Зло vs Уште поголемо зло

...

Реалноста е дека случувањата во Вардар ќе мрднат од мртва точка, но искрен да бидам, овие тројца не ги сметам за ништо друго освен за лопови кои никогаш не се заситуваат од пари...

Може некој клуб нема да добие лиценца за настап во Европа :pos:

Опстанокот е приоритет, се друго ќе биде еден голем плус :)

Ne mi se veruva nekoj klub da ne dobie licenca posebno koa stanuva zbor za Vardar i sega Nikolovski kako glaven covek, plus toa da se zeme faktot deka Minco e povzrzan so Hari(znaeme za skandalot za otkazot na Dzidzi) taka da ocekuvam bar solidna sezona za Vardar i plasiranje vo prvata polovina na tabelata

Ne mi se veruva nekoj klub da ne dobie licenca posebno koa stanuva zbor za Vardar i sega Nikolovski kako glaven covek, plus toa da se zeme faktot deka Minco e povzrzan so Hari(znaeme za skandalot za otkazot na Dzidzi) taka da ocekuvam bar solidna sezona za Vardar i plasiranje vo prvata polovina na tabelata

Лани ние не добивме лиценца, искрено не ни очекувам дека ќе стигнеме до првите 3 места, а доколку се пласираме сигурно ќе најдат некој "проблем", од луѓе кои ја водат федерацијава со едвај завршено 4одд не ни може повеќе да се очекува...

Како што кажав, приоритет треба да биде опстанокот, да се стигнат Тетекс, Победа и Силекс, се друго треба да ни биде во втор план :)

И Дуле од Ѓорче дојде кај вас ?
п.с Свака част за ангажманот на Амбрует!

Брацо vs Орце, Велија и Николовски

Лопови vs Лопови

Големо Зло vs Уште поголемо зло

...

Реалноста е дека случувањата во Вардар ќе мрднат од мртва точка, но искрен да бидам, овие тројца не ги сметам за ништо друго освен за лопови кои никогаш не се заситуваат од пари...
Благоја и да е лопов нема што да украде од Вардар така да само може нешто добро да направи во Вардар . Работата е во тоа што човеков прави пари но никаква штета нема клубот , таква си има шема разработено да има и доволно за него и доволно за клубот:toe:

јеееееее............... вардар застана на ноза!!!!!!!!!!!!!!!! до кога????????
дур на лоповиве на кои шо до некни им каравте се по список не им текни да за нивни лични интереси решат да ја бојкотираат федерацијата и не изиграат уште еден натпревар... после шо???
каде ќе се пикате после??? мислите дека николоски го зема вардар од љубов???
па тој сака да ја продолжи работата од претходната полусезона и да продожи со притисоците врз хари... а по некој месец..оппп вардар во општинска лига...
тогаш да видам дали ќе се радувате или ќе пискате...
:vozbud:

Благоја и да е лопов нема што да украде од Вардар така да само може нешто добро да направи во Вардар . Работата е во тоа што човеков прави пари но никаква штета нема клубот , таква си има шема разработено да има и доволно за него и доволно за клубот:toe:

Повеќе ме плаши неговата комбинација со Велија и Орце... :)

јеееееее............... вардар застана на ноза!!!!!!!!!!!!!!!! до кога????????
дур на лоповиве на кои шо до некни им каравте се по список не им текни да за нивни лични интереси решат да ја бојкотираат федерацијата и не изиграат уште еден натпревар... после шо???
каде ќе се пикате после??? мислите дека николоски го зема вардар од љубов???
па тој сака да ја продолжи работата од претходната полусезона и да продожи со притисоците врз хари... а по некој месец..оппп вардар во општинска лига...
тогаш да видам дали ќе се радувате или ќе пискате...
:vozbud:
А кој рече дека го земал Вардар :toe::) Сега за сега е само во улогфа на спонзор до крај на сеозната:pipi:
Вардар не е било кој клуб. И сите натпревари да не ги одиграме нема никогаш да не префрлат во општинска лига. Вардар е ова бе бот:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom