Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Vardar vodi 1:0. Vtor del 1:2 za deset minuti. Odma potoa i strimot otkazuva.

Smesno, mizerno. Ete toa pravat od nasiot Vardar.

Bomba: Felipe i Vardar pred 6 mesecen dogovor!

Ova me raduva bidejki se vrtam na toa deka ima nadez da se plati dolgot.

Браво за братот што навреме ја сподели веста овде ајде нека биде ова уште утре.

Дур не потпишат не верувам :D Нејќам да испаднам песимист или со сила да контрирам и терам инает, ама веќе видени сценарија ми се ова, и затоа не се излетувам да искоментирам било што, поготово што целата ситуација во и околу клубот е чудна и сомнителна и кружат разни информации, од крајност до крајност, и веројатно ретко кој знае што ќе испадне на крај. А, познавајки ги нашиве медиуми и нивната професионалност, нема да ме зачуди и информации да превземаат од места како форумов, ексклузивно дознале нема грешка :) Дај боже да испадне вистина, големи засилувања би требало да бидат во случај да потпишат

:pos::facepalm::tapp:Abe smotani,kolku pati od fprumov imaat citnato demek info i praat vesti portalive.....

Ke kazam 100ti put. Nisto od Felipe.Pa jebote so skoro cela ekipa mladi deca otidoa vo Turska.Nemaat pari,gledaat i panicat kako 1,2m evra da vrata.Imam prasano trojva dusi,dvajca se treneri i eden im e gore u uprava.

:pos::facepalm::tapp:Abe smotani,kolku pati od fprumov imaat citnato demek info i praat vesti portalive.....

Ke kazam 100ti put. Nisto od Felipe.Pa jebote so skoro cela ekipa mladi deca otidoa vo Turska.Nemaat pari,gledaat i panicat kako 1,2m evra da vrata.Imam prasano trojva dusi,dvajca se treneri i eden im e gore u uprava.
Се враќаат и Тигран, Хоф, Мијуш, Дамир, додека Стефан и Бобан се мислеле уште. На Тричко му оставиле бланко чек, а пошто мексиканецот Ромеро не пиел веќе се враќа назад.
Така да со Хуан и Никола и со постоечките Новак, Брда, Гача итн... нека се пази Шкенди, а богами и Европа.

Екипа, спортмедиа, гол и сите останати слободно превземете... гарантирам лајкови и шерови [emoji6]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom