Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Се враќаат и Тигран, Хоф, Мијуш, Дамир, додека Стефан и Бобан се мислеле уште. На Тричко му оставиле бланко чек, а пошто мексиканецот Ромеро не пиел веќе се враќа назад.
Така да со Хуан и Никола и со постоечките Новак, Брда, Гача итн... нека се пази Шкенди, а богами и Европа.

Екипа, спортмедиа, гол и сите останати слободно превземете... гарантирам лајкови и шерови [emoji6]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Bratce i ti sea pretera. Neka dojdat 3 od ovie dosta e. Kojasevic potpisa za Radnicki Nis

Самсоненко ги прифатил условите на Фелипе.
И само да му реплицирам на пријателот од пред некој ден, ја споделувам тоа што сум го разбрал, на луѓе кои го сакаат Вардар, а ако сакав да бидам битен ќе си отворев портал или весник.

Зашо го нема Попзлатанов на тест дуеливе, повреден е или и он си заминал? Знае некој дали е воопшто во Турција?

Зашо го нема Попзлатанов на тест дуеливе, повреден е или и он си заминал? Знае некој дали е воопшто во Турција?
C65F582F299BD5868405FC51AA5ACB6971DD27BB

Ima golemi najavi deka utre ke go platat dolgot...

Ako znae nekoj nesto poveke neka se obrati.

• Ми се допаѓа
Reactions: Hoy
Кај нас се играчишта, ама трансфер можат да направат само кај Борат во Казахстан.
f832b35f3706268299f8c38ce7e53b3a.jpg

Гачевски
Брдаровски, Новак, Манев, Жуниор Најдовски, Мицевски Попзлатанов,Фелипе
Лира

Е сега, ако на овие ги додадеме Битанг и Ѓорѓев кои можеби ќе бидат дел од Вардар, како и постоечките Тошевски, Цветановски, Тодороски, Попов, ќе имаме каков таков конкурентен тим за задржување на втора позиција.
Првата е реално недостижна, ние и да ги победиме, другите нема да можат да ги победат.

П.С. Фали шпиц! Нека го земат тој од Ренова, искина дечкото.

Информациите говорат дека Фелип е осигуран со него сме веќе друг тим добиваме лидер на средината играч што го подига квалитетот на екипата според мене далеку подобар од Агим Ибраими.

Информациите говорат дека Фелип е осигуран со него сме веќе друг тим добиваме лидер на средината играч што го подига квалитетот на екипата според мене далеку подобар од Агим Ибраими.
Каков Агим, овој за него е бог на фудбалот.
Слушам некој муабети, иделе подобри денови за Вардар.

Pocnaja do isplata...pak deneska dobile po dve plati predhodno dobija na 31 dekemvri isto taka dve plati...a vo vtornik dobivaat rata ...

Кога веќе сме кај Битанг, еве една слика од кај него од фб профил, објавена на 23 декември, сликабо во Камерун... Вардар до Камерун [emoji16][emoji3]
fe411f719323ab7e841c1d024fd03d80.jpg

Кога веќе сме кај Битанг, еве една слика од кај него од фб профил, објавена на 23 декември, сликабо во Камерун... Вардар до Камерун [emoji16][emoji3]
fe411f719323ab7e841c1d024fd03d80.jpg

Он е иначе тој лево

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom