Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Vardar nemoze da kupuva igraci od strana dur ne gi podmori dolgovite. Info od vnatre.. taka da, daleku sme od Felipe a uste pomalku od Gjorgiev. 90%, ne se ni 9% za zal

Па ако неможе да се купува играчи, зашто и како Жунињо заврши у Вардар? Не веруам да не е потпишан пошо глеам денеска имаше објавено дрес со негово име испринтано, 6-ка ќе носи.

И мене муабетов со Фелипе а посебно со Ѓорѓев ми е "у светот на бајките" ...

Па ако неможе да се купува играчи, зашто и како Жунињо заврши у Вардар? Не веруам да не е потпишан пошо глеам денеска имаше објавено дрес со негово име испринтано, 6-ка ќе носи.

Кога Копчар праи бизнис,е бизнис ....

Gresno se izraziv: Moze da kupuvaat samo od mak-prvenstvo dur ne podmirat dolgovi.
-Ponudeno na upravata im bese spic od stranstvo, na koe sleduvase vakov odgovor..

• Ми се допаѓа
Reactions: Hoy
Добро по исплаќањето на тие мајските плати (нели пред некоја недела ја одмрзнаа сметката) имаа некои нови исплаќања или толку беше? Имаат уште 10 дена рок да ги подмират долговите но некако како минува времето се потешко делува дека ќе успеат да ги исплатат долговите, премногу имаат.

Огромна сума е 1,200,000 еур не знам како дозволија да дојде до ова.

Vo momentov ima edna zadaca, a taa e da se podmiri dolgot do 31, vo sprotivno ke bide se dzabe. Neka se sredi rabotata, pa imame rok do 11feb da doneseme nekoe novo ime.

Sergej, ti si na poteg!

Vo momentov ima edna zadaca, a taa e da se podmiri dolgot do 31, vo sprotivno ke bide se dzabe. Neka se sredi rabotata, pa imame rok do 11feb da doneseme nekoe novo ime.

Sergej, ti si na poteg!
Ako se sredi toa do 31 ili denovive odma pristigaa filipe i Gjorgjev a posho gi pratija na pripreme ne veruvam deka nema da sreda so dolgot

Е сега Вардар да беше финансиски стабилен и на прес да ги презенираат со шалчиња и дресови Тричковски, Спировски, Фелипе, Ѓорѓев и Мојсов и плус некој екстра странец... ех, соништа!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Со оглед на ситуацијата во и околу клубот, не се надевам на добра разврска на настаните.
Очигледно е дека сите во клубот чекаат на Самс, а он најверојатно чека нешто друго, не би сакал да нагаѓам што, иако постојат многу тези кои се доста реални.
Се засилуваат сите, ние направивме чистка на странци од тимот со просечни игри, па логично беше да донесеме подобри, но ние одма странец со првлижно ист квалитет како и претходните но на позиција која ни треба.
Факт е, времето работи против нас, многу малку време, а многу дупки за потполнување во тимот..
Тоа не е начин на кој треба да работи еден тим, непрофесионално, неорганизирано,неплански или со еден збор многу аматерски.
Во ракометот барем знаеме што правиме, погодивме играчи, со тренер и слично во фудбалот косата да ти се крене нагоре од аматеризам и лоши одлуки.
Пазете имаме директори со додадени називи кои ги немаа нигде на спортска мапа, да дадаат едно интервју, за тоа што се случува, на што да се надева спортската јавност, и фан базата на Вардар.
Со оглед на тоа дека Вардар должи пари и има тотално неизвесна иднина(што ќе се случува со клубот, долгови, забрани од Уефа итн) и тоа секој го знае, тешко дека некој квалитетен играч ќе дојде во Вардар, тоа е реалноста, а ние може до утре да зборуваме и да си правиме фантазии.

Од Битанг ни трага ни глас, им бегаат играчи како Исени, Бериша, Антовски, а преговарале со Фелипе и Ѓорѓев.. Too good to be true, а друга работа е што кога и да се најавувале вака бомбастично некои трансфери, било тоа на фејсбук на фан-пејџовите или тука на форумов, никад не испаѓало вистина :)

Да се реши проблемот со долговите па и нека донесат 2/3 Бразилци од Блашко или кој и да е веќе..

Од Битанг ни трага ни глас, им бегаат играчи како Исени, Бериша, Антовски, а преговарале со Фелипе и Ѓорѓев.. Too good to be true, а друга работа е што кога и да се најавувале вака бомбастично некои трансфери, било тоа на фејсбук на фан-пејџовите или тука на форумов, никад не испаѓало вистина :)
90% е завршена работата. Само да се договорат за платата и да не го побара клуб од странство до крај на преодниот рок. :icon_lol:

Кој ви е тој Блашко? Стварно не го знам, а гледам го спомнувате. И од каде тоа дека баш тој ги носи бразилците.

Кој ви е тој Блашко? Стварно не го знам, а гледам го спомнувате. И од каде тоа дека баш тој ги носи бразилците.

Menadzer, negov e Lira a bese i Heranc. Negov e i Juninjo. Ima kolona na brazilci od treti ligi sto gi nosi tuka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom